افزایش ۱۰درصدی تولید کنستانتره در شرکت سنگ آهن مرکزی بافق مدیرعامل شرکت سنگآهن مرکزی بافق گفت: ظرفیت خط تولید کنسانتره در سنگآهن مرکزی بافق از ۳هزار و ۲۰۰تن به ۴میلیون و ۷۰۰هزار تن افزایش یافت. به گزارش باشگاه خبرنگاران؛ جوادعسکری، مدیرعامل شرکت سنگآهن مرکزی بافق با صرفهجوییهای انجام شده در ۳سال اخیر در زمینه فرآوری […]
افزایش ۱۰درصدی تولید کنستانتره در شرکت سنگ آهن مرکزی بافق
مدیرعامل شرکت سنگآهن مرکزی بافق گفت: ظرفیت خط تولید کنسانتره در سنگآهن مرکزی بافق از ۳هزار و ۲۰۰تن به ۴میلیون و ۷۰۰هزار تن افزایش یافت.
به گزارش باشگاه خبرنگاران؛ جوادعسکری، مدیرعامل شرکت سنگآهن مرکزی بافق با صرفهجوییهای انجام شده در ۳سال اخیر در زمینه فرآوری و تولید سنگ در این معدن اشاره کرد و گفت: با ارتقای سیستم فرآوری خوراک، از سوی متخصصان بومی ظرفیت خط تولید کنسانتره از ۳هزار و ۲۰۰تن به ۴میلیون و ۷۰۰هزار تن افزایش یافت.
عسکری افزود: با ایجاد خط جدید فراوری سنگآهن از بیش از۹۰میلیون یورو صرفهجویی شد و با تغییر این تکنولوژی حدود ۷تا ۱۰درصد درآمد افزایش داشت.
مدیرعامل شرکت سنگآهن مرکزی بافق با اشاره به بحران پیش روی سنگآهن بافق با توجه به افت فروش سنگآهن دانهبندی و شمش فولاد بیانکرد: این صرفهجویی موجب پایداری اشتغال در این معدن شد و سنگآهن مرکزی توانست اجرای طرحهای توسعه خود را تسریع کند.
عسکری به میزان تولید سالانه برخی از واحدهای این سنگآهن مرکزی اشاره کرد و گفت: سالانه حدود ۶میلیون و ۷۰۰هزار تن سنگآهن در چغارت بافق تولید میشود که از این میزان، ۴میلیون و ۷۰۰هزار تن کنسانتره، یک میلیون و ۷۵۰هزارتن دانهبندی و ۱۳۰هزار تن آگلومره است .
مدیرعامل شرکت سنگآهن مرکزی بافق به شرایط سخت تولید و فروش این شرکت طی دو سال اخیر اشاره و بیان کرد: با برنامهریزی صورت گرفته در این شرکت، کمیتههایی از جمله کمتیه سرمایهگذاری تشکیل شد که راهکارهای خوبی برای رونق تولید ارایه داد.
مدیرعامل شرکت سنگآهن مرکزی به فواید نصب و ارتقا این سیستم اشاره و تصریح کرد: با توجه به تکنولوژی روز و نصب این سیستم زمان رفع عیب از ۳۰دقیقه به ۵دقیقه کاهش یافت و با اجرای این پروژه نیاز به متخصص خارجی قطع شد.
عسکری افزود: در این طرح حضور فیزیکی اپراتور کنار دستگاهها و تجهیزات نیاز نیست و کار به صورت آنلاین صورت میگیرد که حوادث و خطرات فردی و خسارت به صفر رسیده است.
وی بیانداشت: مطالعه، تلاش و کوشش یکساله نیروهای متخصص و بومی قبل از اجرای پروژه و اعتماد مدیران به تمامی نیروها عامل موفقیت در اجرای این طرح بود.
وی خاطرنشانکرد: جهت عمل به تعهدات مردم، سهامداران و کارخانهها برای حفظ نیروی انسانی و پیش بردن طرح توسعه، سیاستگذاریهایی تعریف و تغییر تکنولوژی تولید انجام شد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.