دولت در پی سرمایه‌گذاری همزمان داخلی و خارجی است

دولت در پی سرمایه‌گذاری همزمان داخلی و خارجی است مشاور کمیته بازنگری قراردادهای نفتی گفت: نگاه دولت تدبیر و امید در پسابرجام بر مشارکت سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی است. به گزارش ایرنا، نصرا…ابراهیمی در نشست تخصصی برای ایجاد شهرک‌های فرهنگی، هنری، تجاری و گردشگری در استان کردستان افزود: استان کردستان توانمندی‌های بالایی به لحاظ زیستی […]

دولت در پی سرمایه‌گذاری همزمان داخلی و خارجی است

مشاور کمیته بازنگری قراردادهای نفتی گفت: نگاه دولت تدبیر و امید در پسابرجام بر مشارکت سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی است.

به گزارش ایرنا، نصرا…ابراهیمی در نشست تخصصی برای ایجاد شهرک‌های فرهنگی، هنری، تجاری و گردشگری در استان کردستان افزود: استان کردستان توانمندی‌های بالایی به لحاظ زیستی و نیروی انسانی جوان و کارآمد دارد اما هنوز بسیاری از ظرفیت‌های این استان شناسایی نشده است.

ابراهیمی‌گردشگری اختصاصی را بسیار جذاب‌تر از گردشگری معمولی دانست و گفت: در دوبی چند شهر مانند شهر اینترنتی، شهر پزشکی، شهر دانش و شهر رسانه‌ای ساخته شده است.

وی گفت: در چنین مجموعه‌هایی گردشگران اختصاصی وارد می‌شوند. به‌طور مثال دانشجویی که از ایران می‌رود تا در دانشگاهی در دوبی تحصیل کند، محلی را برای تحصیل انتخاب می‌کند که با برند اصلی کشور توسعه یافته منطبق باشد.

ابراهیمی افزود: در یکی از شهرهای مالزی، بخش‌های دیدنی از هر کشور را بازسازی کرده‌اند.

این مسؤول گفت: چنین شهری در شیراز در حال ساخته شدن است و برآورد اولیه نشان می‌دهد به سرمایه‌گذاری خارجی ۷ میلیارد دلاری نیاز دارد. استان کردستان نیز برای ایجاد چنین شهرک‌هایی مزیت‌های خوبی دارد.

وی پیشنهاد کرد برای تأمین سرمایه ساخت چنین شهرک‌هایی تأمین مالی از طریق بازار بورس صورت گیرد. همچنین یکی از ابزارهای تأمین سرمایه استفاده از بازارهای مالی است.

یک استاد حوزه و دانشگاه نیز در این نشست گفت: هر تحولی در عرصه زندگی به مدیریت فرهنگی نیاز دارد و باید زمینه را به‌گونه‌ای فراهم کنیم که مردم با عرق ملی به کمک طرح‌های توسعه‌ای بیایند.

داود کمیجانی ادامه‌داد: در هند به کالای ساخت چین حساسیت دارند.

وی گفت: ساخت شهرک‌های فرهنگی به ایجاد قرارگاه‌های مردمی نیاز دارد.

**سرمایه‌گذاری صنعتی جوابگوی توسعه اشتغال نیست

نماینده ولی فقیه در استان کردستان می‌گوید: برای توسعه اشتغال سرمایه‌گذاری صنعتی خیلی جوابگو نیست. صنعت گردشگری نیروی کار بالایی را جذب می‌کند و استان کردستان ظرفیت‌های زیادی برای توسعه این حوزه دارد.

آیت‌ا…سیدمحمدحسینی‌شاهرودی در این نشست افزود: استان کردستان مناطق بکری دارد که با ایجاد چنین شهرک‌هایی می‌تواند به قطب مهم گردشگری تبدیل شود.

وی با اشاره به منطقه صلوات‌آباد و آبیدر در استان کردستان گفت: مردم زیادی برای دیدن این دو منطقه می‌روند و تردیدی نیست اگر به ساخت مکان‌های فرهنگی در این مناطق همت کنیم می‌تواند به بهبود صنعت گردشگری در این استان کمک شایانی شود.

سپس عبدالمحمدزاهدی استاندارد کردستان در این نشست گفت: متأسفانه ساختمانی ارزشمند ۱۵ساله در ایران به‌سرعت می‌شود کلنگی، زیرا برای ثروت بیش‌تر ارزش قائلیم.

وی گفت: برای اجرای طرح باید سازمانی که اجرای طرح را برعهده دارد مشخص شود در حالی که از موضوع آموزش غافل نشویم.

زاهدی گفت: برای اجرای طرح همه‌گونه همکاری را با مجریان طرح خواهیم داشت.

وی با اشاره به مسایل فرهنگی در برخی از استان‌های کشور گفت: برخی از استان‌ها نیاز به‌کار فرهنگی بسیار دارد. در یکی از استان‌های کشور فروشنده‌ای که پوشاکی ارزشمند تولید می‌کرد تمام شیشه‌های فروشگاه خود را با روزنامه پوشانده بود و وقتی از او پرسیدیم که چرا این کار را کرده است، پاسخ داد ممکن است کسب و کارم را چشم بزنند.

وی گفت: در استان کردستان مشکلی به نام آب و برق و گاز نداریم و شهرک‌ها می‌توانند با اهداف اقتصادی شکل بگیرند.

به گزارش ایرنا، طرح ایجاد شهرک‌های فرهنگی، هنری، تجاری و گردشگری در استان کردستان در قالب قرارگاه مردمی اقتصاد مقاومتی منطبق با روح حاکم در سیاست‌ها و اهداف این اقتصاد است.

هدف از ایجاد شهرک‌های فرهنگی، هنری، تجاری و گردشگری با نگرش درآمدزایی و ایجاد اشتغال و امنیت پایدار صورت می‌گیرد.

نشست تخصصی برای ایجاد شهرک‌های فرهنگی، هنری، تجاری و گردشگری در استان کردستان با حضور نماینده مقام معظم رهبری در کردستان، استاندار کردستان و برخی کارشناسان اقتصادی در مؤسسه الهادی تهران برگزار شد.

 

اقتصاد مقاومتی به یکی از کلیدی‌‌ترین مفاهیم در ادبیات اقتصادی و سیاسی کشور تبدیل شده است. اقتصاد مقاومتی محورهایی چون رفع وابستگی به خارج، خودکفایی و عدم آسیب‌پذیری در برابر توطئه‌های اقتصادی دشمنان را شامل می‌شود که در سال‌های گذشته محور‌ها و اهداف و کارکردهای آن به خوبی تبیین شده است، اما تحقق این شعار و مطالبه مهم نیازمند همکاری و تعامل بخش‌های مختلف حاکمیتی و ارکان ۳ گانه کشور است.