وزیر راه و شهرسازی تشریح کرد سکونت ۱۹ میلیون نفر در بافتهای فرسوده وزیر راه و شهرسازی با اشاره به اینکه برای مسکن توجه به ساکنان بافتفرسوده، حاشیهنشینان، خانهاولیها و گروههایکمدرآمد از اولویتهای برنامههای مسکن دولت است، گفت: در حوزه مسکن اصلیترین برنامه دولت، تمرکز بر تقاضاست که در ۴ حوزه تقاضای جدی وجود دارد. […]
وزیر راه و شهرسازی تشریح کرد
سکونت ۱۹ میلیون نفر در بافتهای فرسوده
وزیر راه و شهرسازی با اشاره به اینکه برای مسکن توجه به ساکنان بافتفرسوده، حاشیهنشینان، خانهاولیها و گروههایکمدرآمد از اولویتهای برنامههای مسکن دولت است، گفت: در حوزه مسکن اصلیترین برنامه دولت، تمرکز بر تقاضاست که در ۴ حوزه تقاضای جدی وجود دارد.
به گزارش صما، عباسآخوندی وزیر راه و شهرسازی درباره برنامههای دولت دوازدهم برای خداحافظی با رکود در بازار مسکن توضیحاتی را ارایه کرد و گفت: در حوزه مسکن اصلیترین برنامه دولت، تمرکز بر تقاضاست که در ۴ حوزه تقاضای جدی وجود دارد.
وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه یکی از این حوزهها مسکن حاشیهنشینها است که جمعیت آنها حدود ۱۱ میلیون نفر است افزود: حوزه دیگر بافتهایفرسوده است که ساکنان آن نیز حدود ۸ میلیون نفر هستند و در مجموع ۱۹ میلیون نفر جمعیت هدف این دو حوزه را شامل میشود.
آخوندی در ادامه خاطرنشانکرد: موضوع دیگر خانهاولیها هستند که میخواهند برای اولین بار خانهدار شوند.
وزیر راه و شهرسازی با اشاره به اینکه گروههای کم درآمد جامعه نیز گروه بعدی هستند که برای تأمین مسکن خود با مشکل مواجه هستند، گفت: در برنامه ششم مطرح کردیم که اگر برنامه توسعه کشور بخواهد وارد بخش مسکن شود باید روی همین ۴ حوزه اصلی متمرکز شود و مجلس نیز در قانون برنامه این موضوع را تصویب کرد.
مسکن مهر نتوانست مشکل حاشیهنشینان را حل کند
وی تأکیدکرد: نقد عمدهای که ما به بحث مسکن مهر داشتیم این بود که مسکن مهر نتوانست مسأله و مشکل حاشیهنشینان را حل کند و مشکل آنها سر جای خود باقی ماند.
عضو کابینه دولت دوازهم در ادامه خاطرنشانکرد: سؤال این جاست که آیا میشود مسأله بافتهای فرسوده مرکز شهر تهران، مشهد، اصفهان و شیراز را در بیابانها حل کرد؟ که پاسخ قطعاً منفی است چراکه باید مشکل بافت فرسوده را در خود بافت فرسوده حل کرد.
وی ادامهداد: اگر بخواهیم واقعی حرف بزنیم باید به این موضوع توجه کنیم این ۱۹ میلیون نفری که در بافتهای فرسوده و حاشیهای ساکن هستند در ۲۷۰۰ محله در کشور زندگی میکنند و باید این موضوع را محله به محله مورد بازآفرینی شهری قرارداد چراکه هر محله ویژگی خاص خودش را دارد به این معنا که مسأله محله سیروس با جوادیه و مسگر آباد در تهران متفاوت است.
اعطای تسهیلات بانکی با سود ۸ درصد به ساکنان بافتهای فرسوده
وی به خانهملت گفت: در شهرستانها نیز همینگونه است و ساکنین این محلات باید از جهت مالی توانمند شوند تا بتوانند خانه بهتری برای خود بسازند که برای این افراد تسهیلات ۸ درصدی در نظر گرفته شده است که در شرایط دشوار و با این نرخهای بالای سود بانکی تسهیلات بسیار ارزان قیمتی است.
عضو کابینه دولت دوازدهم در ادامه خاطرنشانکرد: ارقامی در بودجه و برنامه برای این کار در نظر گرفته شده است چراکه این کار، کار یک دستگاه نیست؛ بنابراین یک ستاد بازآفرینی در پایتخت، مراکز استانها و شهرستانها ایجاد شده است.
۲۲۰ هزار خانوار از طرح صندوق پسانداز یکم استفاده کردند
وی افزود: در خصوص مسکن خانهاولیها طرح صندوق پس انداز یکم را اجرا کردیم که اتفاقاً با استقبال بسیار خوبی مواجه شده است و آمارها نشان میدهد بیش از ۲۲۰ هزار خانوار از این طرح استفاده و پس انداز کردند و در برابر هر پس اندازی تسهیلات تضمینی است یعنی بانک موظف به ارایه تحصیلات است.
افزایش قدرت خرید زوجهای تهرانی از ۴۰ میلیون به ۱۶۰ میلیون تومان
وی ادامهداد: این افراد کسانی هستند که وارد بازار میشوند و قدرت خرید خوبی دارد یعنی یک زوج در تهران قدرت خرید ۱۶۰ میلیون تومانی پیدا میکند که این مبلغ قبل از دولت یازدهم ۲۰ میلیون تومان بود و در مراکز استانها نیز افراد ۱۲۰ میلیون تومان قدرت خرید پیدا میکنند.
آخوندی تأکیدکرد: به نظر میرسد که این دو طرح یعنی حل مسأله خانهاولیها و بازسازی بافتهای ناکارآمد شهری و حاشیهای، به بخش مسکن رونق میبخشد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.