زدو بند در تعیین نرخ مصالح ساختمانی عضو کمیسیون عمران مجلس، با بیان اینکه رشد ۷ درصدی نرخ مصالح ساختمانی بر بازار مسکن و اجاره بها سرشکن شده و حباب قیمت را رقم میزند، گفت: رکود حاکم بر بازار منجر به فعالیت کارخانههای سیمان با ۵۰ درصد ظرفیت شده است. حمید بنایی در گفت وگو […]
زدو بند در تعیین نرخ مصالح ساختمانی
عضو کمیسیون عمران مجلس، با بیان اینکه رشد ۷ درصدی نرخ مصالح ساختمانی بر بازار مسکن و اجاره بها سرشکن شده و حباب قیمت را رقم میزند، گفت: رکود حاکم بر بازار منجر به فعالیت کارخانههای سیمان با ۵۰ درصد ظرفیت شده است.
حمید بنایی در گفت وگو با خانه ملت، با اشاره به برخی اخبار مبنی بر افزایش ۷ درصدی نرخ مصالح ساختمانی، گفت: قیمت برخی از مصالح از جمله فولاد، میلگرد، آهن و سیمان حتی بیش از ۷ درصد بوده که تأثیر آن بر بازار مسکن غیرقابل انکار است.
نماینده مردم گناباد و بجستان در مجلسشورایاسلامی، با بیان اینکه تأثیر افزایش نرخ نهادههای ساختمانی بر نرخ اجاره بها و مسکن معضلات عدیدهای را رقم زده است، افزود: باید با کار کارشناسی دقیق علت افزایش نرخ مصالح ساختمانی مشخص شود زیرا این نهادهها تولید داخل بوده و نمیتوان نوسان نرخ ارز را بر این تغییر قیمتی دخیل دانست.
وی با تأکید بر اینکه برخورد با نرخ گذاریهای سلیقهای یا هر نوع زد و بندی در تعیین نرخ مصالح ساختمانی باید از سوی دستگاههای مسؤول انجام شود، تصریح کرد: نباید از بحث افزایش هزینههای تولید مصالح ساختمانی در سالهای گذشته نیز چشمپوشی کرد اما مقابله با رشد یکباره نرخها در این بازار باید با حمایت دولت انجام شود و در صورت لزوم ارایه یارانه به بخش تولید میتواند کمک ساز باشد.
ورود ضربتی کمیسیون عمران مجلس به گرانی مصالح ساختمانی
بنایی با بیان اینکه کمیسیون عمران مجلس به موضوع گرانی مصالح ساختمانی ورود خواهد داشت، گفت: باید زمینهها و علل افزایش قیمت فرآوردههای ساختمانی به صورت دقیق مورد بررسی قرار بگیرد.
این نماینده مردم در مجلس دهم، ادامهداد: برای بررسی علت دقیق افزایش قیمت فرآوردههای ساختمانی دعوت از مسؤولان مربوطه نیز در کمیسیون عمران مجلس صورت میگیرد زیرا ادامه روند فعلی بازار را ملتهب میکند.
گرانی مصالح به ایجاد حباب قیمتی در بازار مسکن میانجامد
بنایی با بیان اینکه هر نوع افزایش قیمتی در بازارهای موازی مسکن تأثیر مستقیم بر سایر بخشها دارد، گفت: بیتوجهی به افزایش ۷ درصدی نرخ مصالح ساختمانی علاوه بر اینکه همه فرآوردههای ساختمانی را درگیر گرانی میکند مسکن را نیز دوباره با حباب قیمتی مواجه میکند.
وی با اشاره به دپوی بسیاری از مصالح ساختمانی در انبارها، افزود: در حال حاضر متأسفانه در پی شرایط فعلی بسیاری از انبارها با دپوی مصالح ساختمانی مواجه بوده و کارخانههای سیمان به علت رکود حاکم بر بازار با حداکثر ۵۰ درصد ظرفیت خود فعال هستند.
عضو کمیسیون عمران مجلسشورایاسلامی، یادآور شد: با توجه به رکود عمیق موجود در بحث مسکن و تولید باید با هر عاملی که این رکود را پایدار میکند برخورد کنیم که یکی از این عوامل گرانی فرآوردههای ساختمانی است که در نشستی با حضور مسؤولان مربوطه در کمیسیون عمران مجلس مورد پیگیری واقع میشود.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.