بیقراری در خواب و افزایش خطر ابتلا به حمله قلبی محققان ژاپنی میگویند افرادی که حین خواب بیقرارند و دائماً از این دنده به آن دنده میشوند، دو برابر دیگران در معرض احتمال ابتلا به حمله قلبی هستند. به گزارش ایرنا، به گفته محققان، همچنین باید بیدار شدن مکرر در طول خواب را به عنوان […]
بیقراری در خواب و افزایش خطر ابتلا به حمله قلبی
محققان ژاپنی میگویند افرادی که حین خواب بیقرارند و دائماً از این دنده به آن دنده میشوند، دو برابر دیگران در معرض احتمال ابتلا به حمله قلبی هستند.
به گزارش ایرنا، به گفته محققان، همچنین باید بیدار شدن مکرر در طول خواب را به عنوان هشداری برای ابتلا به بیماری در آینده در نظر گرفت.
براساس یکی دیگر از یافتههای محققان دانشگاه هیروشیما در ژاپن که با مطالعه وضعیت حدود ۱۳ هزار نفر به دست آمد، در افرادی که در سراسر شب برای خوابیدن مشکل دارند، احتمال ابتلا به حملات قلبی یا آنژین شدید ۹۹ درصد بیشتر است.
افرادی نیز که بیش از نیم ساعت طول میکشد تا به خواب روند و یا کمتر از ۶ ساعت در شب میخوابند، با افزایش خطر ابتلا به بیماریهای قلبی روبهرو هستند.
محققان ژاپنی چرایی ارتباط قوی میان خواب و سلامت قلب را مشخص نکردند، اما متذکر شدند که بیدار شدن مکرر ممکن است باعث «بیشفعالی» سیستم عصبی شود که میتواند باعث افزایش ضربان قلب و فشار خون شود و بدین ترتیب فشار مضاعفی بر قلب وارد کند.
بدخوابی همچنین میتواند نشانه ضعف سلامت باشد؛ به عنوان نمونه، مبتلایان به مشکلات قلبی کمتر احتمال دارد که خواب شبانه مناسبی داشته باشند.
به گفته محققان، افرادی که بیش از نیم ساعت طول میکشد به خواب روند، با افزایش ۵۲ درصدی خطر ابتلا به حمله قلبی و افزایش ۴۸ درصدی خطر ابتلا به سکته مغزی روبهرو هستند. همچنین افرادی که کمتر از شش ساعت در شب میخوابند، ۴۲ درصد بیشتر احتمال دارد که به حمله قلبی مبتلا شوند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.