ضرورت جذب منابع برای ایجاد اشتغال خرد در روستاها رییس کمیسیون اقتصادی مجلسشورایاسلامی گفت: مستمری مددجویان کمیته امداد امام خمینی (ره) بلافاصله پس از اعطای وام خوداشتغالی قطع نشود. به گزارش خانهملت، محمدرضاپورابراهیمیداورانی در نشست علنی مجلسشورایاسلامی در جریان ارایه گزارش عملکرد کمیته امداد امام خمینی (ره) از سوی پرویزفتاح با بیان اینکه اشتغال افراد […]
ضرورت جذب منابع برای ایجاد اشتغال خرد در روستاها
رییس کمیسیون اقتصادی مجلسشورایاسلامی گفت: مستمری مددجویان کمیته امداد امام خمینی (ره) بلافاصله پس از اعطای وام خوداشتغالی قطع نشود.
به گزارش خانهملت، محمدرضاپورابراهیمیداورانی در نشست علنی مجلسشورایاسلامی در جریان ارایه گزارش عملکرد کمیته امداد امام خمینی (ره) از سوی پرویزفتاح با بیان اینکه اشتغال افراد تحت پوشش کمیته امداد باعث خلق ثروت در اقتصاد کشور میشود، گفت: نمایندگان مجلس از برنامههای کمیته امداد در خصوص ایجاد اشتغال حمایت میکنند.
ایجاد اشتغال خُرد در روستاها ظرفیتی برای کمیته امداد است
نماینده مردم کرمان و راور در مجلسشورایاسلامی با اشاره به افزایش اعتبارات حوزه اشتغال به یکهزار و صد میلیون تومان عنوان کرد: لازم است با توجه به افزایش اختیارات عملیاتی کمیته امداد اقدامات متناسبی نیز صورت گیرد.
وی در ادامه با اشاره به اختصاص اعتبارات از صندوق توسعه ملی بیانداشت: ایجاد اشتغال خُرد در روستاها ظرفیتی برای کمیته امداد است و با توجه به ایفای نقشی که این کمیته در اشتغال دارد؛ باید منابعی را جذب کند تا در نهایت به سمت خودکفایی و توانمندسازی مددجویان برویم.
واریز مستمری به حساب سرپرست خانوار مددجویان باید تحت نظر کمیته امداد باشد
پورابراهیمی در ادامه با اشاره به صندوق ولایت و کارکردهای آن اظهارکرد: کارکرد این صندوق اعطای وامهای قرضالحسنه بر اساس اساسنامه آن است که با ایجاد اشتغال تحولی در کشور ایجاد میکند که نیازمند حمایت جدی رییس کمیته امداد است که باید اولویت نخست آنها ایجاد اشتغال برای مددجویان باشد؛ ضمن اینکه بعد از اعطای وام نباید به سرعت مستمری آنها قطع شود.
رییس کمیسیون اقتصادی مجلسشورایاسلامی در پایان با بیان اینکه مجلس سال گذشته در جریان بررسی برنامه ششم مستمری مددجویان کمیته امداد را ۳٫۵ برابر افزایش داد، خاطرنشانکرد: علیرغم مخالفت دولت نمایندگان به این قانون رأی دادند؛ اما نکته مهم واریز مستقیم مستمری از سوی دولت به حساب سرپرست خانوار مددجویان است که نباید این اتفاق بیفتد و باید تحت نظر کمیته باشد، همچنین مدیران استانی و شهرستانی کمیته باید همکاری بیشتری با نمایندگان مجلس داشته باشند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.