تأثیر مصرف پنیر بر تغییر شکل جمجمه انسان در تحقیقات جدید ادعا میشود که مصرف پنیر تأثیر قابل توجهی بر شکل جمجمه انسان داشته است. به گزارش مهر، محققان از مجموعههای جهانی ۵۵۹ کاسه سر و ۵۳۴ آرواره فک تحتانی (استخوان جمجمه) متعلق به بیش از ۲۰۰ جمعیت قبل از دوره صنعتی استفاده کردند تا […]
تأثیر مصرف پنیر بر تغییر شکل جمجمه انسان
در تحقیقات جدید ادعا میشود که مصرف پنیر تأثیر قابل توجهی بر شکل جمجمه انسان داشته است.
به گزارش مهر، محققان از مجموعههای جهانی ۵۵۹ کاسه سر و ۵۳۴ آرواره فک تحتانی (استخوان جمجمه) متعلق به بیش از ۲۰۰ جمعیت قبل از دوره صنعتی استفاده کردند تا از تأثیر رژیم غذایی بر شکل، نوع و اندازه جمجمه انسان در طول دورهگذار به کشاورزی مطلع شوند.
آنها تغییرات کمتری در مورفولوژی جمجمه گروههای که غلات، لبنیات و یا هر دو غلات و مواد لبنی را مصرف کرده بودند، یافتند.
دیوید کاتز، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه کالگری کانادا، در این باره میگوید: «بیشترین تغییرات در مورفولوژی جمجمه در گروههای مصرفکننده محصولات لبنی مشاهده شد.»
محققان بر انجام مطالعات بیشتر برای یافتن علت این تغییر شکل در جمجمه تأکید دارند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.