ایستادگی میراث نفتی ایران زیر باران خمپاره میدان نفتی سروش در حدود ۱۱۰ کیلومتری منطقه بهرگان واقع شده است. این میدان در طول جنگ تحمیلی به دفعات مورد تهاجم و بمباران قرار گرفت و به دلیل خسارات وارده، تولید نفت از این میدان متوقف شد. قرارداد توسعه و نوسازی این میدان در اواخر سال ۱۳۷۸ […]
ایستادگی میراث نفتی ایران زیر باران خمپاره
میدان نفتی سروش در حدود ۱۱۰ کیلومتری منطقه بهرگان واقع شده است. این میدان در طول جنگ تحمیلی به دفعات مورد تهاجم و بمباران قرار گرفت و به دلیل خسارات وارده، تولید نفت از این میدان متوقف شد.
قرارداد توسعه و نوسازی این میدان در اواخر سال ۱۳۷۸ و در قالب طرحهای بیع متقابل به همراه توسعه و نوسازی میدان نوروز منعقد شد.
ظرفیت مخزن در میدان سروش ۵٫۷ میلیارد بشکه است که در صورت تزریق آب ۵۰۰ میلیون بشکه آن قابل استحصال خواهد بود و ظرفیت مخزن در میدان نوروز ۹٫۱ میلیارد بشکه میباشد که ۵۵۰ میلیون بشکه آن قابل استحصال خواهد بود.
هدف از اجرای این طرح تولید ۱۹۰هزار بشکه در روز نفت خام شامل ۱۰۰هزار بشکه در روز از میدان سروش و ۹۰هزار بشکه در روز از میدان نوروز میباشد. قبل از رسیدن به تولید نهایی نفت، در طی یک دوره ۲۴ ماهه پس از مؤثر شدن قرارداد، تولید اولیه نفت در میدان سروش به مقدار ۶۰هزار بشکه در روز تحقق مییابد.
گفتنی است پروژه توسعه این میدان شامل حفاری ۱۰ حلقه چاه افقی تولیدی، دو حلقه چاه تزریق آبهای آلوده به داخل مخزن، دو سکوی چاه، یک سکوی بهرهبرداری، یک سکوی مسکونی و یک سیستم ذخیرهسازی و صادرات نفت خام شناور به نام سورناست.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.