آسهآن؛ اتحادیهای برای مصرف مس اتحادیه کشورهای جنوبشرق آسیا (آسهآن) در حالی وارد پنجاهمین سالگرد ایجاد خود میشود که طی ۲۰سال گذشته رشد اقتصادی بیوقفهای را تجربه کرده است؛ امروز این اتحادیه یکی از بزرگترین مصرفکنندگان مس تصفیهشده دنیاست. به گزارش عصرمس آنلاین: طبق برآوردهای مؤسسه تحقیقاتی CRU، تقاضای مس تصفیهشده آسهآن (اندونزی، مالزی، فیلیپین، […]
آسهآن؛ اتحادیهای برای مصرف مس
اتحادیه کشورهای جنوبشرق آسیا (آسهآن) در حالی وارد پنجاهمین سالگرد ایجاد خود میشود که طی ۲۰سال گذشته رشد اقتصادی بیوقفهای را تجربه کرده است؛ امروز این اتحادیه یکی از بزرگترین مصرفکنندگان مس تصفیهشده دنیاست.
به گزارش عصرمس آنلاین: طبق برآوردهای مؤسسه تحقیقاتی CRU، تقاضای مس تصفیهشده آسهآن (اندونزی، مالزی، فیلیپین، سنگاپور، تایلند، برونیی، ویتنام، لائوس، میانمار و کامبوج) در سال ۲۰۱۶ به یک میلیون تن رسید. در این میان کشورهای اندونزی و تایلند دو مصرفکننده بزرگی هستند که رتبههای اول و دوم در مصرف مس را به خود اختصاص دادهاند. بهطورکلی صنعت آسهآن با کارخانههای پاییندستی در بخش سیم و کابل در ارتباط است. CRU در نشریه چشمانداز بازار سیم و کابل که در جولای ۲۰۱۷ منتشر کرده، متذکر شده است میتوان به بینشی در مورد صنعت سیم و کابل فلزی در کشورهای آسهآن دست یافت. براساس اطلاعات این نشریه وزن تولیدات انواع رساناها در سال گذشته ۸۵۵هزار و ۱۰۰ تن بوده است و طبق پیشبینیها در سال جاری رشد ۳٫۷ درصدی خواهد داشت. از کل تولید سال گذشته، بیش از ۷۲۰هزار تن مربوط به مس و ۱۳۳هزار تن در قالب کابل برق آلومینیمی بوده است.
از سوی دیگر، اندونزی و مالزی دو کشور بزرگ تولیدکننده کابلهای برق ولتاژ پایین هستند که در سطح منطقهای بخش مهمی را به خود اختصاص میدهند. براساس آمار موجود وزن ناخالص صادرات منطقهای، ۴۵درصد از کل تولید در سال ۲۰۱۶ که برابر با ۳۷۷هزار تن بود را ثبت کرده است. بیش از ۷۰درصد از این میزان مربوط به کابل برق ولتاژ پایین و ۱۹درصد مربوط به سیمپیچ است. فیلیپین بزرگترین کشور صادرکننده در این بخش به شمار میآید که ۲۵درصد از کل صادرات را به خود اختصاص میدهد. بهطورکلی تمام صادرات سیم و کابل فلزی کشورهای آسهآن در خود منطقه صورت میگیرد یا به چین، کشورهای شمال شرقی آسیا (ژاپن، کرهجنوبی و تایوان) و آمریکای شمالی حمل میشود. در سالهای اخیر، واردات تا حدودی کمتر از صادرات بوده و به همین دلیل در این منطقه، مازاد اندکی در بخش کابل و سیم فلزی بهوجود آمده است.
با این حال، با توجه به سطوح بالای مخارج عمومی و رشد مداوم در تولید و فرآوری کالاها، چشمانداز کوتاهمدت و میانمدت کشورهای آسهآن مثبت ارزیابی میشود. انتظار میرود تولید ناخالص داخلی این منطقه در سالجاری ۴٫۷درصد افزایش یابد و در عرض ۵ سال آینده نزدیک به این میزان باقی بماند. تحلیلگران مؤسسه CRU انتظار دارند که رشد اقتصادی کشورهای عضو به رشد مشابهی در مصرف سیم و کابل فلزی برسد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.