درمان کمر درد از طریق حواس مختلف نتایج یک مطالعه عصبشناسی درد نشان میدهد، حس گرفتگی و درد در ناحیه تحتانی کمر الزاماً نمیتواند انعکاسدهنده وضعیت واقعی ستون فقرات و مفاصل باشد و میتوان از طریق حواس مختلف، به کاهش کمر درد مزمن کمک کرد. درد ناحیه تحتانی کمر (lower back pain) یکی از علل […]
درمان کمر درد از طریق حواس مختلف
نتایج یک مطالعه عصبشناسی درد نشان میدهد، حس گرفتگی و درد در ناحیه تحتانی کمر الزاماً نمیتواند انعکاسدهنده وضعیت واقعی ستون فقرات و مفاصل باشد و میتوان از طریق حواس مختلف، به کاهش کمر درد مزمن کمک کرد.
درد ناحیه تحتانی کمر (lower back pain) یکی از علل اصلی ناتوانی محسوب شده و ۹٫۴ درصد جمعیت جهان را تحت تأثیر قرارداده است. تخمین زده میشود، در حدود ۲۰ درصد از افرادی که دچار درد در ناحیه تحتانی کمر هستند، این وضعیت به درد مزمن تبدیل شده و دستکم تا ۱۲ هفته یا بیشتر تسکین پیدا نمیکند.
اما آیا ممکن است که این حس درد، موضوعی مرتبط با درک و احساس (perception) باشد؟ آیا «احساس درد» به تنهایی نمیتواند منعکسکننده وضعیت بدن ما باشد؟
مطالعه احساس درد در ناحیه تحتانی کمر
تیم تحقیقاتی به سرپرستی تاشااستنتون (Tasha Stanton) از دانشکده علوم بهداشت در دانشگاه استرالیای جنوبی، مطالعهای را برای پاسخ دادن به این سؤالات انجام دادند.
نتایج نشان میدهد مغز، اطلاعات بهدست آمده از منابع مختلف شامل صدا، لمس، بینایی را مورد استفاده قرار میدهد تا احساسی مانند گرفتگی و درد ایجاد کند. با دستکاری در این منابع اطلاعاتی، قادر خواهیم بود که حس درد را نیز دستکاری کنیم.
با توجه به نتایج بهدست آمده مشخص شدکه حس درد میتواند با استفاده از صداهای مختلف تعدیل شود؛ به عنوان مثال، حس درد در زمان شنیدن صدایی مثل غژ غژ درب، بدتر و با شنیدن یک صدای ملایم، کمتر میشود.
یافتههای تیم تحقیقاتی میتواند مسیر را برای توسعه روشهای درمانی جدید برای دردهای مزمن کمر هموار کند و در این مسیر، میتوان از حواس دیگر نیز بهره گرفت.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.