مدیر امور سرمایهگذاری و توسعه شرکت سرمایهگذاری خوارزمی خبر داد برنامه تولید ۱۵ تن طلا در معدن شادان مدیر امور سرمایهگذاری و توسعه شرکت سرمایهگذاری خوارزمی از سرمایهگذاری این شرکت در ۷ معدن خبر داد و برنامههای این شرکت را برای توسعه سرمایهگذاریهای معدنی اعلام کرد. به گزارش معدننامه، سیدرضاموسوی با بیان اینکه تا پایان […]
مدیر امور سرمایهگذاری و توسعه شرکت سرمایهگذاری خوارزمی خبر داد
برنامه تولید ۱۵ تن طلا در معدن شادان
مدیر امور سرمایهگذاری و توسعه شرکت سرمایهگذاری خوارزمی از سرمایهگذاری این شرکت در ۷ معدن خبر داد و برنامههای این شرکت را برای توسعه سرمایهگذاریهای معدنی اعلام کرد.
به گزارش معدننامه، سیدرضاموسوی با بیان اینکه تا پایان سال جاری خبرهای خوشی در حوزه معدن اعلام خواهیم کرد، اظهارکرد: در بخش صنعت و معدن کشور مزیتهای بسیار برای سرمایهگذاری وجود دارد که در راستای شکوفایی این ظرفیتها شرکت سرمایهگذاری خوارزمی برنامهای ۷ سالهای تنظیم کرده و قرار است طبق برنامه راهبردی ۷ سالهای گروه سرمایهگذاری خوارزمی در زمینههای بازار سرمایه، فناوری اطلاعات، معدن و صنایع معدنی، بازرگانی، ساختمان و مسکن، بانکداری و انرژی متمرکز شود.
او درباره سرمایهگذاریهای اخیر خوارزمی در بخش معدن گفت: در بخش معدن توانستهایم سرمایهگذاریهای خوب و نتیجه بخشی داشته باشیم و فقط دنبال سرمایهگذاری در معدن سنگ آهن و سرب و روی نبودیم و وارد سرمایهگذاری در معادن فلزات گرانبها شدیم. تا کنون ۷ معدن طلا را تأمین مالی کردیم و برای استحصال طلا برنامه داریم.
موسوی با اشاره به عقب ماندگیهای بخش معدن ایران در زمینه زیرساختها اظهارکرد: به همین دلیل گروه خوارزمی وارد سرمایهگذاریهای معدنی شد چرا که برای توسعه معادن کشور راهی جز افزایش سرمایهگذاری نیست. ضمن اینکه سرمایهگذاری در حوزه معدن آداب خاصی دارد و در راستای توسعه اقتصاد معدنی باید برنامه منسجمی داشت.
او افزود: هلدینگ معدنی خوارزمی با همین اهداف تأسیس شد، ضمن اینکه پیش از تأسیس تمام مطالعات لازم در حوزه معادن مخصوصا در ذخایر پلیمتال انجام شد و بعد سرمایهگذاریها انجام شد.
موسوی با بیان اینکه هدف بعدیمان برای توسعه سرمایهگذاری حوزه IT است، گفت: تا پایان امسال خبرهای خوشی در حوزه معدن اعلام خواهیم کرد و سرمایهگذاریهای امیدوارکنندهای خواهیم داشت.
موسوی افزود: خوارزمی تاکنون جزو ۵۰ شرکت برتر بوده اما در نظر داریم با توسعه فعالیتهایمان یکی از ۵ شرکت اول باشیم. خوشبختانه جایگاه شرکت خوارزمی پس از اینکه وارد بورس و فرابورس شده بهتر شده بهطوری که هماکنون نام شرکت بر تابلوی اصلی قرار گرفته است.
او در ادامه با اشاره به تکمیل فرایند اکتشاف معدن طلای شادان که شرکت صدر جهان یکی از شرکتهای وابسته به گروه سرمایهگذاری خوارزمی استخراج طلا از آن را در برنامه دارد، گفت: برآورد اولیه وجود ۴٫۷ تن طلا در این معدن بود، اما با توسعه اکتشافات توانستیم گواهی اکتشاف بالغ بر ۱۵ تن طلا در معدن شادان را اخذ کنیم که توفیقی چشمگیر در عرصه اقتصادی به شمار میرود.
موسوی با اعلام اینکه ۵ معدن دیگر در مالکیت شرکت معدنی صدر جهان است، گفت: از نیمه دوم سال آینده شاهد تولید و استخراج انبوه طلا از این معدن خواهیم بود. اگرچه گواهی کشف ذخایر طلا در معدن شادان ۱۵٫۶ تن است، اما حفاریهای جدید از وجود بیش از دو برابر این مقدار طلا در این معدن حکایت دارد؛ از همین رو، شرکت توسعه معادن صدرجهان درصدد است تا در آینده نزدیک مدارک و مستندات جدید را برای دریافت گواهی جدید به وزارت صنعت، معدن و تجارت ارایه کند.
