بهره‌برداری و آغاز عملیات اجرایی ۹ پروژه شرکت برق منطقه‌ای خراسان

همزمان با هفته دولت سال ۱۳۹۶ صورت می‌گیرد بهره‌برداری و آغاز عملیات اجرایی ۹ پروژه شرکت برق منطقه‌ای خراسان رییس هیأت مدیره و مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای خراسان طی گفت‌و‌گویی پروژه‌های شرکت برق منطقه‌ای خراسان در هفته دولت سال ۱۳۹۶ را تشریح کرد. به گزارش مناقصه‌مزایده به نقل از روابط‌عمومی شرکت برق منطقه‌ای خراسان، متولی‌زاده […]

همزمان با هفته دولت سال ۱۳۹۶ صورت می‌گیرد

بهره‌برداری و آغاز عملیات اجرایی ۹ پروژه شرکت برق منطقه‌ای خراسان

رییس هیأت مدیره و مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای خراسان طی گفت‌و‌گویی پروژه‌های شرکت برق منطقه‌ای خراسان در هفته دولت سال ۱۳۹۶ را تشریح کرد.

به گزارش مناقصه‌مزایده به نقل از روابط‌عمومی شرکت برق منطقه‌ای خراسان، متولی‌زاده اظهارداشت: وزارت نیرو افتخار دارد به مردم عزیز ایران اسلامی و به‌ویژه به مردم شریف خراسان رضوی خدمات شایسته‌ای را ارایه می‌دهد و با وجود این‌که ۲۰ درصد مردم دنیا از نعمت برق بی‌بهره‌اند، به برکت خدمات همکاران ما در صنعت برق، درحال حاضر صددرصد مردم در استان خراسان‌رضوی از نعمت برق برخوردارند. مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای خراسان در ادامه افزود: در هفته دولت سال جاری، ۶ پروژه شامل پست‌های ۱۳۲ کیلوولت مدولار پارس، فیروزه، افزایش ظرفیت پست ۱۳۲ کیلوولت صنعت، خط ۴۰۰ کیلوولت شریعتی- ابوطالب و توسعه پست ۴۰۰ کیلوولت تربت جام در استان خراسان رضوی و توسعه پست ۴۰۰ کیلوولت شیروان در استان خراسان شمالی آماده بهره‌برداری می‌باشد. وی هزینه این پروژه‌ها را بالغ بر ۸۱۰ میلیارد ریال عنوان کرد.

متولی‌زاده در ادامه به کلنگ زنی ۳ پروژه در ایام هفته دولت اشاره کرد و بیان‌داشت: این طرح‌ها شامل افزایش ظرفیت پست ۱۳۲ کیلوولت بوعلی در استان خراسان‌رضوی، احداث پست و خط تغذیه ۱۳۲ کیلوولت زیارت در استان خراسان شمالی و توسعه پست۴۰۰کیلوولت گلشن در استان خراسان‌جنوبی است که با اعتبار ۱۷۰ میلیارد ریال، عملیات اجرایی پروژه‌های مذکور آغاز می‌شود.

مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای خراسان همچنین اظهارداشت: از سوی ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی تکالیفی به بخش‌های مختلف ابلاغ‌شده است که خوشبختانه شرکت برق منطقه‌ای خراسان صددرصد تکالیف خود را انجام داده و این عملکرد یکی از افتخارات صنعت برق در بخش اقتصاد مقاومتی است. وی افزود: احداث نیروگاه‌های تولید پراکنده توسط بخش خصوصی به‌عنوان یکی از تکالیف یاد شده می‌باشد و با وجود استقبال بخش خصوصی و هماهنگی‌های انجام شده، دوبرابر برش استانی انجام شده است و در همین راستا ۳ پروژه جدید نیز در هفته دولت آماده بهره‌برداری است.

متولی‌زاده فراهم شدن زمینه مشارکت بخش خصوصی و استفاده از سرمایه‌های خرد و متوسط را جزو مزایا و نقاط قوت تولید پراکنده برق برشمرد.

وی در ادامه بیان‌داشت: توسعه استفاده از انرژی‌های تجدید پذیر از دیگر تکالیف ابلاغی ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی است که بر این اساس دستگاه‌های اجرایی و شرکت‌های دولتی موظف شده‌اند ۲۰ درصد از برق مصرفی خود را از انرژی تجدیدپذیر تأمین کنند، در این خصوص شرکت برق منطقه‌ای خراسان از خودش شروع کرده و در حال حاضر ۸۰ درصد برق مصرفی ساختمان اداره مرکزی این شرکت از انرژی خورشیدی تأمین می‌شود. مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای خراسان افزود: خوشبختانه اقدامات خوبی در این زمینه انجام شده و در سال آینده، با هماهنگی استانداری خراسان رضوی اقدامات خوبی را در این زمینه برای سایر دستگاه‌های اجرایی شاهد خواهیم بود.

 

رییس هیأت مدیره و مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای خراسان در پایان خاطرنشان‌ساخت: با اجرای طرح برکت در منازل مددجویان کمیته امداد امام خمینی (ره)، کسانی که مستمری دریافت می‌کردند، به تولیدکننده برق تبدیل می‌شوند و درآمد کسب می‌کنند که با هماهنگی کمیته امداد امام‌خمینی (ره) این اقدام به یک طرح ملی تبدیل شد و در کشور در حال اجرا است.