شورای عالی اداری ممنوع کرد انتصاب افراد بالای ۵۵ سال در سطح مدیریت پایه شورای عالی اداری با الحاق چند تبصره به دستورالعمل اجرایی نحوه انتخاب و انتصاب مدیران حرفهای، ضمن تسهیل تصدی زنان و جوانان به سطوح مدیریتی، بهکارگیری نیروهای جدید با ۲۵ سال سابقه یا ۵۵ سال را در سطح مدیریت پایه ممنوع […]
شورای عالی اداری ممنوع کرد
انتصاب افراد بالای ۵۵ سال در سطح مدیریت پایه
شورای عالی اداری با الحاق چند تبصره به دستورالعمل اجرایی نحوه انتخاب و انتصاب مدیران حرفهای، ضمن تسهیل تصدی زنان و جوانان به سطوح مدیریتی، بهکارگیری نیروهای جدید با ۲۵ سال سابقه یا ۵۵ سال را در سطح مدیریت پایه ممنوع کرد.
به گزارش ایرنا، در تبصره الحاقی به ماده ۲ این دستورالعمل آمده است: به منظور بهرهگیری از ظرفیت زنان و جوانان توانمند کشور برای تصدی پستهای مدیریتی، میزان تجربه مورد نیاز برای تصدی هر یک از سطوح مدیریت حرفهای (از تجربه خدمت دولتی) در مورد زنان و کارمندان کمتر از ۱۵ سال سابقه در مواردی که سایر شرایط احراز شده باشد، به دوم سوم مدت زمان پیشبینی شده در جدول تصویب نامه توسط شورای راهبری توسعه مدیریت دستگاه تقلیل مییابد.
در جدول یاد شده حداقل تجربه خدمت دولتی برای مدیریت عملیاتی ۳ سال، مدیریت پایه ۴ سال، مدیریت میانی ۶ سال و مدیریت ارشد ۱۰ سال قید شده است.
همچنین در تبصره ۷ نیز آمده است: زنان و جوانان شاغل در دستگاههای اجرایی کشور میتوانند با ارایه اقدامات علمی و پژوهشی خود در زمینه موضوعات مدیریتی یا در رابطه با حوزههای تخصصی عملکرد دستگاه متبوع از امتیازات ویژهای برای تصدی پستهای مدیریتی برخوردار شوند.
آییننامه اجرایی نحوه برخورداری از این امتیازات حداکثر حداکثر طی مدت ۳ ماه پس از ابلاغ این مصوبه توسط سازمان اداری و استخدامی کشور تهیه و به تصویب شورای توسعه مدیریت و سرمایه انسانی خواهد رسید.
براساس تصمیم شورای عالی اداری و در تبصرههای الحاقی به ماده ۵ نیز آمده است: برای بهرهگیری از ظرفیت زنان و جوانان توانمند کشور برای تصدی پستهای مدیریتی دستگاههای اجرایی مکلفند در انتخاب و انتصاب مدیران حرفهای به نحوی برنامهریزی کنند که تا پایان برنامه ششم توسعه متوسط سابقه خدمت مدیران نسبت به وضع موجود ۸ سال کاهش یابد.
** تا پایان برنامه ششم توسعه سهم مدیران زن در پستهای مدیریتی به ۳۰ درصد باید برسد
همچنین تا پایان برنامه ششم توسعه نسبت مدیران زن در پستهای مدیریتی به ۳۰ درصد افزایش یابد؛ سهم هر یک از دستگاههای اجرایی برای انتصاب مدیران زن با در نظر گرفتن شرایط و ویژگیهای هر دستگاه توسط سازمان اداری و استخدامی کشور و با هماهنگی دستگاه اجرایی ذیربط تعیین و ابلاغ میشود.
در تبصره الحاقی دیگری چنین آمده است: با هدف جوانگرایی و بهرهگیری از نیروهای جوان و مستعد در اداره امور کشور دستگاههای اجرایی ضمن فراهم کردن تمهیدات لازم باید در خصوص کاهش متوسط سوابق خدمت بهگونهای اقدام کنند که از انتصاب افراد جدید با داشتن بیش از ۲۵ سال سابقه خدمت و یا دارای سن بیشتر از ۵۵ سال به پستهای مدیریت پایه خودداری کنند.
همچنین رعایت شایستگیهای عمومی و شرایط تخصصی برای انتخاب مدیران حرفهای الزامی است ولی به منظور بهرهگیری از ظرفیت زنان و جوانان توانمند کشور برای تصدی پستهای مدیریتی در شرایط مساوی کسب امتیازات مربوط به شایستگیهای عمومی و شرایط تخصصی اولویت با انتخاب زنان و نیروهای جوانتر خواهد بود.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.