راه اندازی معاونت اقتصادی وزارت خارجه برای صادرات محصولات دانش بنیان

در مراسم پانزدهمین اجلاس سالیانه پارک فناوری پردیس مطرح شد راه اندازی معاونت اقتصادی وزارت خارجه برای صادرات محصولات دانش بنیان وزیر امور خارجه گفت: شرکت های دانش بنیان در سفرهای خارجی با بنده همراه هستند که این نشانی از اقتدار ملی کشور ما است. به گزارش مهر، محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه در مراسم […]

در مراسم پانزدهمین اجلاس سالیانه پارک فناوری پردیس مطرح شد

راه اندازی معاونت اقتصادی وزارت خارجه برای صادرات محصولات دانش بنیان

وزیر امور خارجه گفت: شرکت های دانش بنیان در سفرهای خارجی با بنده همراه هستند که این نشانی از اقتدار ملی کشور ما است.

به گزارش مهر، محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه در مراسم پانزدهمین اجلاس سالیانه و جشنواره برترین های پارک فناوری پردیس که در محل پارک با حضور معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری برگزار شد، اظهار داشت: امروز یکی از روزهای خوب من است که در خدمت جوانان و دانشمندانی هستم که با اعتقاد واقعی و توکل به خدا به هدف خود دست یافته اند.

وی با تاکید بر اینکه ما با خودباوری و توکل به آنچه که می خواهیم و تمرکز داریم می رسیم، بیان داشت: در حال حاضر هم رمز موفقیت جمهوری اسلامی ایران همین توکل بر خدا است.

وزیر امور خارجه کشورمان گفت: ما اکنون در شرایطی هستیم که می توانیم آینده خود را رقم بزنیم، در واقع این دوران دوره گذار است.

ظریف با بیان اینکه اکنون ابزارهای اقتدار کشور در دوران گذار با دوره های قبلی فرق کرده است، افزود: در این دوران باید از قدرت علمی، اقتصادی، رسانه ای و … استفاده کنیم.

وی ادامه داد: البته که در حوزه های جدید اقتدار هم ابزارهای دیگری وجود دارد که باید هر یک از آنها را مهم بدانیم.

وزیر امور خارجه کشورمان اظهار داشت: دکتر ستاری در دولت نماینده خوبی هستند که در این حوزه با تلاش خود پیشرفت می آفرینند.

ظریف با تاکید بر اینکه در حوزه علمی توان رقابت کشور ما بالاست خاطرنشان کرد: شاید در حوزه های دیگر نیاز به زیرساخت های هزینه ای داشته باشیم اما اکنون موضوع دانش است و زیرساخت آن در کشور فراهم شده است.

به گفته وی هرچه بیشتر در خدمت جوانان باشیم توسعه و پیشرفت کشور بیشتر میسر خواهد شد.

وزیر امور خارجه کشور تاکید کرد: در این دولت بر شرکت های دانش بنیان تمرکز داریم به طوری که حضور شرکت های دانش بنیان در سفرهای خارجی بنده یک افتخار است و این اقدام می تواند علاوه بر توسعه بازار نشانی از اقتدار ملی کشور ما باشد.

ظریف تصریح کرد: در کشور ما علاوه بر تهدیدها و تحریم هایی که از سوی کشورهای دیگر بر دوش دارد، اما این موضوع نتوانسته مغز و خودباوری را تخریب و تحریک کند. این دنیا تحریم پذیر نیست و ما می توانیم در اوج تحریم اقتدار ایجاد کنیم.

وی با بیان اینکه در این دوره تلاش داریم معاونت اقتصادی را تاسیس کنیم و در این حوزه نیز تمرکز داشته باشیم، افزود: یکی از مباحث پر اهمیت صادرات محصولات شرکت های دانش بنیان است اما باید بدانیم که چگونه به این شرکت ها کمک کنیم و نیاز داریم که پیشنهادات آنها را بشنویم.

وزیر امور خارجه کشورمان تاکید کرد: حضور بنده و مدیران وزارت امور خارجه در پارک فناوری پردیس نشانه علاقه مندی ما در این مسیر است اما برای توسعه این مسیر نیاز به راهنمایی ها و اعلام نظرات افراد فعال در حوزه علمی هستیم.

ظریف با تاکید بر اینکه ما در حوزه صادرات دچار دگردیسی شده ایم، اظهار داشت: باید سعی کنیم متحول شویم و همگام با دنیا پیش برویم از همین جا دست همکاری را به سوی جوانان دراز کرده و از آنها طلب یاری می کنیم.

وی با اشاره به افتخارات ایران در عرصه علمی بیان کرد: ما پنجمین تولید کننده مهندس در دنیا هستیم و رتبه علمی خوبی در منطقه و کشورهای اسلامی داریم و از سوی دیگر هم تولیدکنندگان محصولاتی با فناوری های نانو و بایو هستیم.

وزیر امور خارجه تاکید کرد: وظیفه ما این است که سیاست خارجی راهگشای توسعه اقتصادی باشد و ما وظیفه داریم باری از روی دوش معیشت مردم برداریم ما این تعهد را می کنیم و در دولت دوازدهم نیز اقداماتی در این راستا انجام می دهیم.

دانش بنیان ها ؛ افتخار ایران

معاون عملی و فناوری ریاست جمهوری گفت: شرکت های دانش بنیان باعث افتخار کشور هستند به طوری که هر وقت دلم می گیرد به پارک فناوری پردیس می آیم و از این شرکت ها بازدید می کنم.

سورنا ستاری در مراسم پانزدهمین اجلاس سالیانه و جشنواره برترین های پارک فناوری پردیس با بیان اینکه ما پتانسیل خوبی در مبحث دانش بنیان داریم، اظهار داشت: روزی سه نفر از ۱۰۰ دانشگاه برتر در سیستم بین الملل ما انتخاب می شوند تا در مراکزی جذب شوند. این افراد نقش مهمی در اقتصاد دانش بنیان کشور داشته باشند.

ستاری با بیان اینکه هر وقت دلم می گیرد، به شرکت های دانش بنیان پارک فناوری پردیس می روم، خاطرنشان کرد: شرکت های دانش بنیان نقش مهمی در تحقق اقتصاد دانش بنیان دارند.

معاون عملی و فناوری ریاست جمهوری تاکید کرد: دانشگاهی که با پول دولت تامین هزینه شود به درد پشت میز نشینی می خورد. باید دانشگاه ها خلاق باشند و با استفاده از نوآوری کسب درآمد کنند.

به گفته وی ضروری است که نوآوری در بخش خصوصی ترویج شود تا محصولاتی با ارزش افزوده بالا وارد بازار شود.

رئیس بنیاد ملی نخبگان با تاکید بر اینکه آینده مملکت با جهت گیری های دانشگاه ها، مراکز ملی و… رقم می خورد، ادامه داد: در حال حاضر در دولت دوازدهم فرهنگ جدیدی برای سرمایه گذاری ها روی نوآوری و مبحث دانش بنیان در نظر گرفته شده است.

 

ستاری با تاکید بر اینکه ما قدرت علم و فناوری در جهان اسلام هستیم، گفت: باید بتوانیم محصولات بر پایه فناوری و نوآوری را به تولید رسانده و صادر کنیم تا به مقوله اقتصاد دانش بنیان دست یابیم.