۶۰۰میلیون تن ذخیره قطعی از ۳۳ نوع ماده‌معدنی در زنجان

۶۰۰میلیون تن ذخیره قطعی از ۳۳ نوع ماده‌معدنی در زنجان رییس سازمان نظام مهندسی استان زنجان گفت: این استان ۶۰۰ میلیون تن ذخیره قطعی از ۳۳ نوع ماده‌معدنی قابل برداشت و استخراج کشور را در خود جای داده است. به گزارش ایرنا، مهدی‌حمیدی در دیدار با سفیر آفریقای‌جنوبی در ایران افزود: ذخیره احتمالی این مواد […]

۶۰۰میلیون تن ذخیره قطعی از ۳۳ نوع ماده‌معدنی در زنجان

رییس سازمان نظام مهندسی استان زنجان گفت: این استان ۶۰۰ میلیون تن ذخیره قطعی از ۳۳ نوع ماده‌معدنی قابل برداشت و استخراج کشور را در خود جای داده است.

به گزارش ایرنا، مهدی‌حمیدی در دیدار با سفیر آفریقای‌جنوبی در ایران افزود: ذخیره احتمالی این مواد معدنی در استان زنجان به یک میلیون تن می‌رسد.

وی یادآورشد: هم‌اکنون ۱۰۲ واحد صنعتی فعال در حوزه فرآوری موادمعدنی در این استان فعالیت می‌کنند.

حمیدی اظهارکرد: ۵۵ واحد در صنعت فراوری شمش روی فعال بوده و همین موضوع زنجان را تبدیل به قطب سرب و روی کشور کرده است.

رییس سازمان نظام مهندسی استان زنجان گفت: ۱۱ واحد فرآوری شمش سرب، دو واحد تولید سیمان، ۴ کارخانه تولید گچ و ۴ واحد فرآوری سیلیس در این استان فعال هستند.

وی خاطرنشان‌کرد: ۶ واحد صنعتی در زمینه فرآوری آهن و فولاد فعالیت می‌کنند.

حمیدی ادامه‌داد: این استان دارای ۱۰ واحد فولوتاسیون سرب و روی است.

رییس سازمان نظام مهندسی استان زنجان وجود این صنایع معدنی را فرصتی برای واردات خاک سرب و روی از نقاط دیگر جهان به این استان برشمرد.

وی تأکیدکرد: این استان آماده تعامل با آفریقای‌جنوبی در زمینه تکنولوژی، ماشین‌آلات و محصولات معدنی است.

نایب رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان زنجان هم در این جلسه به بازدید سفیرآفریقای جنوبی از دو واحد صنعتی صنایع سنگ گرانیت و نساجی نیک ریس اشاره کرد و گفت: این دو واحد و فناوری آنها مورد استقبال سفیر واقع شده است.

محمد‌تقی‌مقدم اضافه‌کرد: امید می‌رود زمینه تعامل اقتصادی دو کشور با محوریت استان زنجان شکل بگیرد.

در این جلسه فعالان اقتصادی و صنعتگران استان زنجان از توانمندی واحدهای تولیدی خود سخن گفتند و خواستار برقراری روابط تجاری با آفریقای‌جنوبی شدند.

سفیر آفریقای‌جنوبی در سفر دو روزه خود به زنجان علاوه بر دیدار با معادن استاندار از واحدهای صنعتی زنجان بازدید کرد و در جمع فعالان اقتصادی این استان حاضر شد.

پیش از این استان زنجان با کشورهایی همچون ترکیه، روسیه، دانمارک، فنلاند، چین، اوگاندا و بلاروس روابط تجاری برقرار کرده است.

 

سفیر آفریقای‌جنوبی برای نخستین بار در استان زنجان حضور یافته است و چهارشنبه ۲۲ شهریور پس از بازدید از توانمندی‌های صنعتی این استان در جمع تجار زنجانی حاضر می‌شود.