با گوشت مصنوعی به جنگ گرسنگی برویم

با گوشت مصنوعی به جنگ گرسنگی برویم بیل گیتس، مؤسس شرکت مایکروسافت و ریچارد برانسون، بنیانگذار شرکت ویرجین گالاکتیک با سرمایه‌گذاری در یک شرکت، به‌دنبال تولید گوشت مصنوعی در آزمایشگاه هستند که می‌تواند اقدامی مؤثر در جهت مقابله با بحران گرسنگی در جهان باشد. به گزارش سیناپرس به نقل از Express شرکت ممفیس میتس (Memphis […]

با گوشت مصنوعی به جنگ گرسنگی برویم

بیل گیتس، مؤسس شرکت مایکروسافت و ریچارد برانسون، بنیانگذار شرکت ویرجین گالاکتیک با سرمایه‌گذاری در یک شرکت، به‌دنبال تولید گوشت مصنوعی در آزمایشگاه هستند که می‌تواند اقدامی مؤثر در جهت مقابله با بحران گرسنگی در جهان باشد.

به گزارش سیناپرس به نقل از Express شرکت ممفیس میتس (Memphis Meats) به لطف سرمایه‌گذاری هنگفت گیتس و برانسون، تنها دو سال با تولید انبوه گوشت مصنوعی در آزمایشگاه فاصله دارد.

شرکت سرمایه‌گذاری DFJ که شامل سرمایه‌گذارانی از جمله بیل‌گیتس و ریچاردبرانسون است، بیش از ۱۶٫۵ میلیون دلار در شرکت ممفیس‌میتس سرمایه‌گذاری کرده است. حجم کلی سرمایه‌گذاری در این شرکت برای تولید گوشت مصنوعی، بالغ بر ۲۱ میلیون دلار اعلام شده است.

ریچارد برانسون در گفت‌و‌گو با بلومبرگ گفت: از سرمایه‌گذاری در پروژه تولید گوشت مصنوعی بسیار هیجان زده‌ام. معتقدم که طی ۳۰ سال آینده، دیگر نیازی به کشتن حیوانات نخواهیم داشت و تمامی گوشت‌ها، پاک یا گیاهی خواهند بود.

کیمبل (Kimbel)، برادر ایلان ماسک و جک‌ولش، مدیرعامل سابق جنرال الکتریک، از دیگر سرمایه‌گذاران برجسته در پروژه تولید گوشت مصنوعی محسوب می‌شوند.

قطع وابستگی به حیوانات

با استفاده از این روش، ممفیس‌میتس قادر به تولید حجم انبوه گوشت پاک (clean meats) بدون نیاز به کشتار حیوانات بوده و در عین حال می‌تواند به حل مشکل قحطی در جهان کمک کند.

این شرکت درحال حاضر گوشت مرغ، گاو و اردک مصنوعی را با استفاده از سلول‌های حیوانی تولید کرده است.

دکتر اوما والتی (Uma Valeti) بنیانگذار و مدیرعامل شرکت ممفیس میتس تأکیدکرد: مردم جهان علاقه‌مند خوردن گوشت هستند و این مسأله در فرهنگ و آداب و رسوم مردم بسیاری از کشور‌ها دیده می‌شود. تقاضا برای گوشت در جهان به‌شدت درحال افزایش است و قصد داریم امکانی را فراهم کنیم تا مردم بتوانند چیزی که به آن علاقه دارند را بخورند.

والتی افزود: روش معمول تولید گوشت، علاوه بر این‌که با چالش‌های زیست‌محیطی همراه است، سلامت انسان را نیز به خطر می‌اندازد. همه به‌دنبال برطرف کردن این موانع هستند و تلاش ما (در تولید گوشت مصنوعی) می‌تواند کمکی مؤثر در این مسیر باشد.

 

تولید گوشت مصنوعی نه تنها نیاز به مزارع و میزان کشتار حیوانات را کاهش می‌دهد، بلکه میزان انتشار گازهای گلخانه‌ای در این روش، ۹۰ درصد کم‌تر از روش‌های سنتی کشاورزی خواهد بود.