مصرف فست فود خطر ابتلا به سرطان را افزایش می‌دهد

مصرف فست فود خطر ابتلا به سرطان را افزایش می‌دهد   یک مطالعه جدید نشان می‌دهد همبرگر و پیتزا علاوه بر افزایش وزن در بزرگسالان، ممکن است خطر ابتلا به سرطان را نیز افزایش دهد. به گزارش مهر، محققان دانشگاه آریزونا دریافتند مصرف غذاهای پرانرژی با افزایش ۱۰ درصدی سرطان‌های مرتبط با چاقی در بین […]

مصرف فست فود خطر ابتلا به سرطان را افزایش می‌دهد

 

یک مطالعه جدید نشان می‌دهد همبرگر و پیتزا علاوه بر افزایش وزن در بزرگسالان، ممکن است خطر ابتلا به سرطان را نیز افزایش دهد.

به گزارش مهر، محققان دانشگاه آریزونا دریافتند مصرف غذاهای پرانرژی با افزایش ۱۰ درصدی سرطان‌های مرتبط با چاقی در بین زنان مرتبط است.

سینتیا تامسون، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می‌گوید: «اثرات نشان داده شده در زنان دارای وزن نرمال در ارتباط با خطر ابتلا به سرطان‌های ناشی از چاقی، از یافته‌های جدید است.»

تامسون در ادامه می‌افزاید: «این یافته نشان می‌دهد که تنها کنترل وزن در پیشگیری از سرطان‌های مرتبط با چاقی مؤثر نیست، بلکه زنان باید بر رژیم غذایی دارای انرژی بالا نیز توجه داشته باشند.»

غذاهای کامل از جمله سبزیجات، میوه‌ها، پروتئین‌های کم چرب و لوبیا، دارای انرژی کم هستند زیرا آنها مقدار زیادی مواد مغذی را با کم‌ترین کالری تأمین می‌کنند.

 

غذاهای فرآوری شده مانند همبرگر و پیتزا دارای تراکم انرژی بالا هستند و شما نیاز به مصرف مقدار بیش‌تری از آنها برای دریافت مواد مغذی لازم دارید.