ظرفیت صادرات سالانه ۷۵۰ میلیون بشکه نفت در پایانه خارک مدیرعامل شرکت پایانههای نفتی ایران گفت: زیرساختهای اصلی شامل پهلوگاهها، بازوهای بارگیری، خطوط لوله جریانی، مخازن ذخیرهسازی و سامانههای اندازهگیری پایانه نفتی شمال نوسازی و بهسازی شده و این پایانه، به شرایط مطلوب گذشته خود برگشته است. به گزارش مناقصهمزایده به نقل از وازرت نفت، […]
ظرفیت صادرات سالانه ۷۵۰ میلیون بشکه نفت در پایانه خارک
مدیرعامل شرکت پایانههای نفتی ایران گفت: زیرساختهای اصلی شامل پهلوگاهها، بازوهای بارگیری، خطوط لوله جریانی، مخازن ذخیرهسازی و سامانههای اندازهگیری پایانه نفتی شمال نوسازی و بهسازی شده و این پایانه، به شرایط مطلوب گذشته خود برگشته است.
به گزارش مناقصهمزایده به نقل از وازرت نفت، سیدپیروزموسوی در بازدید از پایانه نفتی شمال از تلاش کارکنان این پایانه در توسعه، نوسازی و بهسازی زیرساختهای عملیات سوآپ نفت خام دریای خزر قدردانی کرد و افزود: بهروز بودن، چابکی و آمادگی شرکت پایانههای نفتی ایران در پیشبرد همکاریهای منطقهای دریای خزر نقش حیاتی دارد و از این رو تلاش کارکنان در حفظ و نگهداری تأسیسات حایز اهمیت است.
وی از آمادگی این شرکت برای جذب و توسعه سرمایهگذاری خارجی در حوزه فناوریهای نوین ذخیرهسازی و پایانهداری نفت خام، میعانات گازی و فرآوردههای نفتی خبر داد و گفت: برخورداری از دانش فنی و اعتماد به توان متخصصان داخلی، ۲ عامل مهم موفقیت در پروژههای صنعت نفت است و متخصصان فنی و عملیاتی شرکت پایانههای نفتی هم با خلاقیت و نوآوری در عملیات و بهرهگیری از تجارب گذشته موفق شدند بسیاری از فعالیتهای ساخت داخل را در زمینه تعمیرات، نوسازی و بهسازی تأسیسات طبق استانداردها و موازین ایمنی بینالمللی انجام دهند.
موسوی از آمادگی این شرکت برای افزایش ظرفیت صادراتی تأسیسات پایانه نفتی خارک هم خبر داد و یادآورشد: سالانه ۸۰۰ فروند نفتکش در این پایانه پهلودهی و عملیات ارسال و تحویلدهی نفت خام به این تعداد نفتکش انجام میشود.
وی بر حفظ انسجام و نظم عملیاتی در همه بخشهای دریافت، ذخیرهسازی، انتقال و بارگیری نفت خام، میعانات گازی و فرآوردههای نفتی تأکید کرد و با اشاره به اهمیت انجام صحیح عملیات دریایی بهمنظور اجرای دقیق فرایندهای عملیاتی صادرات نفت خام کشور گفت: هماکنون برای پهلودهی و جداسازی نفتکشها از شناورهایی با سیستم رانش ASD که مجهز به فناوریهای روز است، استفاده میشود و از این رو ضریب امنیت و ایمنی عملیات دریایی در همه شرایط آب و هوایی اطمینان بخش است.
موسوی ادامهداد: در زمستان پارسال، با استفاده از این شناورها توانستیم با انجام عملیات دریایی و پهلودهی ۸ فروند نفتکش در شرایط بد آب و هوایی، نفت خام صادراتی را به مشتریان خود تحویل دهیم.
وی گفت: با توجه به برنامهریزی انجام شده توسط شرکت ملی نفت ایران و با هدف پاسخگویی به مشتریان نفت خام ایران، ظرفیت نفت خام صادراتی از طریق پایانه نفتی خارک روزانه حدود دو میلیون بشکه و سالانه حدود ۷۵۰ میلیون بشکه است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.