رییس فراکسیون تولید ملی و فراکسیون اقتصادی مجلس با بیان اینکه رابطه اقتصادی با دنیا امری لازم است، گفت: رابطه اقتصادی توان تولیدکنندگان و حجم صادرات کشور و در نهایت درآمدهای ارزی کشور را افزایش میدهد؛ البته ایران نباید به بازار مصرف تبدیل شود. به گزارش خانه ملت، حسین گروسی به نقش عمیق قانونگذاری […]
رییس فراکسیون تولید ملی و فراکسیون اقتصادی مجلس با بیان اینکه رابطه اقتصادی با دنیا امری لازم است، گفت: رابطه اقتصادی توان تولیدکنندگان و حجم صادرات کشور و در نهایت درآمدهای ارزی کشور را افزایش میدهد؛ البته ایران نباید به بازار مصرف تبدیل شود.
به گزارش خانه ملت، حسین گروسی به نقش عمیق قانونگذاری صحیح و کارشناسانه موازی با شناسایی ظرفیتهای تولیدی و اقتصادی ملی منطقهای اشاره کرد و اظهار داشت: در بحث اقتصاد مقاومتی اولین مسأله حیاتی رفع موانع تولید و توجه بهکار آفرینی و اشتغالزایی ضمن تولید مایحتاج ملی با نگاه ویژه به فرصتهای داخلی است.
وی افزود: در فراکسیون تولید ملی و جهاد اقتصادی نیز سنگ بنای فعالیتها، ایجاد بستر مناسب برای تحقق اقتصاد مقاومتی با توجه به اهداف یاد شده بود و ارایه طرحهای بسیار و قانونگذاری هدفمند همسو با شرایط خاص کشور که تحت سایه تحریمهای ظالمانه غرب و محدودیتهای بسیار زیاد در فضای کسب و کار، با بحران اقتصادی مواجه بود، از رئوس فعالیتهای این کمیسیون بود.
رییس فراکسیون تولید ملی و جهاد اقتصادی مجلس، تصریح کرد: از جمله قوانین و طرحهایی که در این فراکسیون به تصویب رسید، قانون حمایت از فضای کسب و کار و قانون استفاده حداکثری از توان داخلی بود که در راستای افزایش تولیدملی و کاهش نرخ بیکاری اقشار مختلف جامعه، خصوصاً جوانان عزیز که امید میهن هستند؛ اعمال شد و تاسیس صندوق توسعه ملی نیز که توسط نمایندگان مجلس شورای اسلامی به تصویب رسید، از جمله اقدامات کارآمد و موازی با بحث اقتصاد مقاومتی بود.
خرید هواپیماهای خارجی مغایر با اقتصاد مقاومتی نبود
وی در خصوص تعامل اقتصادی با کشورهای منطقه و جهان عنوان کرد: رابطه اقتصادی با دنیا امری لازم است که توان تولیدکنندگان و حجم صادرات کشور و در نهایت درآمدهای ارزی کشور را افزایش میدهد و باعث سهولت در فعالیت تولید گران میشود؛ البته ایران نباید به بازار مصرف تبدیل شود و باید ایران را به سرزمین تولید و صادرات تبدیل کنیم.
این عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی با اشاره به تطابق یا مغایرت واردات هواپیماهای خارجی به کشور با اقتصاد مقاومتی در شرایط پس از برجام، تأکید کرد: همواره موافق اقدام دولت در واردات هواپیماهای پیشرفته خارجی بوده و هستم، چرا که توسعه راههای هوایی باعث بهبود شرایط اقتصادی کشور میشود و با توجه به تأثیر بهسزایی که توسعه ناوگان هوایی میتواند در تولید، صنعت و گردشگری کشور داشته باشد؛ انتخاب دولت را درست دانسته و این اقدام حتی برای خروج از رکود هم مفید بوده است.
نماینده مردم شهرستانهای شهریار، قدس و ملارد در مجلس شورای اسلامی با بیان نیاز جدی کشور به گسترش فنآوری و تکنولوژی مدرن روز، بیان کرد: با ظرفیت بالایی که کشور در حال حاضر در حوزه نیروی انسانی متخصص و کارآمد دارد، نیاز است تا با بهکارگیری فنآوری مدرن روز و صنایع دانش بنیان، کشور از شرایط خام فروشی نفت مواد اولیه خارج شده و در عرصههای گوناگونی از جمله پتروشیمی کشاورزی، صنعت خودرو سازی، تولید مواد غذایی و… به سمت و سوی تولید باکیفیت و کمیت بیش از پیش رود.
رییس فراکسیون تولید ملی و جهاد اقتصادی مجلس شورای اسلامی در پایان به شرایط کشورهای غربی اشاره و خاطرنشان کرد: رخداد برجام در عرصه سیاستهای دیپلماتیک کشور، یک فرصت را برای پیشبرد منافع کشور ایجاد کرده و بسیاری از راههای پیشرفت اقتصادی را گشوده است، اما برجام به تنهایی نمیتواند راه نجات اقتصاد باشد و در شرایط حال حاضر بینالمللی باید از فرصتهای موجود برای ارتباط اقتصادی با جهان استفاده کرد.
گفتنی است؛ در چند سال اخیر و با شدت یافتن تحریمهای یک جانبه و غیرانسانی غرب علیه جمهوری اسلامی ایران با هدف متوقف کردن برنامههای صلح آمیز هستهای ایران، واژه ی جدید «اقتصادمقاومتی» به ادبیات اقتصادی کشور اضافه و به فراخور حال و روز اقتصاد کشورمان مورد بحث قرار گرفت.
عطف به اهمیت و ضرورت تحقق این امر در اقتصاد کشور، رهبر معظم انقلاب نیز در طول این سالها، خصوصاً در سال جدید که مزین به نام «اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل» شده است، در فرمایشات و رهنمودهای خویش به سران نظام و مردم سرفراز ایران اسلامی، تحقق اقتصاد مقاومتی را در روابط و فعالیتهای اقتصادی مطرح کردند و به اصطلاح دیگر، راه را برای فعالان عرصه اقتصاد و مدیران و تولیدگران داخلی برای تکیه بر توان ملی تا خروج از شرایط وابستگی به بیگانه روشن کردند.
از جمله دستگاههایی که همواره در طول سالهای اخیر، با اهتمام جدی در بحث اقتصاد مقاومتی برای تحقق آن در جامعه نوین ایرانی تلاش و برنامهریزی کرده و کماکان در جریان این مسیر اقتصادی مشغول نقش آفرینی مفید و مؤثر بوده، مجلس شورای اسلامی و خصوصا فراکسیون تولید ملی و جهاد اقتصادی مجلس بوده است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.