عضو کمیسیون برنامه و بودجه نیازمند انقلابی در راهاندازی کسب و کارها هستیم عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس گفت: برای تسهیل ایجاد و راهاندازی کسبوکار نیاز به انقلاب داریم در حالی که طی سالهای اخیر شرایط فعالیت سختگیرانهتر شده است. به گزارش فارس، حسینعلیحاجیدلیگانی با اشاره به دیدار اعضای هیأت دولت دوازدهم با مقاممعظمرهبری […]
عضو کمیسیون برنامه و بودجه
نیازمند انقلابی در راهاندازی کسب و کارها هستیم
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس گفت: برای تسهیل ایجاد و راهاندازی کسبوکار نیاز به انقلاب داریم در حالی که طی سالهای اخیر شرایط فعالیت سختگیرانهتر شده است.
به گزارش فارس، حسینعلیحاجیدلیگانی با اشاره به دیدار اعضای هیأت دولت دوازدهم با مقاممعظمرهبری و دغدغهها و توصیههای ایشان در مورد رفاه و معیشت مردم و مردمی کردن اقتصاد و جدا شدن نفت از بودجه اظهارداشت: فرمایشات رهبری مبتنی بر واقعیتها بوده و مراکز آماری داخل و خارجی به این موضوع اذعان دارند. راهی نداریم جز اینکه چند اقدام اساسی در حوزه اقتصاد صورت بگیرد.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس با تأکید بر اینکه یکی از شرایط مهم و مردمی برای مردمی کردن اقتصاد و تولید و مولد کردن آن تصریح کرد: شرایط کسبوکار راحت و زمان راهاندازی آن کاهش یابد. متأسفانه در بین ۱۳۸ کشور جهان به لحاظ سختگیری در ارایه مجوز رتبه ۸۷ را داریم، در حالیکه حدود ۱۴ رتبه نسبت به ۴ سال گذشته سقوط داشته و سختگیرتر شدهایم.
حاجیدلیگانی یکی دیگر از دغدغهها و مشکلات را مربوط به حمایت و جذب سرمایهگذاری دانست و افزود: در میان ۱۳۸ کشور رتبه ۱۱۷ را داریم که آمار خوبی نیست. همچنین در بحث نرخ بیکاری میان ۱۰۵ کشور رتبه ۹۰ کسب شده و طی این سالها اوضاعمان ۱۰ پله بدتر شده است.
این نماینده مجلس با اشاره به رتبه ۱۷۴ آزادی اقتصادی در کشور از میان ۱۸۱ کشور دنیا، یادآور شد: اگر بخواهیم آنچه در رابطه با اقتصاد مطرح میشود، را عمل کنیم و رفاه و معیشت هموار شد، باید راه تولید و ایجاد کسبوکار را تسهیل کنیم.
وی ادامهداد: اکنون بسیاری از دستگاهها برای صدور مجوز و آزادی عمل برای کار سختگیرانهتر عمل میکنند، مثلاً در حوزه اصفهان برای راهاندازی یک خیاطی، محیطزیست معتقد است آلودگی ایجاد میکند، در حالیکه با این کار رفاه و اقتصاد مردمی ایجاد نمیشود، خیلی از کارگاهها به دلیل مشکلات و کاهش هزینهها به خانههای قدیمی روی آوردهاند و به همین دلیل تأمین اجتماعی حاضر به ارایه خدمات نیست. باید انقلاب در رهاسازی مجوزها و استعلامات ایجاد شود.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس موضوع دیگر را جدا شدن درآمدهای بودجه از نفت و گفت: این موضوع میتواند ما را از تکانهها و تلاطمهای اقتصادی ناشی از مسایل بیرونی خلاص کند، اما در لایحه برنامه ششم توسط دولت سهم واریزی صندوق توسعه ملی ۲۰ درصد پیشبینی شده بود که برخلاف سیاستهای کلی برنامه بود.
وی یکی از راهکارهای خلاص شدن از نفت را اخذ مالیات عادلانه و بر مبنای شفافیت دانست و افزود: در حال حاضر بسیاری از فعالیتهای اقتصادی وجود دارد که مالیات درستی پرداخت نمیکند و البته برخی دیگر بهموقع مالیات آنها دریافت میشود.
این نماینده مجلس با اشاره به اینکه هزینههای دولت افسارگسیخته در حال افزایش است، عنوانکرد: یکی دیگر از راهحلها به این موضوع بازمیگردد که معنا ندارد در وزارتخانهها و دستگاهها نیرو استخدام شده، اما به دلیل گرایش های سیاسی و سلیقهای مدیران کارمند کار انجام نمیدهد، ولی حقوق میگیرد. وضعیت مشاوران نیز همینگونه است و با توجیه حفظ شأن افراد و برقراری حقوق حکمهای متعدد زده میشود که این موضوع به هزینههای جاری فشار میآورد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.