افت دو واحدی شاخص کل بورس تحرک دوباره خریداران حقیقی در بازار دوم معاملهگران بورس تهران دیروز در حالی شاهد حمایت برخی حقوقیهای سرمایهگذاری و یا شرکتهای بزرگ تأثیرگذار و شاخص بورس بود که با پایان اصلاح قیمتی در برخی شرکتها تحرک خریداران حقیقی در بازار دوم را نظارهگر بود. به گزارش فارس، شاخص کل […]
افت دو واحدی شاخص کل بورس
تحرک دوباره خریداران حقیقی در بازار دوم
معاملهگران بورس تهران دیروز در حالی شاهد حمایت برخی حقوقیهای سرمایهگذاری و یا شرکتهای بزرگ تأثیرگذار و شاخص بورس بود که با پایان اصلاح قیمتی در برخی شرکتها تحرک خریداران حقیقی در بازار دوم را نظارهگر بود.
به گزارش فارس، شاخص کل قیمت و بازده نقدی بورس اوراق بهادار تهران، در پایان معاملات دیروز با کاهش ۲ واحدی روی رقم ۸۱هزارو۶۵۹ واحد ایستاد.
شاخص کل هم وزن اما با کاهش ۲۵ واحدی عدد ۱۷هزارو۵۳۶ واحد را به نمایش گذاشت.
شاخص سهام آزاد شناور نیز با کاهش ۵۴ واحدی به رقم ۸۹هزارو۶۷۹ واحد دست یافت.
شاخص بازار اول اما در حالی با کاهش ۲۶ واحدی به رقم ۵۷هزارو۲۱۷ واحد دست یافت که شاخص بازار دوم با افزایش ۱۳۴ واحدی عدد ۱۷۷هزارو۹۹۲ واحد را به نمایش گذاشت.
همچنین شاخص کل فرابورس (آیفکس) نیز با کاهش دو واحدی به رقم ۹۱۸ واحد رضایت داد.
معاملات سهام در نماد معاملاتی شرکتهای گسترش نفت و گاز پارسیان با ۷۱ واحد، کشتیرانی ج.ا.ا با ۳۸ واحد و تاپیکو با ۱۴ واحد افزایش بیشترین تأثیرمثبت را بر محاسبه شاخص کل بورس به نام خود ثبت کردند.
در مقابل، معاملات سهام در نماد معاملاتی شرکتهای خدمات انفورماتیک تا ۳۹ واحد، معدنی و صنعتی گلگهر تا ۲۸ واحد و تاپیکو تا ۱۴ واحد افزایش بیشترین تأثیر مثبت را در برآورد این نماگر به دوش کشیدند.
ارزش کل معاملات این روز بورس تهران به بیش از ۱۱۵ میلیارد تومان نمایش داده شد که ناشی از دست به دست شدن بیش از ۴۶۸ میلیون سهم و اوراق مالی قابل معامله طی ۳۸هزارو۹۳۸ نوبت داد و ستد بود.
طی معاملات این روز نماد معاملاتی شرکتهای گروه گسترش نفت و گاز پارسیان، سرمایهگذاری و توسعه صنایع سیمان، معدنی و املاح ایران، سرمایهگذاری تدبیرگران فارس خوزستان، اوراق اجاره واسط مالی اردیبهشت یکم در نماد صایتل، جوش اکسیژن ایران، پتروشیمی داراب، پشمبافی افشار یزد، مجتمع صنعتی آرتاویلتایر، کارخانجات کابلسازی ایران، فولادافزا سپاهان از سوی ناظر بازار سهام بازگشایی و در مقابل، نماد معاملاتی شرکتهای کارگزاران بورس اوراق بهادار، نهادهای مالی بورس اوراق بهادار، اوراق مشارکت هلدینگ توسعه معادن و صنایع معدنی خاورمیانه متوقف شدند.
در بازار۲ بورس تهران نیز که به معاملات درونگروهی سهامداران عمده اختصاص دارد، کمتر از ۳۴ میلیون سهم گروه دارویی برکت به ارزش بیش از ۶ میلیارد تومان میان سهامداران این سهم با معاملات انتقالی روبهرو شد.
در ایرانسفو نیز دیروز۲۰ میلیون سهم به ارزش بیش از ۱۱ میلیارد تومان با معالمات انتقالی از سوی سهامدار عمده مواجه شد.
همچنین ۱۹٫۵ میلیون حق تقدم خرید سهام مدیریت انرژی امید تابانهور به ارزش بیش از ۶۰۰ میلیون تومان با معاملات انتقالی سهامدار عمده همراه شد.
در ریلپرداز سیر اما ۱۵ میلیون سهم به ارزش بیش از ۲٫۵ میلیارد تومان کد به کد شد.
همچنین ۱۰ میلیون سهم پالایش نفت اصفهان به ارزش بیش از ۲٫۵میلیارد تومان به کدهای درونگروهی سهامدار عمده انتقال یافت.
در معدنی و صنعتی گلگهر اندکی بیش از ۷ میلیون سهم به ارزش بیش از یکونیم میلیارد تومان با معاملات انتقالی روبهرو شد.
بیش از ۲٫۵ میلیون سهم پتروشیمی زاگرس نیز به ارزش بیش از ۴٫۵ میلیارد تومان کد به کد شد.
بورس تهران در حالی معاملاتی کمحجم و توأم با معاملات درونگروهی و کد به کد از سوی برخی حقوقیها را به نظاره نشست که حمایت نه چندان پرحجم سهام در برخی هلدینگها و شرکتهای سرمایهگذاری از سوی سهامداران حقوقی باعث شد، تا نماگرهای بورس با درجا زدن کمتری مواجه باشند.
در این بین، تحرک معاملهگران اغلب حقیقی به ویژه در بازار دوم بورس برای جمعآوری سهام در حالی پایان موعد اصلاح قیمت سهام را نوید میدهد که روز چهارشنبه آخرین موعد تسویه معاملات اعتباری شرکتهای کارگزاری در ماه جاری خواهد بود.
براساس این گزارش، گمانهزنیهای مختلف بر سر انتخاب وزرای آینده در کنار دورنمای بازار سرمایه در دولت دوازدهم باعث شده تا بازار سهام همچنان با گامهای محتاطانه حرکت کند.
به هر ترتیب، امکان کسر سود در بازار سهام در حالی با دشواریهای بسیاری مواجه شده که بازار بدهی همچنان با نرخ سود مؤثر بیش از ۳۰ درصدی امکان هر سرمایهگذاری مولد را در بازارهای مالی از بین برده است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.