اصناف از تیم اقتصادی دولت انتظار دارند خروج هرچه سریعتر بازار از رکود رییس اتحادیه فروشندگان لوازم بهداشتی ساختمان تأکید کرد: انتظار اصناف از تیم اقتصادی دولت دوازدهم خروج هرچه سریعتر بازار از رکود و رونق ساخت و ساز است. به گزارش سایت خبری اتاق اصناف تهران، محمدباقرفرهمندزاد در خصوص انتظار اصناف از تیم اقتصادی […]
اصناف از تیم اقتصادی دولت انتظار دارند
خروج هرچه سریعتر بازار از رکود
رییس اتحادیه فروشندگان لوازم بهداشتی ساختمان تأکید کرد: انتظار اصناف از تیم اقتصادی دولت دوازدهم خروج هرچه سریعتر بازار از رکود و رونق ساخت و ساز است.
به گزارش سایت خبری اتاق اصناف تهران، محمدباقرفرهمندزاد در خصوص انتظار اصناف از تیم اقتصادی دولت دوازدهم گفت: انتظار ما این است که مسؤولان محترم روشی را انتخاب کنند که هرچه سریعتر بازار از رکود خارج شده و فعالیت ساختمانی و ساختوساز رونق پیدا کند که انجام این مهم مستلزم اعطای تسهیلات و به وجود آوردن امکانات برای اصناف میباشد.
وی اشاره کرد: به علت رکود چند ساله نسبت به اخذ مالیات حقه و تعدیل آن باید تصمیمات به جایی را اتخاذ کرد.
فرهمندزاد با بیان این مطلب که بدون شک در حوزه اقتصاد کلان اولین چیزی که به ذهن میرسد مهار تورم مالیاتی است، تصریح کرد: در کنار تمام حرفها، بیانات و اطلاعیههای صادره از سوی دولت متأسفانه به وعدهها عمل نشده؛ لذا در این شرایط حداقل انتظاری که میتوان داشت معافیتهای مالیاتی کارگاههای صنعتی کوچک جهت حفظ و رشد انتقال نیروی جوان برای مدت ۱۰سال است؛ با این رویه سطح تولید افزایش پیدا کرده و بخش مهمی از سهم انتقال را جبران خواهد نمود و در سبد اصلی کشور نیز صرفهجویی خواهد شد.
وی در ادامه افزود: در کنار این مهم این امر نیز باید مورد توجه قرار گیرد که کارگاهها به تنهایی یک آموزشگاه برای نسل جوان و دانشجو بوده و لذا حفظ سرمایه ملی از این روش نیز ممکن خواهد شد و ضمناً بار مشکلات تأمین ابزار و لوازم مدیریت آن به عهده کارفرما میباشد که این سرمایه نیز حفظ خواهد شد.
فرهمندزاد افزایش مالیاتها با توجه به رکود اخیر چند ساله کشور را امری غیرمنطقی دانست و گفت: با توجه به شرایط موجود درخواست اول کاهش مالیات و دوم پرداخت بدهی دولت به پیمانکاران است. سرمایه حاصل از این دو موضوع به شبکه اقتصادی اصناف واریز خواهد شد و سرمایه نامریی حرکت اقتصادی صنوف ضعیف را رونق خواهد بخشید.
این مقام صنفی انسجام اتحادیهها را منوط به تفویض اختیار بیشتر مجلس شورای اسلامی به اتاق اصناف دانست و گفت: ضمن ابراز تأسف تا زمانی که دولت، تصمیم گیرندگان نظام، مجلس شورای اسلامی و ستاد اقتصاد مقاومتی اختیارات بیشتری به اتاق اصناف تهران و در نهایت به اتحادیهها تفویض اختیار نکنند نمیتوان انسجام از دست رفته را مجدداً به یک سرمایه پشتوانه اصناف تبدیل نمود و نظرات این قشر عظیم کشور نادیده گرفته شده است.
وی فعالیت اتاق اصناف را طی ۳ سال اخیر، منسجمتر و فعالتر ارزیابی کرد و افزود: اتاق اصناف پیشرفت قابل قبولی داشته است؛ اما باعث تأسف است که برای افکار بزرگ و صحیح مدیران اصناف که همگی چند دهه تخصص را پشت سر گذاشتهاند دیگران باید تصمیمگیری کنند که این خود یک اشتباه بزرگ است و به دلیل عدم اختیارات کافی در تصمیمگیریها موفق نبوده است در صورتی که این اختیارات به هیأتمدیره اتاق ارجاع داده شود قطع به یقین اصناف موفقیتهای بیشتری را شاهد خواهند بود.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.