بررسی اصلاح نظام تعرفه اینترنت دوباره در دستور کار قرار گرفت

سرپرست رگولاتوری بررسی اصلاح نظام تعرفه اینترنت دوباره در دستور کار قرار گرفت سرپرست سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی ایران(رگولاتوری) از در دستور کار قرار گرفتن بررسی نظام تعرفه اینترنت مطابق با خواسته وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات خبر داد. حسین فلاح جوشقانی، در گفت‌وگو با ایرنا افزود: رگولاتوری مطالعه درباره چگونگی اصلاح نظام […]

سرپرست رگولاتوری

بررسی اصلاح نظام تعرفه اینترنت دوباره در دستور کار قرار گرفت

سرپرست سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی ایران(رگولاتوری) از در دستور کار قرار گرفتن بررسی نظام تعرفه اینترنت مطابق با خواسته وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات خبر داد.

حسین فلاح جوشقانی، در گفت‌وگو با ایرنا افزود: رگولاتوری مطالعه درباره چگونگی اصلاح نظام تعرفه‌ای اینترنت را در دستور کار دارد که پس از مطالعه کامل و بررسی‌های کارشناسی، نتایج آن به کمیته تنظیم مقررات و ارتباطات اعلام می‌شود.

محمدجوادآذری‌جهرمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات دوشنبه گذشته در صفحه اینستاگرام خود نوشت: وقتی نظام تعرفه‌گذاری اینترنت اشکال داشته باشد نه فقط مصرف‌کننده آزار می‌بیند، بلکه تولیدکنندگان محتوای فاخر ایرانی نیز باید شاهد این باشند که دسترنج آنها در پیاده‌رو‌ها و نقش زمین توزیع شود.

«زمانی که دیدن یک فیلم از طریق شبکه هزینه‌ای بیش از هزینه لوح فشرده حاوی فیلم(دی.وی.دی) کنار خیابانی باشد محتوای فاخر در فضای مجازی کشور رشد نخواهد کرد.»

آذری جهرمی عزم خود برای اصلاح نظام تعرفه‌گذاری اینترنت «جدی» توصیف کرد.

بیست و دوم اردیبهشت ماه امسال وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات اعلام کرد: دولت یازدهم در دو مرحله تعرفه اینترنت را حدود ۵۰ درصد کاهش داد و با هم کدسازی، هزینه تلفن ثابت را به‌ویژه در شهرهای کوچک پایین آورد.

این وزارتخانه اعلام کرد: نرخ اینترنت ثابت در سال ۱۳۹۲ برابر ۳۴هزارو۲۸۷ ریال بود که اکنون به ۱۵هزارو۴۰۰ ریال رسیده است.

نرخ اینترنت ثابت در شهرستان‌ها نیز در سال ۱۳۹۲ برابر ۳۵هزارو۲۳۶ ریال بود که به ۹هزارو۶۰ ریال کاهش یافت.

با راه‌اندازی شبکه ملی اطلاعات هزینه استفاده از اینترنت در محتوای داخلی کاهش چشمگیر یافته و در برخی خدمات نظیر فیلیمو یا آپارات رایگان شده است.

تخلف اپراتور‌ها در همکاری با یکدیگر رسیدگی می‌شود

سرپرست رگولاتوری در ادامه درباره ادعای مطرح شده از سوی یکی از اپراتورهای دارنده پروانه «ایجاد و بهره‌برداری از شبکه ارتباطات ثابت (اف.سی.پی- FCP) » مبنی بر همکاری نکردن شرکت مخابرات ایران با این اپراتور گفت: هنوز چنین گزارشی به سازمان ارایه نشده است اما رگولاتوری در برخورد با تخلف‌های اینچنینی کوتاهی نخواهد کرد و به‌طور حتم رسیدگی می‌کند.

 

به گزارش ایرنا، رییس هیأت مدیره یک شرکت ارایه‌کننده خدمات اینترنتی ششم شهریورماه امسال از همکاری نکردن شرکت مخابرات ایران برای اتصال فیبر نوری این شرکت با تجهیزات مخابرات انتقاد کرد.