حال دریاچه «اوان» خوب نیست دریاچه اوان در میان مشکلات و بیتوجهیها قرار گرفته است و امواج استمداد آن از مسؤولان همچنان پراکنده میشود. به گزارش مهر، در پیچاپیچ جادههای الموت با گذر از مارپیچهای تند و خشن که راندن بر پوشش نامناسبش، هر آن، مسیر رسیدن به یک مقصد زیبا را خطرناکتر میکند، میتوان […]
حال دریاچه «اوان» خوب نیست
دریاچه اوان در میان مشکلات و بیتوجهیها قرار گرفته است و امواج استمداد آن از مسؤولان همچنان پراکنده میشود.
به گزارش مهر، در پیچاپیچ جادههای الموت با گذر از مارپیچهای تند و خشن که راندن بر پوشش نامناسبش، هر آن، مسیر رسیدن به یک مقصد زیبا را خطرناکتر میکند، میتوان ۷۵ کیلومتر فاصله را از قزوین پیمود و دل به دریاچهای با بیش از ۷۰ هزار مترمربع مساحت به نام «اوان» زد.
گرچه گفته میشود این دریاچه که میان ۴ روستای اوان، زرآباد، زواردشت و وربن قرار دارد، روزگاری یک دریاچه بزرگ بوده؛ اما اینک خود آن در میان بیتوجهیها و مشکلات قرار گرفته است.
در آن حوالی، پس از پرداخت مبلغ ورودی و یافتن امکان ورود، به ویژه در روزهای تعطیل و فصل گرما جمعیت گردشگران به چشمت میخورد؛ اما از سطلهای زباله مناسب و بسیاری از تجهیزات مورد نیاز آنان خبری نیست. این را اگر ساعتی آنجا بمانی، نه فقط خودت درمییابی؛ که در سخنان و رفتار و غرولندهای مسافران هم بیهیچ تلاشی میتوانی ببینی.
از سرویس بهداشتی آن ابراز ناراحتی میکنند و اینکه آلاچیقهای مناسبی نیست تا ساعتی در آن بیاسایند و چشم به زیبایی و آرامش دریاچه بدوزند؛ دریاچهای که با این مشکلات باید حالش را جویا شد و دید که پشت چهره آرام آن، دل پرتلاطمش چه میگوید.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری قزوین با اذعان به اینکه شرایط فعلی اوان مطلوب نیست، اضافه میکند: در سالهای گذشته رسیدگی به اوان به مجموعههای مختلفی سپرده شد؛ اما هیچیک اقدام مناسب و منسجمی انجام نداد.
حضرتی چهره نامطلوب کنونی حاصل از پارک نامنظم خودروها در حاشیه دریاچه را ناشی از نوع رفتار و فرهنگ مردم میداند و تصریح میکند: به منظور جلوگیری از تلقی بیاحترامی جامعه میزبان به گردشگر، درباره نوع رفتار مردم صرفاً به تذکر بسنده شده است.
وی فقدان اعتبارات مورد نیاز را از مهمترین عوامل ایجاد و تداوم وضعیت نامناسب دریاچه اوان میداند و ادامه میدهد: امسال ۹۰ میلیون تومان اعتبار برای فراهم کردن پارکینگ اوان در نظر گرفته شده که هماکنون در مرحله تجهیز کارگاه است و باید مسافران با طی کردن فاصلهای به مدت ۶ دقیقه به دریاچه برسند تا هیچ وسیله نقلیهای در حاشیه دریاچه نباشد.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری قزوین اضافه میکند: از آنجا که گردشگری در کنار صنعت و کشاورزی از محورهای توسعه استان در نظر گرفته شده، امید است با سیاستگذاری کارگروه گردشگری، از این پس اقدامات لازم با سرعت بیشتری انجام شود.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.