مدیر سرمایهگذاری و توسعه شرکت سرمایهگذاری خوارزمی افزود: حفاریهای اولیه معدن شادان جنوبی واقع در اطراف شهرستان بیرجند به میزان ۷ هزار متر منجر به صدور گواهی کشف ۱۵٫۶ تنی طلای خالص از سوی وزارت صمت شده است. اما با افزایش حفاریها به ۱۵ هزار متر مربع در سال ۱۳۹۵، شواهد تازه نشان میدهد برای وجود حداقل دو برابر این مقدار طلای خالص به دست آمده که به زودی به وزارت صنعت، معدن و تجارت برای صدور گواهی اکتشاف جدید ارایه خواهد شد.
موسوی یادآورشد: کارشناسان خبره داخلی و خارجی که از این معدن بازدید و خاک آن را بررسی و آزمایش کردهاند، ذخایر این معدن را بیش از ارقام ذکر شده تخمین زدهاند.
او گفت: هماکنون مراحل طراحی و احداث واحدهای فرآوری موادمعدنی طلا و مس برای تولید با ورودی سالانه دو میلیون تن ماده معدنی در سال و مقدمات برگزاری مناقصه برای ساخت کارخانه در دست اقدام است.
موسوی با اشاره به ۳ دستاورد دیگر شرکت سرمایهگذاری خوارزمی در سال ۹۵، مطرح کرد: تحولات مثبت در شرکت صدر جهان در سال ۱۳۹۵، به معدن شادان محدود نمیشود. اصلاح ساختار مالی این شرکت، استفاده از ظرفیت مازاد سایر کارخانههای معدنی در استان زنجان و همچنین فروش ماده معدنی به عنوان محصول میانی به ارزش ۸٫۵ میلیارد تومان از دیگر دستاوردهای شرکت توسعه معادن صدر جهان به شمار میرود. دستاوردهایی که منجر به سوددهی و ثمردهی شرکت توسعه معادن صدر جهان پس از دو سال صرف سرمایهگذاری برای مطالعه، حفاری، آزمایش خاک و… شده است.
او ادامه داد: شرکت توسعه معادن صدر جهان در سال ۱۳۹۵ توانسته زیان انباشته خود را جبران کند و به سوددهی برسد.
فعالیتهای معدنی مستلزم صرف زمان طولانی است و در مراحل گوناگونی همچون اکتشاف، مطالعات ژئو فیزیکی و… از کارشناسان و خبرگان متعدد استفاده میشود. افزون بر این، تولید مواد معدنی نیازمند طراحی کارخانه مبدل ماده معدنی به کنستانتره مس، کنستانتره مس و طلا، و به عبارتی شمش طلا است.
او ادامه داد: سعی کردیم با هدف کاهش هزینههای خود و عدم صرف هزینههای سرسامآور برای خرید دستگاه و طراحی کارخانه مربوطه در معدن رشیدآباد از ظرفیت کارخانههای معدنی این استان با هدف تبدیل ماده معدنی به کنستانتره استفاده کنیم و در سال گذشته مقدار ۱۷ هزار تن سنگ معدنی طلا و مس به ارزش ۸٫۵ میلیارد تومان به فروش برسانیم. معدن طلا و مس رشیدآباد در ۵۰ کیلومتری شمال غرب شهر زنجان قرار دارد و براساس مطالعات انجام شده دارای ۷٫۱ تن ذخیره طلا و ۲۲ هزار تن ذخیره مس است.
موسوی یادآور شد: در معدن طلا- مس هندوآباد، محدودههای معدنی طلای ورگهان، قاضی ولی و قاپاق تپه، و پروژه فروآلیاژ هم سرمایهگذاری کردهایم.
او ادامه داد: معدن طلا _ مس هندوآباد اردستان در استان اصفهان قرار دارد و براساس برآوردهای انجام شده دارای ۵٫۲ تن ذخیره طلا و ۱۱ هزار تن ذخیره مس است. در سال ۱۳۹۵ تست فرآوری در این معدن انجام پذیرفته و ترمیم جاده دسترسی در دست اقدام است.
موسوی افزود: در سال ۱۳۹۶ مطالعات اکتشافی در این معادن پیگیری خواهد شد. ضمن اینکه برای اجرایی شدن طرح احداث یک واحد پایلوت به منظور فرآوری مواد و تولید و کسب درآمد در کوتاهمدت در این محدوده معدنی نیز برنامهریزی شده است.
او گفت: پروانه اکتشاف محدوده معدنی ورگهان نیز در سال ۱۳۹۴ صادر شده و در اختیار شرکت توسعه معادن صدر جهان قرار گرفته است و در مزایده انجام شده برای انتقال مالکیت دو محدوده معدنی قاضی ولی و قاپاقتپه که در سال ۱۳۹۴ انجام پذیرفت، شرکت توسعه معادن صدر جهان برنده شد. در خرداد ماه ۱۳۹۶ پروانه اکتشاف دو محدوده معدنی قاضیولی و قاپاقتپه دریافت شده است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.