ایران در ایجاد فناوری موفق و در استفاده از آن ناکام است!

معاون آموزشی دانشگاه شهید بهشتی‌ ایران در ایجاد فناوری موفق و در استفاده از آن ناکام است! معاون آموزشی دانشگاه شهید بهشتی‌ گفت: ما در ایجاد فناوری‌ها موفقیم اما در استفاده درست و بهره‌برداری از آنها ناکام هستیم. به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان؛ علی‌اکبرافضلیان‌، معاون آموزشی دانشگاه شهید بهشتی‌ در مراسم دانش‌آموختگی‌ دانشگاه که در […]

معاون آموزشی دانشگاه شهید بهشتی‌

ایران در ایجاد فناوری موفق و در استفاده از آن ناکام است!

معاون آموزشی دانشگاه شهید بهشتی‌ گفت: ما در ایجاد فناوری‌ها موفقیم اما در استفاده درست و بهره‌برداری از آنها ناکام هستیم.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان؛ علی‌اکبرافضلیان‌، معاون آموزشی دانشگاه شهید بهشتی‌ در مراسم دانش‌آموختگی‌ دانشگاه که در مرکز همایش‌های بین‌المللی دانشگاه برگزار شد، در خصوص اهمیت رشته انسانی‌ اظهارکرد: ۵ سال پیش جلسه‌ای را با مقام‌معظم‌رهبری داشتیم که در آن یکی از اساتید عنوان کرد، هر رشته حاصل تجزیه و تحلیل‌ موضوعی است برای مثال از تجزیه و تحلیل جریان الکترونیک‌ رشته برق به وجود می‌آید و یا از تجزیه و تحلیل خون رشته‌ پزشکی به وجود می‌آید، در رشته انسانی هم اگر سرمایه را تجزیه و تحلیل کنیم به اقتصاد می‌رسیم‌.

اگر می‌خواهید کشور را نجات دهید خودتان دست به‌کار شوید

افضلیان‌ تأکیدکرد: در کشور ما تجزیه و تحلیل‌‌ها به صورت مکانیکی انجام می‌شود برای مثال ما در ساخت سد خودکفا هستیم و فناوری‌های لازم برای ساخت سد را داریم اما مدیریت آب و حقوق آب چطور؟ باید بگویم که ما در ایجاد فناوری موفق بودیم اما در استفاده درست از آن خیر، ایران پانزدهمین کشور برتر تولیدکننده برق است اما از نظر اقتصاد برق جایگاه خوبی ندارد من به شما تأکید می‌کنم که اگر می‌خواهید این موضوعات را حل کنید خودتان دست به‌کار شوید و در راستای بهبودش‌ بکوشید.

 معاون آموزشی دانشگاه شهید بهشتی‌ گفت: در سال ۵ هزار دانشجو پذیرش‌ شده‌اند که هزار و ۵۰۰ نفر از آنان در مقطع کارشناسی‌، ۳ هزار نفر در مقطع کارشناسی ارشد و حدود ۵۰۰ نفر نیز در مقطع دکترا در این دانشگاه ثبت‌نام کرده‌اند، خوب است که بدانید از ابتدای تأسیس دانشگاه شهید بهشتی تا به امروز حدوداً ۸۵ هزار دانش‌آموخته از این دانشگاه فارغ‌التحصیل شده‌اند.

 

وی ادامه داد: امسال دانشگاه در مقطع دکتری ۴۵۰ دانشجو را از طریق آزمون نیمه‌متمرکز قبول کرده است، یک، سوم از کل افرادی که در مقطع دکتری ثبت‌نام کرده بودند در دانشگاه شهید بهشتی درس می‌خوانند و بقیه آنها در دانشگاه‌های تراز اول دیگر کشور.