مصرف زیاد نمک احتمال نارسایی قلبی را دو برابر میکند طبق نتایج یک مطالعه جدید، مصرف بالای نمک با دو برابر شدن ریسک نارسایی قلبی مرتبط است. به گزارش مهر، اگر چیپس، چوب شور و آجیل نمکی جزو تنقلات پرمصرف شما هستند، بهتر است به فکر کاهش مصرف آنها باشید، چراکه طبق مطالعه اخیر، مصرف […]
مصرف زیاد نمک احتمال نارسایی قلبی را دو برابر میکند
طبق نتایج یک مطالعه جدید، مصرف بالای نمک با دو برابر شدن ریسک نارسایی قلبی مرتبط است.
به گزارش مهر، اگر چیپس، چوب شور و آجیل نمکی جزو تنقلات پرمصرف شما هستند، بهتر است به فکر کاهش مصرف آنها باشید، چراکه طبق مطالعه اخیر، مصرف زیاد نمک با خطر مضاعف نارسایی قلبی همراه است.
پکاجوسیلاهتی، سرپرست تیم تحقیق از مؤسسه ملی سلامت فنلاند، در این باره میگوید: «مصرف زیاد نمک (کلرید سدیم) یکی از دلایل اصلی فشارخون بالا و فاکتور پرخطر بیماری قلبی عروق کرونر و سکته است.»
وی همچنین در ادامه میافزاید: «بهعلاوه نارسایی قلبی یکی از بیماریهای اصلی قلبی-عروقی در جهان است اما همچنان نقش افزایش مصرف زیاد نمک نامشخص است.»
محققان در این مطالعه، به مدت ۱۲ سال وضعیت بیش از ۴۰۰۰ نفر را از لحاظ ارتباط مصرف نمک و ابتلا به نارسایی قلبی بررسی کردند.
در این مطالعه از استخراج ۲۴ ساعته سدیم استفاده شد که به عنوان استاندارد طلایی برای برآورد مصرف نمک در سطح فردی در نظر گرفته شده است.
در طول مدت ۱۲ سال پیگیری وضعیت افراد، ۱۲۱ مرد و زن مبتلا به نارسایی قلبی شده بودند.
به گفته جوسیلاهتی، «افرادی که بیش از ۱۳٫۷ گرم نمک در روز مصرف کردند در مقایسه با افرادی که کمتر از ۶٫۸ گرم نمک مصرف میکردند، دو برابر بیشتر در معرض ریسک نارسایی قلبی قرار داشتند.»
وی در ادامه تأکید میکند که مصرف مطلوب روزانه نمک حتی کمتر از ۶٫۸ گرم است.
سازمان بهداشت جهانی مصرف روزانه نمک را حداکثر ۵ گرم پیشنهاد میکند و نیاز فیزیولوژیکی بدن در روز دو تا ۳ گرم است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.