برگزاری مناقصه ساخت اسکله جدید بندر تنگ مدیرکل شیلات سیستان و بلوچستان با اشاره به فعالیت ۲۹کارخانه تولید کنسرو ماهی در چابهار و کنارک از سرمایهگذارن خواست به صنعت شیلات سیستان و بلوچستان توجه ویژه داشته باشند. به گزارش ایسنا، هدایتا…میرمرادزهی با اشاره به تشویق سرمایهگذاران برای ورود به صنایع شیلاتی استان خاطرنشانکرد: چابهار و […]
برگزاری مناقصه ساخت اسکله جدید بندر تنگ
مدیرکل شیلات سیستان و بلوچستان با اشاره به فعالیت ۲۹کارخانه تولید کنسرو ماهی در چابهار و کنارک از سرمایهگذارن خواست به صنعت شیلات سیستان و بلوچستان توجه ویژه داشته باشند.
به گزارش ایسنا، هدایتا…میرمرادزهی با اشاره به تشویق سرمایهگذاران برای ورود به صنایع شیلاتی استان خاطرنشانکرد: چابهار و کنارک باداشتن بیش از ۳۰۰ کیلومتر نوار ساحلی، ۱۱ بندر ماهیگیری و جایگاه تخلیه صید، حدود ۲۴۰۰ فروند شناور لنج و قایق، ۳۵ تعاونی صیادی، ایجاد اشتغال برای حدود ۱۰۰ هزار نفر صیاد به صورت مستقیم و غیرمستقیم، ۴۲ درصد سهم صید بین استانهایجنوبی و ۴۰ درصد صید کل کشور، سهم مهمی در زمینه شیلات کشور برخوردار است.
وی افزود: استان سیستان و بلوچستان بیشترین میزان صید را در بین استانهای کشور و حتی بسیاری از کشورهای اقیانوس هند دارد و با دارا بودن ۱۰۷واحد و گارگاه صنایع شیلاتی کوچک، متوسط و بزرگ سهم مهمی در تولید و بستهبندی محصولات شیلاتی کشور دارد.
به گفته مدیرکل شیلات سیستان و بلوچستان وجود ۲۹ کارخانه تولید کنسروماهی و ۱۹واحد نگهداری و انجماد، فرآوری و بستهبندی ماهی و میگو نقش مهمی را به چابهار در بستهبندی و صادرات تن ماهیان در منطقه داده است.
میرمرادزهی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به وقوع طوفان گونو در سالهای گذشته در چابهار و کنارک خاطرنشانکرد: هم زمان با وقوع این طوفان در سال ۸۶ بندر صیادی تنگ که یکی از قدیمیترین اسکلههای صیادی شهرستان کنارک است، تخریب شد.
وی از برگزاری مناقصه ساخت اسکله جدید بندر تنگ در تیرماه سال جاری خبرداد و گفت: طرح ساخت اسکله جدید بندر صیادی تنگ که شامل ساخت اسکله، موجشکن، تأسیسات خشکی، محوطهسازی و لایروبی با ظرفیت پهلوگیری ۵۰ فروند شناور لنج و ۱۰۰فروند قایق را دارد هماکنون با اعتباری بالغ بر ۵میلیارد تومان در سال احداث است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.