کنسرسیوم توتال دست بهکار شد استقرار تیم پیمانکاران در حوزه عملیاتی فاز ۱۱ پارسجنوبی؛بهزودی زمان ۴۰ ماهه رسیدن به تولید اولیه گاز از فاز ۱۱ پارسجنوبی از روز گذشته(دوشنبه) کلید خورده و طبق برآوردهای صورت گرفته پایان آذرماه سال ۱۳۹۹ باید شاهد تولید گاز از فاز ۱۱ پارسجنوبی باشیم. به گزارش تسنیم، دوازدهم تیرماه سال […]
کنسرسیوم توتال دست بهکار شد
استقرار تیم پیمانکاران در حوزه عملیاتی فاز ۱۱ پارسجنوبی؛بهزودی
زمان ۴۰ ماهه رسیدن به تولید اولیه گاز از فاز ۱۱ پارسجنوبی از روز گذشته(دوشنبه) کلید خورده و طبق برآوردهای صورت گرفته پایان آذرماه سال ۱۳۹۹ باید شاهد تولید گاز از فاز ۱۱ پارسجنوبی باشیم.
به گزارش تسنیم، دوازدهم تیرماه سال جاری در تهران با حضور وزیر نفت و معاونان وی، سفرای فرانسه و چین و تعدادی از نمایندگان مجلسشورایاسلامی قرارداد ۲۰ ساله توسعه فاز ۱۱ پارسجنوبی بین شرکت ملی نفت ایران و کنسرسیومی به رهبری توتال فرانسه و با حضور شرکتهای CNPC چین و پتروپارس ایران به امضا رسید.
برآورد هزینه سرمایهگذاری مستقیم این طرح ۴ میلیارد و ۸۷۹ میلیون دلار است که ۲٫۴ میلیارد دلار آن در فاز نخست توسعه این پروژه و بقیه در فاز دوم به منظور نصب تجهیزات افزایش فشار میدان گازی صورت میگیرد.
در همین خصوص «مرتضیزرینگل» معاون توسعه طرحهای شرکت نفت و گاز پارس از آغاز آمادهسازی و تجهیز کارگاه عملیاتی طرح توسعه فاز ۱۱ پارسجنوبی توسط کنسیرسیوم این طرح خبر داد و گفت: درحال حاضر کنسرسیوم این طرح به تجهیز سازمان، کارگاه و انجام مراحل اولیه آغاز فعالیتهای اجرایی اقدام کرده است.
وی افزود: با آمادهسازی شرایط جهت آغاز فعالیتها توسط واحدهای فنی و پشتیبانی، تیمهای کامل عملیاتی از بخش پیمانکاران و دستگاه نظارتی کارفرما در محل پروژه مستقر خواهند شد.
زمانبندی پیشبینی شده در این قرارداد بر این اساس است که ۴۰ ماه بعد از امضای قرارداد، تولید اولیه از میدان آغاز شود. با توجه به زمانی حدوداً یک ماهه که به اخذ تأییدیههای لازم برای آغاز اجرایی شدن این قرارداد سپری شد، زمان ۴۰ ماهه رسیدن به تولید اولیه گاز از فاز ۱۱ پارسجنوبی از پایان مرداد ۹۶ کلید خورده و طبق برآوردهای صورت گرفته پایان آذرماه سال ۱۳۹۹ باید شاهد تولید گاز از فاز ۱۱ پارسجنوبی باشیم.
طرح توسعه فاز ۱۱ دارای دو سکو هر کدام با ظرفیت برداشت روزانه یک میلیارد فوت مکعب گاز بوده و در مجموع ۵۶ میلیون مترمکعب گاز ترش غنی از این فاز برداشت خواهد شد. طبق اعلام رسمی شرکت نفت و گاز پارس، عملیات ساخت این دو سکو با مدیریت کنسرسیوم طرح، مشارکت پیمانکاران ایرانی حوزه فراساحل و خلق ظرفیتهای جدید اشتغال در یاردهای صنعتی کشور در ماههای پیش رو آغاز میشود.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.