از سوی گمرک ایران ضوابط واردات انواع لاستیک اعلام شد گمرک ایران با اعلام مقررات واردات انواع لاستیک به کشور تأکید کرد که اخذ مجوز استاندارد برای واردات انواع لاستیک از طریق گمرکات اجباری است و ثبت سفارش واردات لاستیک در سازمان توسعه تجارت منوط به داشتن نمایندگیهای رسمی خدمات پس از فروش است. به […]
از سوی گمرک ایران
ضوابط واردات انواع لاستیک اعلام شد
گمرک ایران با اعلام مقررات واردات انواع لاستیک به کشور تأکید کرد که اخذ مجوز استاندارد برای واردات انواع لاستیک از طریق گمرکات اجباری است و ثبت سفارش واردات لاستیک در سازمان توسعه تجارت منوط به داشتن نمایندگیهای رسمی خدمات پس از فروش است.
به گزارش مناقصهمزایده به نقل از گمرک جمهوری اسلامی ایران، بر این اساس، واردات انواع لاستیک در فهرست کالاهای مشمول استاندارد اجباری سازمان ملی استاندارد ایران قرار دارد و کارشناسان استاندارد ۳گانهای مبنی بر میزان مصرف سوخت، میزان ترمزگیری در جادههای خیس و لغزنده و نویز لاستیک را در نظر میگیرند که این استاندارد اجرایی برای واردات انواع لاستیک از همه گمرکات اجرا میشود.
برپایه این گزارش، کیفیت همه لاستیکهای وارداتی با در نظر گرفتن تاریخ مصرف در همه گمرکات با نظارت سازمان ملی استاندارد ایران قرار دارد و صرفاً پس از اخذ مجوز و انجام کنترلهای کیفی کارشناسان این سازمان و تحت نظارت سازمان ملی استاندارد اجازه ورود به این کالا داده میشود.
همچنین در اجرای ماده ۴ قانون حمایت از حقوق مصرفکنندگان و در رابطه با چگونگی صدور ثبت سفارش انواع تایر سبک و سنگین، ثبت سفارش برای واردات انواع لاستیک خودرو، دوچرخه و موتورسیکلت فقط توسط نمایندگیهای رسمی ارایهکننده خدمات پس از فروش مجاز است.
هم اکنون در جدولهای تعرفهای مندرج در کتاب مقررات صادرات و واردات، ردیف تعرفهای انواع لاستیک براساس سیستم بینالمللی طبقهبندی کالایی در ردیف ۴۰۱۱ طبقهبندی میشود که ردیف تعرفهای لاستیک خودرو سواری ۴۰۱۱۱۰۰ و هر حلقه مشمول ۳۲ درصد حقوق ورودی در سال ۱۳۹۶ است.
همچنین از انواعی که برای اتوبوسها و اتومبیلهای باری بهکار میرود در ردیف تعرفهای ۴۰۱۱۲۰ طبقهبندی میشود و مشمول ۲۰ درصد حقوق ورودی به ازای هر حلقه لاستیک است.
گمرک ایران تأکید میکند که در خصوص واردات انواع لاستیک نظارتها و کنترل سازمان ملی استاندارد فقط درباره لاستیکهایی اعمال میشود که از طریق گمرکات وارد کشور میشوند و در خصوص لاستیکهای ورودی از محل کالاهای ته لنجی، ملوانی و بازارچهای و سایر مبادی رسمی یا غیررسمی به غیر از گمرکات کشور این نظارتها و کنترلهای کیفی انجام نمیشود.
گفتنی است که پیش از این محسن صالحینیا، معاون وزیر صنعت در گفتوگو با ایرنا اظهار کرده بود: واردات انجام شده تایر به کشور از ابتدای امسال تاکنون از طریق نمایندگیهای مجاز رسمی و براساس شرایط کیفی و استانداردهای مربوطه انجام شده است.
به گفته این مقام مسؤول، این واردات با تعرفه حقوق ورودی ۲۶ درصدی انجام میشود که تعرفه مناسبی است.
صالحی نیا با اشاره به رشد ۱۷ درصدی تولید لاستیک در کشور در سال گذشته، خاطرنشان کرد: در ۳ ماهه امسال این آمار در همسنجی با پارسال ۱۸ درصد رشد داشته است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.