بی‌توجهی به جانشین‌پروری یک مخاطره جدی است

نایب رییس اتاق ایران بی‌توجهی به جانشین‌پروری یک مخاطره جدی است نایب رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن‌ و کشاورزی ایران گفت: زمانی به جوانان برای تشکیل اتاق جوانان و حضور در مدیریت‌های سطوح استانی و ملی مجال داده نمی‌شد، چون جوانان را تهدید می‌دانستند. به گزارش ایرنا، پدرام سلطانی اظهارکرد: برخی بر این باور بودند […]

نایب رییس اتاق ایران

بی‌توجهی به جانشین‌پروری یک مخاطره جدی است

نایب رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن‌ و کشاورزی ایران گفت: زمانی به جوانان برای تشکیل اتاق جوانان و حضور در مدیریت‌های سطوح استانی و ملی مجال داده نمی‌شد، چون جوانان را تهدید می‌دانستند.

به گزارش ایرنا، پدرام سلطانی اظهارکرد: برخی بر این باور بودند که اگر به جوان فرصت داده شود جای آنها در مدیریت گرفته می‌شود در صورتی که اگر این ریل‌گذاری از گذشته صورت می‌گرفت، اینک وضع مدیریت کشور بهتر بود.

وی تأکید‌کرد: رییس‌جمهوری هنگام تشکیل کابینه جدید اذعان کردند که تمامی تلاش خود را برای استفاده از توان مدیران جوان به‌کار بسته‌اند ولی بی‌توجهی به مسأله جانشین‌پروری رسیدن به این هدف را با تنگناهای جدی مواجه کرد.

نایب رییس اتاق ایران اظهار‌کرد: در حال حاضر جانشینان و مدیران خوب زیادی در کشور وجود ندارند و بی‌توجهی به مسأله جانشین‌پروری در حوزه‌های مختلف به یک مخاطره جدی تبدیل شده است.

به گفته وی جانشین‌پروری با هدف شناسایی استعداد‌ها و دادن فرصتی به جوانان با هدف آماده کردن خود برای قبول مسؤولیت‌ها نیاز امروز جامعه است.

نایب رییس اتاق ایران اضافه‌کرد: جوانان علاوه بر یادگیری نحوه مدیریت اقتصادی‌، دیگر مهارت‌های مدیریتی را نیز فراگرفته و می‌توان از این بستر برای جانشین‌پروری استفاده کرد.

سلطانی خاطر‌نشان‌کرد: در حال حاضر ۱۲۰ کشور جهان دارای اتاق‌های جوانان هستند که در این اتاق‌ها افراد تا سطح سنی ۴۰ سال که فعالیت اقتصادی دارند در آن جمع می‌شوند و ایده‌های خود را مطرح می‌کنند.

وی تأکید‌کرد: در شرایط کنونی که ظرفیت بسیار خوبی در کشور از نظر جوانان تحصیل‌کرده، نخبه و علاقه‌مند به کسب‌و کار وجود دارد برای تقویت و توسعه اکوسیستم استارت‌آپی باید در همه جا بتوان از ظرفیت نهادهای موجود استفاده کرد.

وی گفت: در دوره کنونی مأموریت و فعالیت اتاق‌های بازرگانی، صنایع، معادن ‌و کشاورزی کشور افزایش همکاری با جوانان در انجام فعالیت‌ها با هدف بهره‌گیری از ایده‌های آنان است.

نایب رییس اتاق ایران افزود: اتاق‌های بازرگانی، صنایع معادن و کشاورزی به منزله نماینده جامعه متعارف سنتی و موجود بخش خصوصی هستند.

 

سلطانی افزود: پایان چرخه عمر یک صنعت یا تغییر مدل کسب‌ و کار مخاطراتی است که اتاق به عنوان یک تشکل آینده‌نگر و هوشمند، نباید اجازه بروز آن‌ را بدهد به‌گونه‌ای که گروه کسب‌وکارهای جدید در تقابل با کسب‌وکارهای متعارف قرار بگیرند.