ترکیب جغرافیایی نامتوازن خانه‌های خالی عامل گرانی مسکن

ترکیب جغرافیایی نامتوازن خانه‌های خالی عامل گرانی مسکن عضو هیأت رییسه کمیسیون عمران مجلس‌شورای‌اسلامی گفت: تعداد قابل توجهی خانه خالی در کشور وجود دارد اما به دلیل توزیع نامتوازن مسکن در سطح کشور و مناطق شهری، تعادلی در بازار خرید و فروش و اجاره بهای مسکن وجود ندارد. به گزارش خانه ملت، شادمهرکاظم‌زاده در خصوص […]

ترکیب جغرافیایی نامتوازن خانه‌های خالی عامل گرانی مسکن

عضو هیأت رییسه کمیسیون عمران مجلس‌شورای‌اسلامی گفت: تعداد قابل توجهی خانه خالی در کشور وجود دارد اما به دلیل توزیع نامتوازن مسکن در سطح کشور و مناطق شهری، تعادلی در بازار خرید و فروش و اجاره بهای مسکن وجود ندارد.

به گزارش خانه ملت، شادمهرکاظم‌زاده در خصوص وضعیت اجاره‌بها گفت: میزان اجاره‌بها و هزینه تأمین مسکن با میزان درآمد اکثریت خانوار‌ها متناسب نبوده این در حالی است که مسکن یکی از ضروریات خانوار‌ها است.

عضو هیأت رییسه کمیسیون عمران مجلس‌شورای‌اسلامی ادامه داد: در حال حاضر تعداد قابل توجهی خانه خالی در کشور وجود دارد اما به دلیل توزیع نامتوازن مسکن در سطح کشور و برخی مناطق شهرها، تعادل در بازار خرید و فروش و اجاره بهای مسکن با مشکل روبه‌رو شده است.

نماینده مردم آبدانان، دره‌شهر در مجلس‌شورای‌اسلامی افزود: در زمینه معاملات مسکن رویکرد سرمایه‌گذاری یا سوداگری نباید وجود داشته باشد یا به عبارتی مسکن از حالت کالای سرمایه‌ای باید به کالای مصرفی تبدیل شود.

کاظم‌زاده تصریح کرد: ساخت مسکن مهر در خانه‌دار کردن بخشی از جامعه مؤثر بود اما به دلیل کیفیت پایین ساخت و جانمایی اشتباه برخی از واحدهای مسکن مهر، مشتری ندارند.

وی ادامه‌داد: صرفاً کاهش نرخ سود بانکی، منجر به سوق نقدینگی به بخش مسکن نمی‌شود بنابراین باید تدابیری اتخاذ شود تا نقدینگی به بخش تولید مسکن منتقل شود اما اینگونه نیز نباشد که نقدینگی به بخش سوداگری معاملات مسکن جذب شود.

 

عضو هیأت رییسه کمیسیون عمران مجلس‌شورای‌اسلامی یادآورشد: امکان سپرده‌گذاری در بانک برای بسیاری از مستأجران کم‌درآمد وجود ندارد، بنابراین باید دولت در زمینه خانه‌دار کردن عموم مردم تسهیلات کافی با شرایط آسان اختصاص دهد.