خام‌فروشی مواد معدنی حداقل کاهش یابد

فرماندار بافق خواستار شد خام‌فروشی مواد معدنی حداقل کاهش یابد فرماندار بافق با بیان این‌که تبدیل محصول سنگ‌آهن به کالای واسطه‌ای یا نهایی نه تنها میزان ارزش‌افزوده مواد فراوری شده را بیش‌تر می‌کند، بلکه در ارتباط با سیاست‌های اقتصاد مقاومتی است، گفت: فروش خام ‌مواد معدنی از این شهرستان در عرصه اقتصادی باید به حداقل […]

فرماندار بافق خواستار شد

خام‌فروشی مواد معدنی حداقل کاهش یابد

فرماندار بافق با بیان این‌که تبدیل محصول سنگ‌آهن به کالای واسطه‌ای یا نهایی نه تنها میزان ارزش‌افزوده مواد فراوری شده را بیش‌تر می‌کند، بلکه در ارتباط با سیاست‌های اقتصاد مقاومتی است، گفت: فروش خام ‌مواد معدنی از این شهرستان در عرصه اقتصادی باید به حداقل ممکن برسد.

به گزارش ایرنا، محمدزاده‌رحمانی در نشست مشترک با مدیران و معاونان شرکت سنگ‌آهن مرکزی-‌بافق با قدردانی از تلاش کارکنان معدن و افت قیمت سنگ‌آهن از سال ۹۴ اظهار کرد: این شرکت باید تلاش کند تا طرح‌ها و صنایع جوار معدنی هرچه زودتر تکمیل و کارخانه فولاد بافق نیز راه‌اندازی شود.

وی با اشاره به رشد قابل توجه توسعه شهر و صنایع جوار معدنی در سال ۹۵، تصریح کرد: شواهد و برآورد‌ها نوید می‌دهد، در طرح گندله پیشرفت فیزیکی خوبی انجام شد و سایر واحدهای جوار معدنی نیز پیشرفت قابل قبولی دارد.

زاده رحمانی با ذکر این مطلب که بافق باید به شهرستانی تبدیل شود، خام‌فروشی و کم‌عیارفروشی مواد معدنی در آن در سطح ملی و استانی به حداقل کاهش یابد، بیان کرد: ارزش افزوده باعث ایجاد کسب و کار و تولید ثروت می‌شود، تنها راه ایجاد ارزش افزوده، راه‌اندازی صنایع جوار معدنی و فرآوری مواد اولیه است.

فرماندار بافق با تأکید به ایجاد محیط ایمن و با نشاط در معادن افزود: افزایش تعلق و وابستگی بین افراد با مجموعه‌ای که در آن کار می‌کنند باعث تسهیل بهتر امور و افزایش بهره‌وری از مواد معدنی می‌شود.

این مسؤول با بیان کمک‌های مادی و معنوی شرکت سنگ‌آهن مرکزی در شهرستان، معدن غنی سنگ‌آهن بافق به چاله‌ای در چغارت تبدیل شد، یادآور شد: البته در جوار آن شاهد ایجاد پارک زیبای آبشار هستیم که عمده آن ماحصل کمک شرکت سنگ‌آهن مرکزی به شهر است.

زاده رحمانی اضافه کرد: هر جا کمک به امور عام‌المنفعه مطرح است، شرکت سنگ‌آهن بافق برای مردم نامی آشناست که بر تارک خیرین مؤسسه‌های مردمی می‌درخشد.

وی به عنوان نمونه از بیمارستان ۱۱۰ تختخوابی ولیعصر(عج) یاد کرد و یادآور شد: کار احداث آن همزمان با شروع ساخت واحد درمانی شهرستان‌های ابرکوه و خاتم آغاز شد که با توجه به کمک ۱۰۰ میلیارد ریالی سنگ‌آهن مرکزی، این واحد در مقایسه با آنها از رشد فیزیکی خوبی برخوردار است.

فرماندار بافق با اشاره به بیانات مقام‌معظم‌رهبری در سال ۹۶ و توجه بیش‌تر به امور اقتصادی، ابراز امیدواری کرد: با تحقق این خواسته معظم‌له، و شروع کار دولت دوازدهم رشد مثبت اقتصادی تداوم یابد، جایگاه جمهوری اسلامی در حوزه اقتصادی در عرصه بین‌المللی و شاخص‌های مختلف ارتقا یابد.

احداث کارخانه ۵ میلیون تنی گندله‌سازی سه‌چاهون با سرمایه‌گذاری ۱۸۷ میلیون یورویی، ایجاد کارخانه فرآوری سنگ‌آهن هماتیتی به ظرفیت سالانه دو میلیون تن با سرمایه‌گذاری ۸۹٫۲ میلیون یورو و ساخت کارخانه یک میلیون تنی فولاد کسری بافق با سرمایه‌گذاری ۳۸۰ میلیون یورو از جمله طرح‌های جوار معدنی است که در مجتمع شرکت سنگ‌آهن مرکزی بافق در دست اقدام است.

 

این طرح‌ها به‌طور میانگین ۳۲ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و با بهره‌برداری از آنها علاوه بر فراهم شدن زمینه اشتغال بیش از دو هزار نفر به‌طور مستقیم، از خام‌فروشی مواد معدنی جلوگیری می‌شود و مواد معدنی در جوار واحدهای معدنی سنگ‌آهن چغارت بافق به محصول فولاد و آهن تبدیل خواهد شد. مرکز شهرستان ۵۰ هزار نفری بافق در فاصله ۱۱۰ کیلومتری شرق یزد قرار دارد.