برگ بو، اشتهاآور و دشمن سرطان

برگ بو، اشتهاآور و دشمن سرطان گروه محیط‌زیست- برگ بو بومی منطقه مدیترانه و اروپای جنوبی می‌باشد. برگ بو به صورت درختچه و درخت یافت می‌شود. استفاده زیاد از این گیاه (بیش از چند برگ در غذا) ایجاد مسمومیت می‌کند. ۱- در پزشکی برای تقویت معده و به عنوان اشتهاآور و نیز برای هضم غذا […]

برگ بو، اشتهاآور و دشمن سرطان

گروه محیط‌زیست- برگ بو بومی منطقه مدیترانه و اروپای جنوبی می‌باشد. برگ بو به صورت درختچه و درخت یافت می‌شود.

استفاده زیاد از این گیاه (بیش از چند برگ در غذا) ایجاد مسمومیت می‌کند.

۱- در پزشکی برای تقویت معده و به عنوان اشتهاآور و نیز برای هضم غذا و به عنوان ادرارآور استفاده می‌شود.

۲- ویتامین A موجود در این ادویه به قدرت بینایی فرد کمک می‌کند و در پیشگیری از ابتلا به سرطان ریه و دهان نقش دارد.

۳- وجود تعدادی از ویتامین‌های ب کمپلکس نظیر نیاسین، پیریدوکسین، پنتوتنیک و ریبوفلاوین در این ادویه در سنتز آنزیمی و عملکرد سیستم عصبی و تنظیم متابولیسم بدن نقش دارد.

۴- این ادویه منحصربه‌فرد حاوی مقادیر قابل توجهی از موادمعدنی نظیر مس، پتاسیم، کلسیم، منگنز، آهن، سلنیوم، روی و منیزیم است که در سلامت فرد نقش حیاتی برعهده دارند.

۵- برگ بو فواید زیادی در مقابله با انواع سرطان‌‌ها دارد.

۶- منبع غنی ویتامین C، A، آهن، منگنز، کلسیم، پتاسیم و منیزیم است. مصرف منظم آن در غذا‌ها به سلامت جسم کمک می‌کند.

۷- دارای خاصیت ضد التهابی، آنتی‌اکسیدانی، ضد باکتریایی و ضد قارچی است. خاصیت ضد آنتی‌اکسیدان آن با کمک کردن به بدن در تولید انسولین کافی، می‌تواند در درمان بیماری‌هایی مانند دیابت نیز مؤثر باشد.

۸- آنزیم‌های موجود در آن با شکستن پروتئین‌‌ها و کمک به هضم غذا، علایم اختلالات گوارشی را کاهش می‌دهد و ناراحتی معده را درمان می‌کند.

۹- ترکیبات موجود در آن، سردرد و حتی میگرن را درمان می‌کند.

۱۰- اسیدفولیک موجود در آن مانع نقص جنین می‌شود.

۱۱-آهن موجود در آن برای تولید گلبول‌های قرمز لازم است.

۱۲- از جوشانده و روغنی که از آن تهیه می‌شود در تورم‌های موضعی استفاده می‌کنند.

۱۳- برگ بو در مورد گریپ و یا عفونت روده‌ای ضدعفونی‌کننده خوبی است. برای درمان برونشیت مزمن مورد استفاده قرار می‌گیرد.

۱۴- دم‌کرده آن که با جوشاندن ۳ برگ در یک لیوان تهیه می‌شود، تعریق ایجاد می‌کند و تب را کاهش می‌دهد.

۱۵- دستمال خیس شده در دم‌کرده آن را روی قفسه سینه قرار دهید تا از عفونت‌های تنفسی، سرفه، سرماخوردگی و آنفولانزا رهایی پیدا کنید.

۱۶- برای جلوگیری از تخمیر غذا در معده مفید است؛ دم‌کرده آن هضم غذا را آسان می‌سازد و گاز و نفخ معده را خارج می‌کند، همچنین نوشیدن دو تا ۳ فنجان از شربت برگ بو قبل از غذا برای درمان بی‌اشتهایی مفید است. این گیاه را به غذاهای سنگین اضافه کنید یا دم‌کرده آن را بنوشید تا به هضم غذا کمک کند.

۱۷- ماساژ دادن روغن طبیعی آن ورم و درد ایجاد شده از پیچ خوردگی، آرتروز، دردهای عمومی، سردرد و میگرن را تسکین می‌دهد.

۱۸- چند قطره روغن آن را به شامپو بیفزایید تا از شوره سر رهایی پیدا کنید. آنزیم‌های موجود در آن با شکستن پروتئین‌‌ها و کمک به هضم غذا، علایم اختلالات گوارشی را کاهش می‌دهد و ناراحتی معده را درمان می‌کند.

 

منبع: سایت نارگیل