سیر پخته مفیدتر است یا سیر خام؟ سیر دارای ارزش غذایی زیادی است. به گزارش سایت خاصیت، سیر یکی از سبزیجات شناخته شده در سراسر جهان است که فواید بسیاری برای سلامتی دارد. از گذشته تا به امروزه تحقیقات بسیاری نشان داده است، سیر در درمان بسیاری از بیماریها مؤثر است. خواص سیر خام بیشتر […]
سیر پخته مفیدتر است یا سیر خام؟
سیر دارای ارزش غذایی زیادی است.
به گزارش سایت خاصیت، سیر یکی از سبزیجات شناخته شده در سراسر جهان است که فواید بسیاری برای سلامتی دارد. از گذشته تا به امروزه تحقیقات بسیاری نشان داده است، سیر در درمان بسیاری از بیماریها مؤثر است.
خواص سیر خام بیشتر است یا سیر پخته و بو داده شده؟
سیر بو داده شده و پخته یکی از روشهای متداول برای مصرف سیر است که موجب از بین رفتن بوی تیز و طعم تند این سبزی میشود. اگرچه شاید برخی از افراد به مصرف سیر خام علاقه نداشته باشند، با این وجود باید بدانند سیر خام دارای ارزش غذایی بیشتری نسبت به سیر پخته شده میباشد. در واقع بوی تیز و طعم تند سیر خام ناشی از ترکیب آلیسین در سیر است، که با حرارت از بین میرود. این ترکیب فواید درمانی بسیاری دارد. به همین دلیل فواید سیر خام بیش از فواید سیر پخته شده میباشد. همچنین مقادیر ویتامین C در سیر با حرارت ممکن است کاهش یابد. از این رو میزان این ویتامین در سیر خام بیش از سیر پخته شده است. ویتامین C موجب تقویت سیستم ایمنی بدن میشود. بنابراین توصیه میشود از همه سبزیجات به ویژه سیر به صورت خام استفاده شود.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.