رییس اتحادیه سمساران سایتهای مجازی، بازار سمساری را از رونق انداختهاند رییس اتحادیه سمساران و امانتفروشان تهران گفت: سایتهای مجازی بازار سمساری را از رونق انداختهاند و باعث رکود بازار سمساران و امانتفروشان شدهاند. داود عبداللهیفرد در گفتوگو با پایگاه اطلاعرسانی اتاق اصناف ایران اظهارکرد: رکود در بسیاری از صنوف و کسبوکارها مشهود است و […]
رییس اتحادیه سمساران
سایتهای مجازی، بازار سمساری را از رونق انداختهاند
رییس اتحادیه سمساران و امانتفروشان تهران گفت: سایتهای مجازی بازار سمساری را از رونق انداختهاند و باعث رکود بازار سمساران و امانتفروشان شدهاند.
داود عبداللهیفرد در گفتوگو با پایگاه اطلاعرسانی اتاق اصناف ایران اظهارکرد: رکود در بسیاری از صنوف و کسبوکارها مشهود است و در این میان فعالیت سایتهای مختلف در فضای مجازی در خصوص خرید و فروش لوازم دست دوم بازار سمساری و امانتفروشی را از رونق انداخته و این روزها کسبه این صنف فروش اندکی دارند.
وی تصریحکرد: یک زمانی صنف سمساری به عنوان واسطه بین خریدار و فروشنده کالای دست دوم بود اما فعالیت رو به گسترش سایتهای مجازی سبب شده تا تعدادی از کسبه تعطیل شوند. بیشتر کسبه این صنف و به صورت سنتی فعالیت میکنند و آشنایی کامل با کسبوکارهای نوین ندارند.
رییس اتحادیه سمساران تهران خاطرنشانکرد: در حال حاضر اتحادیه سمساران تهران ۸۵۰ عضو رسمی دارد و ۲۵۰ عضو به دلیل مشکلاتی مانند مسایل ملکی و یا اجارهای بودن هنوز نتوانستهاند مجوز دریافت کنند که پرونده آنان در دست اقدام است.
وی در خصوص نرخگذاری اشیای دست دوم اظهارکرد: کالای نو و آکبند دارای نرخ مصوب است و کالای دست دوم قیمتها به صورت توافقی بسته به نو و تمیز بودن کالا بین خریدار و فروشنده صورت میگیرد و نرخ مصوبی وجود ندارد.
عبداللهیفرد تصریحکرد: سمساریها نقش مهمی در کمک به تأمین لوازم افراد کم درآمد دارند. خانوادههایی که از نظر مالی مشکل دارند، با مراجعه به این مغازهها مشکلشان را در تأمین لوازم زندگی رفع میکنند و خرید از این مغازهها، برای افرادی که از نظر مالی توان خرید کالای نو را ندارند میتواند بسیار مقرون به صرفه باشد.
وی افزود: یکی از روشهای خرید کالای دست دوم از طریق آگهی صورت میگرفت که قبلاً در این مورد مشکلات زیادی داشتیم که افراد سودجو اقدام به چاپ آگهی میکردند اما در جلسهای که با روزنامه همشهری داشتیم مقرر شد تنها آگهی افرادی که از اتحادیه نامه مجوز کسب داشته باشند، چاپ شود و با این اقدام بسیاری از مشکلات کاهش یافت.
عبداللهیفرد در خصوص مالیات مشاغل اظهارکرد: در چند سال اخیر با وجود توافقهای صورت گرفته بین اتاق اصناف و سازمان امور مالیاتی میزان مالیاتهای تعیین شده باز هم بالا است. به عنوان نمونه مالیات دو میلیون تومانی یک واحدصنفی به ۸ میلیون تومان رسیده و رکود بازار نیز سبب شده تا واحدهای صنفی توان پرداخت مالیات را نداشته باشند و این مسأله همه صنوف را در بر میگیرد.
وی گفت: امیدواریم که دولت دوازدهم دید وسیعتری برای رشد اقتصادی کشور داشته باشد و برنامههای جامعتری را در این زمینه اجرا کند تا همه صنوف شاهد تحول اقتصادی و رونق بازار باشند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.