آغاز واگذاری آزمایشی سیمکارت مجازی و ناکارآمدی اپراتورهای بیخلاقیت معاون بررسیهای فنی و صدور پروانه سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی با بیان اینکه اپراتورهای مجازی باید مطمئن باشند که میتوانند با هر اپراتوری ارتباط برقرار کنند، درباره لزوم خلاقیت و سرویسهای جدید ارایه خدمات به مردم در بازار رقابتی سخن گفت. صادقعباسیشاهکوه در گفتوگو […]
آغاز واگذاری آزمایشی سیمکارت مجازی و ناکارآمدی اپراتورهای بیخلاقیت
معاون بررسیهای فنی و صدور پروانه سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی با بیان اینکه اپراتورهای مجازی باید مطمئن باشند که میتوانند با هر اپراتوری ارتباط برقرار کنند، درباره لزوم خلاقیت و سرویسهای جدید ارایه خدمات به مردم در بازار رقابتی سخن گفت.
صادقعباسیشاهکوه در گفتوگو با ایسنا، درباره شرایط اپراتورهای مجازی اظهارکرد: مصوبه کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات، اپراتورهای اصلی موبایل را موظف میکند با دو اپراتور مجازی که موافقت اصولی دارند، قرارداد ببندند. بنابراین هر ۳ اپراتور قراردادهای خود را بسته و به ما نیز اعلام کردند و این قراردادها هر کدام حل ایراد شدند. نهایتاً در حال حاضر ۵ MVNO از ما پروانه گرفتند و با قراردادهایی که بستهاند، شماره هم دریافت کردند.
وی در ادامه با بیان اینکه صاحبان MVNOها باید سیمکارتها را آماده و شرایط بازاریابی و تبلیغاتشان را فراهم میکردند، اظهارکرد: بعضی از آنها به این کار اقدام کرده و برخی سیمکارت نیز واگذار کردند. از ۵ سیمکارت مجازی، دو مورد واگذاری را به صورت جدی آغاز کردند. یکی از آنها نیز به زودی سیمکارتهای آزمایشی را میدهند، چون باید مطمئن باشند که میتوانند با هر اپراتوری برقرار کنند.
معاون بررسیهای فنی و صدور پروانه رگولاتوری با اشاره به موانع راهاندازی اپراتورهای مجازی اظهارکرد: MVNOها کار سختی درباره اتصال متقابل با سایر اپراتورها داشتند که تا وقتی همه مسایل مربوط به آن حل نشود، واگذاری سیمکارت به صورت سراسری آغاز نمیشود. در حال حاضر واگذاری سیمکارت و فعالسازی آنها به صورت آزمایشی انجام شده و برخی از سیمکارتها در شبکه کار میکند، اما تا اشکال کامل حل نشود، معمولاً به صورت سراسری سیمکارت نمیفروشند.
عباسیشاهکوه با بیان اینکه اپراتورهای مجازی جدید باعث میشود، برند جدیدی وارد بازار شده که ایجاد رقابت میکند و حق انتخاب را بالا میبرد، افزود: کاربران میتوانند به جای این که از ۳ اپراتور سیمکارت بگیرند، از اپراتورهای مجازی سیمکارت بگیرند. در عین حال برای BTS ایجاد کردن هزینهای به کشور تحمیل نمیشود، بنابراین از امکانات و ظرفیتهای موجود استفاده میکنند.
وی در پایان خاطرنشانکرد: اپراتورهای مجازی در عین حال که میتوانند با اپراتورهای اصلی رقابت کنند، اما طبیعتاً در زمینه صوت و دیتا امکان رقابت وجود ندارد، زیرا بازار دست اپراتورهای اصلی است و مجازیها امکان رشد ندارند. بنابراین تنها یک راه وجود دارد و اینکه سرویسهای جدید نوآوری داشته باشند. این همان چیزی است که ما میخواهیم، سرویسها و خدمات جدید و نوآوری در ارایه خدمات به مردم.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.