فروش مواد اولیه از سوی دولت در قالب مزایده حمایت از تولید نیست

کارآفرین نمونه کشور فروش مواد اولیه از سوی دولت در قالب مزایده حمایت از تولید نیست کار آفرین نمونه کشور با بیان این‌که تولیدکنندگان سرمایه کافی برای تولید ندارند، گفت: دولت نیز با عدم پرداخت بدهی به آنها مشکل را تشدید می‌کند و موجب می‌شود تولیدکنندگان به سمت ورشکستگی حرکت کنند. به عنوان مثال ما […]

کارآفرین نمونه کشور

فروش مواد اولیه از سوی دولت در قالب مزایده حمایت از تولید نیست

کار آفرین نمونه کشور با بیان این‌که تولیدکنندگان سرمایه کافی برای تولید ندارند، گفت: دولت نیز با عدم پرداخت بدهی به آنها مشکل را تشدید می‌کند و موجب می‌شود تولیدکنندگان به سمت ورشکستگی حرکت کنند. به عنوان مثال ما بعد از تعیین میزان مالیات مدت کمی زمان برای پرداخت آن داریم درحالی که تا آن زمان دولت مطالبات ما را پرداخت نکرده است. یعنی ما برای پولی که از دولت نگرفته‌ایم باید به دولت مالیات پرداخت کنیم.

عزیز قربانی مدیر چندین کارخانه در غرب کشور و کارآفرین نمونه ملی در گفت‌وگو با مقاومتی نیوز به تشریح مشکلات و موانع موجود در فضای کسب و کار کشور پرداخت و اظهار کرد: برخلاف شعار‌‌ها از تولید داخلی حمایت نمی‌شود.

وی با بیان این‌که بر خلاف شعارهایی که در جهت حمایت از تولید در کشور داده می‌شود، حمایت قابل‌توجهی از تولیدکنند‌‌‌ها انجام نمی‌شود، افزود: هدف بیش‌تر افرادی که سرمایه خود را در بخش تولید قرار می‌دهند کمک به کشور و ایجاد اشتغال برای چند کارگر ایرانی است اما در کشور به آنها اهمیتی داده نمی‌شود.

قربانی ادامه ‌داد: سیاست‌های کشور به نفع تولیدکنندگان نیست. به‌طور مثال برای خرید مواد اولیه، دولت مزایده انجام می‌دهد و ما برای تأمین مواد اولیه باید پول بیش‌تری بپردازیم؛ اما از طرف دیگر دولت برای خرید محصول تولید شده توسط شرکت‌ها، مناقصه برگزار می‌کند و ما مجبور هستیم با قیمت‌های کم‌تر محصول خود را بفروشیم.

مدیر شرکت الوند پلاستیک در ادامه افزود: تولیدکننده‌ها برای خرید مواد اولیه باید پول را قبل از خرید بپردازند، ولی هنگامی که تولیدکننده‌ها محصول خود را به دولت می‌فروشند برای گرفتن پول آن با مشکل مواجه می‌شوند و مسؤولین دولتی طبق قرارداد عمل نمی‌کنند. آنها بخشی از پول تولیدکننده‌ها را پرداخت کرده و بخش دیگر از مطالبات را بعد از چندین ماه به صورت ارایه اوراق قرضه پرداخت می‌کنند.

قربانی در تکمیل صحبت‌هایش گفت: درحالی که تولیدکننده‌ها سرمایه کافی برای تولید ندارند و مجبورند از بانک با سود ۱۸ درصد وام بگیرند، دولت نیز با عدم پرداخت بدهی، باعث تشدید مشکل می‌شود.

وی در ادامه با بیان این‌که حدود ۱۰ درصد از کل فروش کارخانه به عنوان مالیات به اداره دارایی پرداخت می‌شود، گفت: ما بعد از تعیین میزان مالیات مدت کمی زمان برای پرداخت آن داریم درحالی که تا آن زمان دولت مطالبات ما را پرداخت نکرده است. یعنی ما برای پولی که از دولت نگرفته‌ایم باید به دولت مالیات پرداخت کنیم.

 

قربانی افزود: اگر این مالیات را در مدت تعیین شده پرداخت نکنیم، سابقه چندین ساله ما از بین رفته و به لیست سیاه اداره دارایی وارد می‌شویم. در واقع یک سیستمی در کشور به وجود آمده که به تولید کشور فشار می‌آورد.