۳۱۲ پست فوق توزیع در مجموعه شرکت برق منطقهای تهران در حال انجام است که خارجیها هم در کنار پیمانکاران داخلی در آن حضور دارند. مدیرعامل برق منطقهای تهران گفت: تاکنون هیچ قرارداد جدیدی با خارجیها در پسا تحریم با این شرکت امضا نشده و تحریمها و فشارهای اقتصادی مانع از اجرای طرحها نشد. […]
۳۱۲ پست فوق توزیع در مجموعه شرکت برق منطقهای تهران در حال انجام است که خارجیها هم در کنار پیمانکاران داخلی در آن حضور دارند.
مدیرعامل برق منطقهای تهران گفت: تاکنون هیچ قرارداد جدیدی با خارجیها در پسا تحریم با این شرکت امضا نشده و تحریمها و فشارهای اقتصادی مانع از اجرای طرحها نشد.
به گزارش ایرنا، غلامرضا خوش خلق در جمع خبرنگاران درباره عقد قرارداد با خارجیها در پساتحریم اظهارداشت: چندین پروژه در گذشته از سوی این شرکت با خارجیها به دلیل تحریمها و فشارهای اقتصادی لغو شد، اما در شرایط فعلی نیز هنوز هیچ قرارداد جدیدی امضا نشده است.
به گفته این مقام مسؤول، اجرای پروژههایی نظیر پست ۴۰۰ کیلو ولت سعادت آباد تهران و پست شهید فیروزی طرشت و سایر تجهیزات مورد نیاز از جمله رلههای حفاظتی که قرار بود با همکاری خارجیها در گذشته اجرا شود، به دلیل تحریمها لغو شد.
وی تصریح کرد: تحریمها مانع از انجام پروژههای این شرکت نشد، بلکه روند اجرایی آنها را طولانی و هزینههای انجام را افزایش داد.
خوش خلق افزود: اینک مناقصه ۳۱۲ پست فوق توزیع در مجموعه شرکت برق منطقهای تهران در حال انجام است که خارجیها هم در کنار پیمانکاران داخلی در آن حضور دارند.
وی اضافه کرد: پست جیای اس ۴۰۰ به ۲۳۰ و ۶۳ به ۲۰ کیلو ولت سعادتآباد هم تمامی تجهیزات ۴۰۰ کیلو ولت و ۶۳ کیلوولت به صورت جیای اس بوده که ساخت شرکت هیوندای کرهجنوبی است و تجهیزات سیستم حفاظت ساخت کارخانه GE بوده و بقیه تجهیزات از قبیل ترانسهای قدرت، کابلهای قدرت و تابلوهای کنترل و تجهیزات ساخت داخل است.
خوش خلق تصریح کرد: هزینه احداث این پست ۲۴ میلیون یورو و ۳۵ میلیارد ریال به قیمتهای سال ۱۳۸۸ است که در مجموع افزون بر هزار میلیارد ریال شده است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.