اوضاع صنعت هوایی تعریفی ندارد یک کارشناس صنعت هوایی معتقد است: با وجود اقداماتی که در طول سالهای گذشته برای بهبود شرایط این صنعت انجام شده هنوز نمیتوان از بهبود اوضاع و تغییر قطعی صنعت هوایی ایران در قیاس با گذشته سخن گفت. به گزارش ایسنا، محمدبشارتی با بیان این که به عملکرد وزارت راه […]
اوضاع صنعت هوایی تعریفی ندارد
یک کارشناس صنعت هوایی معتقد است: با وجود اقداماتی که در طول سالهای گذشته برای بهبود شرایط این صنعت انجام شده هنوز نمیتوان از بهبود اوضاع و تغییر قطعی صنعت هوایی ایران در قیاس با گذشته سخن گفت.
به گزارش ایسنا، محمدبشارتی با بیان این که به عملکرد وزارت راه و شهرسازی دولت یازدهم با اغماض نمره قبولی میدهم، اظهارکرد: با وجود آنکه در این ۴ سال تلاش شد اقداماتی مثبت در دستور کار قرار گیرد و شرایط برای توسعه دوباره این بخش مهم فراهم شود، اما در عمل آنچه اتفاق افتاده با هدفگذاریهای کلان فاصلهای جدی دارد.
وی ادامهداد: هرچند نمیتوان شرایط سخت تحریم و محدودیتهای اقتصادی موجود را فراموش کرد و به آنها توجهی نداشت، اما آنچه کمترین اهمیت را دارد نیاز به تغییر قطعی در شرایطی است که هنوز مانند قبل ادامه پیدا میکند.
این کارشناس صنعت هوایی با اشاره به نیاز ایران به خرید ۴۰۰ فروند هواپیمای مسافرتی صرفاً برای پاسخ دادن به نیازهای امروز بازار ایران، توضیحداد: ما امروز با شرایطی روبهرو هستیم که نزدیک ۹۰ درصد از بازار ایران از سوی شرکتهای حمل و نقل خارجی مدیریت میشود. امروز شرکتی مانند ایرانایر ۴۵ هواپیما دارد که از این میان حدود ۷۰ درصد آنها زمینگیر هستند و به جز هواپیماهای ماهان تعداد هواپیماهای دیگر شرکتها شاید به ۱۰ فروند نرسد.
بشارتی ادامهداد: اگر ما قصد داریم با ایرلاینهای منطقه مانند قطر و امارات متحده عربی رقابت کنیم نیاز به وارد شدن تعداد بسیار زیادی هواپیمای جدید خواهد بود هرچند پس از سالهای طولانی ۷ فروند هواپیما به ایران وارد شده، اما این هواپیماها برای شرایط ایران حتی مسکن نیز نیستند.
وی با بیان اینکه با تغییرات به وجود آمده لغو تحریمها و اقدامات ابتدایی صورت گرفته افق صنعت هوایی کشور روشن است، خاطرنشانکرد: برای رسیدن به این افق روشن نیاز به انجام اقداماتی جدی داریم تا ساختار صنعت هوایی ایران با تغییرات روز جهانی همراه شود. برای آنکه بتوان به وزارت راه و شهرسازی دولت قبل نمرهای بالاتر داد باید بسیاری از شرایط امروز این صنعت تغییر کند و امکان رقابت با شرکتهای منطقه و حتی جهان فراهم شود.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.