وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی آییننامه واگذاری ۱۵۰ شرکت برای خروج از بنگاهداری تدوین شد علیغلامفراهانی- وزیر تعاون، کاب و رفاه اجتماعی، از تدوین آییننامه واگذاری ۱۵۰ شرکت برای خروج از بنگاهداری خبر داد و گفت: این آییننامه بهزودی در شورای عالی رفاه مطرح میشود. به گزارش خبرنگار مناقصهمزایده، علیربیعی در حاشیه همایش روز […]
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی
آییننامه واگذاری ۱۵۰ شرکت برای خروج از بنگاهداری تدوین شد
علیغلامفراهانی- وزیر تعاون، کاب و رفاه اجتماعی، از تدوین آییننامه واگذاری ۱۵۰ شرکت برای خروج از بنگاهداری خبر داد و گفت: این آییننامه بهزودی در شورای عالی رفاه مطرح میشود.
به گزارش خبرنگار مناقصهمزایده، علیربیعی در حاشیه همایش روز ملی خانواده و تکریم از بازنشستگان کشوری در جمع خبرنگاران افزود: در حال حاضر ۴۳ خانه امید در تمامی استانها فعال است و تا پایان سال قصد داریم در شهرهای بزرگ که تعداد بازنشستگان در آن زیاد است، خانه امید دایر کنیم.
وی به ارایه تسهیلات به بازنشستگان کشوری برای خرید خودرو اشاره کرد و گفت: ۴۳ هزار نفر برای خرید خودرو ثبت نام کردهاند که در مرحله اول به هزار نفر آنها ۱۷.۵ میلیون وام پرداخت میشود.
وزیر رفاه با تأکید بر اینکه اعتبار وام قرضالحسنه بازنشستگان از ۴۰ میلیارد تومان در سال ۹۲ به ۱۲۰۰ میلیارد تومان در سالهای ۹۶ و ۹۷ افزایش یافته است، گفت: مبلغ این وام نیز از دو میلیون به ۴ میلیون تومان افزایش یافته است.
وی از تدوین آییننامه واگذاری ۱۵۰ شرکت از حالت بنگاهداری خبر داد و گفت: این آییننامه در حال اتمام است و به زودی برای تصویب به شورای عالی رفاه میرود.
ربیعی گفت: اقدامی که در صندوق کشوری و تأمین اجتماعی انجام دادیم این است که نقش بنگاهها را در تولید افزایش دهیم، بهطوری که تاکنون شیوه سرمایهگذاری غلط بوده و بر همین اساس به صندوقها جفا شده، بنابراین قصد داریم آنها را برای خروج از بنگاهداری واگذار کنیم.
وی با اشاره به اینکه هنگامی که یک شرکتی را از وزارتخانه جدا کرده و به صندوق واگذار کردند هرگونه حمایتی را نیز در بخش تولید و خرید از تضمینی از آن برداشتند، گفت: این باعث شد تا با کارگر زیاد و اداره دولتی به مشکل برخورند و بر همین اساس با تدوین این آییننامه قصد داریم این روند را اصلاح کنیم.
ربیعی با تأکید بر اینکه اداره بنگاههای گسترده در دل صندوقهای کوچک ایجاد نمیشود، گفت: در طی ۴ سال آینده تا پایان فعالیت دولت قصد داریم با تدوین برنامههای ویژه این شرکتها را از قالب بنگاهداری خارج کنیم تا سرمایهگذاری بهتری در آنها ایجاد شود و از محل درآمدها به سمت سرمایهگذاری غیربنگاهداری و سودآور حرکت کنیم و به زودی شیوه این واگذاری اعلام خواهد شد.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: ما همچنان در صنایع انرژی و دارو در تأمین اجتماعی، پتروشیمی، دانشبنیان، مخابرات و… فعالیت خواهیم کرد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.