نوشیدن چای از ابتلا به آنفولانزا پیشگیری می‌کند

نوشیدن چای از ابتلا به آنفولانزا پیشگیری می‌کند  نوشیدن چای سیاه به پیشگیری از آنفولانزا  کمک می‌کند، چراکه ترکیب موجود در این نوشیدنی می‌تواند سیستم ایمنی را تقویت کند. به گزارش مهر، محققان دانشگاه واشنگتن آمریکا دریافتند یک میکروب خاص موجود در روده با تجزیه ترکیبات طبیعی موسوم به فلاونویید‌ها می‌تواند از بروز عفونت‌های شدید […]

نوشیدن چای از ابتلا به آنفولانزا پیشگیری می‌کند

 نوشیدن چای سیاه به پیشگیری از آنفولانزا  کمک می‌کند، چراکه ترکیب موجود در این نوشیدنی می‌تواند سیستم ایمنی را تقویت کند.

به گزارش مهر، محققان دانشگاه واشنگتن آمریکا دریافتند یک میکروب خاص موجود در روده با تجزیه ترکیبات طبیعی موسوم به فلاونویید‌ها می‌تواند از بروز عفونت‌های شدید آنفولانزا  در موش‌ها پیشگیری کند.

به گفته محققان، این شیوه برای جلوگیری از آسیب شدید ناشی از آنفولانزا  زمانی که فعل و انفعال قبل از عفونت با ویروس آنفولانزا  روی دهد، مؤثر است.

میکروب‌های حاضر در روده فقط وظیفه هضم غذا را بر عهده ندارند. آنها تأثیرات گسترده‌ای هم بر سیستم ایمنی دارند.

اشلی استید، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می‌گوید: «سالهاست که این باور وجود دارد فلاونویید‌ها دارای خواص محافظتی هستند که به تنظیم سیستم ایمنی بدن برای مبارزه با عفونت‌ها کمک می‌کنند.»

وی در ادامه می‌افزاید: «فلاونویید‌ها در رژیم غذایی ما وجود دارند، از این رو پیام مهم مطالعه ما این است که ممکن است فلاونویید‌ها با همکاری میکروب‌های روده از ما در مقابل آنفولانزا  و سایر عفونت‌های ویروسی محافظت کنند.»

فلاونویید‌ها معمولاً در چای سیاه و بلوبری یافت می‌شوند.

در مطالعات قبلی مشخص شده بود که میکروبیوم روده در محافظت در مقابل عفونت‌های شدید آنفولانزا  نقش مهمی دارد، از اینرو در این مطالعه، محققان با هدف شناسایی میکروب‌های روده دارای چنین نقش حفاظتی به مطالعه پرداختند.

به گفته محققان، تنها داشتن رژیم غذایی غنی از فلاونویید‌ها مهم نیست، بلکه نتایج ما نشان می‌دهد که فرد باید دارای میکروب‌های مناسبی در روده باشد تا از این فلاونویید‌ها برای کنترل سیستم ایمنی استفاده کند.

 

محققان توانستند حداقل یک نوع باکتری را شناسایی کنند که از این ترکیبات رژیمی برای تقویت اینترفرون، مولکول سیگنال‌دهنده‌ای که به واکنش ایمنی کمک می‌کند، استفاده می‌نماید.