گلایه تجار ایرانی مقیم چین از غیرکارآمدی گمرک ایران نایب رییس کمیسیون اجتماعی مجلس با اشاره به سفر هیأتی از این کمیسیون به چین و برگزاری جلساتی با اتحادیههای کارگری ایالت گواندوم گفت که در این جلسات تجار ایرانی از غیرکارآمدی گمرک ایران گلایه داشتند. به گزارش ایسنا، محمدرضابادامچی با اشاره به سفر هیأتی از […]
گلایه تجار ایرانی مقیم چین از غیرکارآمدی گمرک ایران
نایب رییس کمیسیون اجتماعی مجلس با اشاره به سفر هیأتی از این کمیسیون به چین و برگزاری جلساتی با اتحادیههای کارگری ایالت گواندوم گفت که در این جلسات تجار ایرانی از غیرکارآمدی گمرک ایران گلایه داشتند.
به گزارش ایسنا، محمدرضابادامچی با اشاره به سفر هیأتی از کمیسیون اجتماعی به چین گفت که این سفر برای بازدید از صنایع و نظام کارگری چین انجام شده است که در جریان آن در جریان وضعیت اتحادیههای کارگری ایالت گواندم و مشکلات تجار ایرانی مقیم گوانجو مرکز این ایالت قرار گرفتیم.
وی ادامهداد: از آنجا که در این سفر تجار ایرانی مقیم گوانجو از کندی و غیرکارآمدی گمرک ایران گلایه داشتند، انتظار آنها حمایت مسؤولین از فعالیتهای تجاری آنها و آموزش تجار جدید و تلاش بیشتر جهت حفظ منافع آنان است.
بادامچی به قاچاق گسترده کالاهای چینی از ایالت گواندم به ایران اشاره کرد و اظهارداشت: متأسفانه بهخاطر بیتوجهی مسؤولین گمرک تولیدات این شهر به ویژه پوشاک و کفش بهطور انبوه به بنادر آزاد ایران ارسال میشود و از طریق قاچاق به بازارهای داخلی ایران راه پیدا میکند که نتیجه این بیبرنامگی و عدم نظارت بر تجارت در ایران، تولیدات گسترده این کشور آن هم با قیمتهای پایین به بازار ایران است.
به گفته وی وضعیت فعلی تجارت البسه و پوشاک از چین به ایران، بیشتر برای تأمین جیب قاچاقچیان مفید است و به نابودی صنایع عظیم کشورمان منجر شده است. اگر از ایران چیزی به شهرهای چین از جمله گوانجو بیاید تنها موارد اولیه و غیر فرآوری شده است که با قیمت ارزان از کشور خارج میشود.
نماینده تهران در ادامه به تشریح فعالیت اتحادیههای کارگری در ایالت گواندوم پرداخت و توضیحداد: اتحادیههای کارگری ایالت گواندوم در جنوب چین با ساختاری کاملاً دموکراتیک نقش اساسی در پیگیری حقوق مشروع کارگران داشته است بهطوری که این اتحادیه با ساماندهی و آموزش کارگران مهاجر از روستاها برایشان در صنایع کلیدی کار پیدا میکند. پارکهای فناوری صنعتی، صنعت حمل و نقل و پروژههای کلان این ایالت زیر نظر این اتحادیه است. ساماندهی اتحادیههای محلی، ارایه سبد کالای کارگران، حل اختلافات کارگران، مدیریت صندوقهای حمایتی و سیستمهای ارتباطی مستقیم از جمله مسؤولیتهای این اتحادیه بزرگ کارگری است.
بادامچیافزود: اتحادیه کارگری ایالت گواندوم، روابط قومی و سازنده با کارگران دارد. نظرات کارگران را دریافت و بهکارفرمایان منتقل میکند و در بیان و پیگیری مشکلات آنان بسیار فعال است. ارایه مشاورههای دائمی شغلی و حقوقی و حل و فصل مشکلات کارگران و تأمین نیازهای آنان، از مهمترین برنامهها و دغدغههای این اتحادیه است.
نایبرییس کمیسیون اجتماعی گفت: اتحادیه کارگری گوانجو بهطور فعال در فعالیتهای تقنینی مجلس خلق (ریاستی) مشارکت دارد. شعار «هر کس مشکل دارد بیاید» باعث شده، همه مردم اعم از کارگران روستایی و شهری در هر زمانی از جمله زمانهای تعطیل، برای طرح مشکلات خود به اتحادیه مراجعه کنند. این اتحادیه حتی برای دانشجویان در تابستان برنامه دارد و خدمات متنوعی را برای بازنشستهها ارایه میکند.
بادامچی در پایان گفت: چین در حالگذار اقتصادی است. پیشرفت اقتصادی کشور چین حاصل تلاش کارگران و اتحادیه های کارگری قدرتمند است که باید از این تجارب در داخل کشور استفاده شود.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.