نتیجه اقدام غیرقانونی وزارت ورزش در انتخاب سرپرست بوکس

نتیجه اقدام غیرقانونی وزارت ورزش در انتخاب سرپرست بوکس انتخاب سرپرست جدید فدراسیون بوکس برخلاف اساس‌نامه با اما و اگرهایی روبه‌رو شده تا جایی که زمزمه‌هایی از طرح این موضوع در فدراسیون جهانی بوکس به گوش می‌رسد. به گزارش مهر، با استعفای ناگهانی و عجیب ناطق نوری یک سال مانده به پایان دوره ۴ ساله […]

نتیجه اقدام غیرقانونی وزارت ورزش در انتخاب سرپرست بوکس

انتخاب سرپرست جدید فدراسیون بوکس برخلاف اساس‌نامه با اما و اگرهایی روبه‌رو شده تا جایی که زمزمه‌هایی از طرح این موضوع در فدراسیون جهانی بوکس به گوش می‌رسد.

به گزارش مهر، با استعفای ناگهانی و عجیب ناطق نوری یک سال مانده به پایان دوره ۴ ساله ریاستش در فدراسیون بوکس، وزارت ورزش و جوانان چندی پیش برخلاف اساس‌نامه فدراسیون‌های ورزشی سرپرستی از کارمندان این وزارتخانه را راهی خانه بوکس کرد تا این رشته رزمی را وارد چالش تازه‌ای کند.

طبق تبصره مربوط به ماده ۱۷ اساس‌نامه فدراسیون‌های ورزشی در صورت فوت، استعفا و یا برکناری رییس فدراسیون، مسؤولیت کلیه امور جاری فدراسیون تا انتخاب رییس جدید برعهده نایب رییس به عنوان سرپرست فدراسیون خواهد بود. اتفاقی که در بوکس می‌توانست با انتخاب حسینی، نایب رییس به عنوان سرپرست صورت بگیرد اما با ورود افشین داوری به فدراسیون بوکس مسایل و حواشی جدیدی رو به شکل‌گیری است که ابهاماتی به وجود آورده که وزارت ورزش و جوانان می‌تواند به آنها پاسخ دهد.

در این میان زمزمه‌هایی از طرح موضوع سرپرستی غیرقانونی در بوکس در فدراسیون جهانی بوکس(آیبا) به گوش می‌رسد. حتی شنیده شده برکناری دبیر فدراسیون از سمت خود نیز بی‌ربط به این موضوع نبوده است. اگر آیبا متوجه دخالت خارج از آیین‌نامه و اساس‌نامه وزارت ورزش و جوانان در بوکس شود بدون شک نسبت به این موضوع واکنش نشان می‌دهد.

از طرفی دیگر داوری سرپرست جدید فدراسیون بوکس با تعطیلی همه برنامه‌های جاری فدراسیون و در پی آن اخراج دبیر از همه رؤسای هیأت‌های استانی دعوت کرده است تا در حاشیه رقابت‌های قهرمانی کشور با وی دیدار کنند.

اگر داوری تنها برای ایجاد همدلی، اتحاد، رفع مشکلات و برگزاری مجمع انتخاباتی به فدراسیون بوکس آمده چرا حتی یکبار به صورت قاطع عدم حضور خود در انتخابات این فدراسیون را بیان نمی‌کند؟ اگر وی یکبار برای همیشه حضور خود در انتخابات را تکذیب کند دیگر از جلسات شبانه، بازدید از پیشکسوتان و برگزاری جلسه با هیأت‌ها تحت عنوان تلاش‌های انتخاباتی وی تعبیر نمی‌شود و شاید بتوان سال‌ها بعد از او به عنوان چهره‌ای محبوب و به یاد ماندنی در بوکس یاد برد.

نکته قابل ذکر دیگر این است که به نظر می‌رسد با توجه به اقدام غیرقانونی در انتخاب سرپرست فدراسیون بوکس بهتر است هرچه سریعتر انتخابات این فدراسیون برگزار شود. تجربه سال‌های اخیر ورزش ایران نشان داده اغلب سرپرستانی که تنها برای اداره نهایتاً ۶ ماهه فدراسیون‌ها پشت میز می‌نشینند به فکر حضور ۴ساله و شرکت در انتخابات می‌افتند.

زمان می‌تواند تکرار یا عدم تکرار این تجربه در بوکس را نشان دهد. آنچه مسلم است وزارت ورزش و جوانان باید با تصمیمی هوشمندانه حتی اگر اشتباهی در تعیین سرپرست این فدراسیون صورت گرفته نسبت به حل مشکل موجود و عدم حساسیت فدراسیون جهانی وارد عمل شود چرا که بوکس به اندازه کافی درگیر مشکلات داخلی است و حتی سایه کوچکی از تعلیق می‌تواند این فدراسیون از نفس افتاده را به یکباره ناک‌اوت کند!