مدیرعامل شرکت نفت فلات قاره پیمانکاران ایرانی هزینههای حفاری را ۵۰ درصد کاهش دادند مذاکره با ایتالیا و نروژ برای اجرای فاینانس پروژهها مدیرعامل شرکت نفت فلات قاره ایران از راهاندازی پالایشگاه هنگام طی یک ماه آینده خبر داد و گفت: برنامهریزی مدونی برای افزایش تولید ۴۰ هزار بشکهای نفت در این شرکت در دست […]
مدیرعامل شرکت نفت فلات قاره
پیمانکاران ایرانی هزینههای حفاری را ۵۰ درصد کاهش دادند
مذاکره با ایتالیا و نروژ برای اجرای فاینانس پروژهها
مدیرعامل شرکت نفت فلات قاره ایران از راهاندازی پالایشگاه هنگام طی یک ماه آینده خبر داد و گفت: برنامهریزی مدونی برای افزایش تولید ۴۰ هزار بشکهای نفت در این شرکت در دست اقدام است.
به گزارش مناقصهمزایده به نقل از NIOC، حمیدبورد در آیین سی و هفتمین سالگرد تأسیس شرکت نفت فلات قاره، گفت: این شرکت مجموعه توانمندی است که برنامهریزی خوبی در حوزه افزایش تولید داشته است.
بورد اعلامکرد: به زودی در منطقه خارگ افزایش تولید ۱۰ هزار بشکهای را تجربه خواهیم کرد و از این رهگذر به میزان افزایش تولید ۴۰ هزار بشکهای نیز دست خواهیم یافت.
بورد با اشاره به اینکه بیشتر میادین نفتی در نیمه دوم عمر خود هستند، گفت: افزایش تولید نفت همراه با تولید صیانتی در دستور کار این شرکت است.
تداوم تولید صیانتی با تزریق ۸۰ درصدی آب به میادین نفتی
وی ادامهداد: طی یک سال اقدامات مؤثری در حوزه نگهداشت تولید صورت گرفته است بهطوریکه هماکنون با اصلاح برنامه تزریق آب در جزیره سیری، لاوان و خارگ تولید صیانتی با تزریق آب به میزان بالای ۸۰ درصد در حال انجام است.
بورد با بیان اینکه اعمال سیاست استفاده از پیمانکاران ایرانی در حوزه حفاری باعث کاهش ۵۰ درصدی هزینهها شده است، گفت: امروز هیچ شرکت فعال در حوزه حفاری نیست که تجربهکار با فلات قاره را نداشته باشد، با این وجود در ظرفیتهای خالی نیز از توانمندی شرکتهای خارجی استفاده میکنیم.
مدیرعامل شرکت نفت فلات قاره با اعلام اینکه رویکرد این شرکت در حوزه خدمات فنی از سیاست خدمات موضوعی به سیاست خدمات متمرکز تغییر کرده است، گفت: این تغییر رویکرد در بعضی موارد کاهش ۶۰ درصدی هزینهها را در پی داشته است.
افزایش میزان جذب سرمایه در شرکت نفت فلات قاره
بورد با بیان اینکه نفت فلات قاره برای اولین بار با موافقت وزیر نفت یک مدل جدید قراردادی از محل ماده ۱۲ با اعتبار ۱.۸ میلیارد دلار در حوزه EPCF داشته است، یادآورشد: به احتمال زیاد میزان جذب سرمایه در پروژههای این شرکت به بالای ۵ میلیارد دلار خواهد رسید.
وی اضافه کرد: اگر سالانه ۱٫۲ میلیارد دلار جذب سرمایه داشته باشیم میتوانیم در یک بازه زمانی ۳ ساله تمامی برنامههای شرکت را محقق کنیم.
بورد با اشاره به ابلاغیه اخیر وزیر نفت گفت: در این ابلاغیه ۳ برنامه کلی مشتمل بر انجام مطالعات جامع در کل شرکتهای تولیدی زیر مجموعه، بازسازی و نوسازی تأسیسات و انجام پروژههای EPC و EPCF آورده شده است.
وی توضیح داد: در حوزه انجام مطالعات جامع در برنامه قبلی شرکت بازنگری انجام شده و با استفاده از خدمات مشاوران داخلی و خارجی برنامه جدید ارایه خواهد شد.
مدیرعامل شرکت نفت فلات قاره ادامه داد: در حوزه بازسازی تأسیسات نیز طی ۳ سال گذشته تمامی تأسیسات این شرکت مورد بازبینی قرار گرفته که نتیجه نهایی در قالب دو تا ۳ برنامه به وزارت نفت ارایه میشود.
بورد سال ۹۶ و ۹۷ را سال توسعه فعالیتهای نفت فلات قاره خواند و ضمن تأکید بر ظرفیتهای خوب این شرکت در حوزه جذب سرمایه و تولید نفت و گاز در آبهای خلیجفارس گفت: هماکنون مذاکراتی با شرکتهایی از ایتالیا، نروژ، دانمارک و ژاپن در راستای فاینانس پروژهها در حال انجام است.
رییس منطقه عملیاتی لاوان از اجرای ۳۵ پروژه در راستای حفظ و نگهداشت تولید در این منطقه خبر داد.
همچنین در ادامه این مراسم رضاحقیقی در تشریح دستاوردهای این شرکت در منطقه لاوان طی سالهای ۹۵ و ۹۶ گفت: در دو سال گذشته حدود ۲۵۵ شناسنامه پروژه تعریف شده که از این تعداد ۳۵ پروژه که عمدتاً در راستای حفظ و نگهداشت تولید بوده به مرحله اجرا در آمده است.
وی از افزایش ظرفیت تفکیک ۵۵ هزار بشکهای نفت در میدان رشادت به عنوان یکی از دستاوردهای مطرح در محدوده آبهای نفتی خلیجفارس اشاره کرد و افزود: این پروژه طی دو سال گذشته به انجام رسیده است و با وجود آن محدودیت تفکیک فرآورش از بین رفته است.
حقیقی به نوسازی و بازسازی واحدهای ۴۰۰ و ۵۰۰ شیرینسازی گاز خشکی به عنوان یکی دیگر از دستاوردهای شرکت نفت فلات قاره در منطقه لاوان اشاره کرد و گفت: با انجام این پروژه از سوزاندن گاز در مشعلها جلوگیری شده است.
به گفته رییس منطقه عملیاتی لاوان، راهاندازی پکیج مدرن CMMS (سامانه جامع مدیریت نگهداری و تعمیرات) برای اولین بار در منطقه لاوان از دیگر دستاوردهای شرکت نفت فلات قاره در محدوده این منطقه عملیاتی است که با بهرهگیری از آن امکان پایش تجهیزات و عملیات پیشگیرانه وجود خواهد داشت.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.