لو رفتن اطلاعات ۱۰۰هزار کانادایی

ادامه ماجرای اکوییفاکس لو رفتن اطلاعات ۱۰۰هزار کانادایی شرکت اکوییفاکس اعلام کرده که احتمال می‌رود اطلاعات شخصی و مالی حدود ۱۰۰ هزار شهروند کانادایی نیز تحت تأثیر حملات سایبری اخیر قرار گرفته باشد. به گزارش ایسنا، شرکت اکوییفاکس، به‌عنوان یکی از ۳ آژانس برتر که در رابطه با اعتبار مصرف‌کنندگان در آمریکا گزارش می‌دهد، اعلام […]

ادامه ماجرای اکوییفاکس

لو رفتن اطلاعات ۱۰۰هزار کانادایی

شرکت اکوییفاکس اعلام کرده که احتمال می‌رود اطلاعات شخصی و مالی حدود ۱۰۰ هزار شهروند کانادایی نیز تحت تأثیر حملات سایبری اخیر قرار گرفته باشد.

به گزارش ایسنا، شرکت اکوییفاکس، به‌عنوان یکی از ۳ آژانس برتر که در رابطه با اعتبار مصرف‌کنندگان در آمریکا گزارش می‌دهد، اعلام کرد که به‌دنبال حملات سایبری که در ماه جاری به ۱۴۳ میلیون کاربر آمریکایی اتفاق افتاد، احتمال می‌رود بالغ بر ۱۰۰ هزار شهروند کانادایی نیز مورد حملات سایبری قرار گرفته باشند و اطلاعات مالی و شخصی آنها به سرقت رفته باشد.

این اطلاعات خصوصی و حساس نظیر نام، آدرس، شماره‌های تماس، شماره گواهینامه رانندگی و شماره تأمین اجتماعی افراد است که به‌طور قطع امنیت اطلاعات مصرف‌کنندگان کانادایی را تهدید می‌کند.

این حمله سایبری یکی از بزرگ‌‌ترین تهدیدهایی بود که برای کاربران ایالات‌متحده‌آمریکا مشکل‌آفرین شد. این حمله سایبری همچنین چهارمین تهدید و خطر برای امنیت سایبری کاربران این آژانس از سال ۲۰۱۵ تاکنون محسوب می‌شود.

نزدیک به ۳ هفته پیش بود که خبر لو رفتن اطلاعات شخصی و مالی ۱۴۳ میلیون کاربر آمریکایی از این شرکت منتشر شد.

شرکت اکوییفاکس که در ایالت آتلانتا مستقر است، یک هدف بالقوه برای هکر‌‌ها به شمار می‌آید چرا که اطلاعات حساس بسیاری از افراد نظیر اقساط پرداخت شده، اطلاعات مربوط به وام‌ها، کارت‌های اعتباری بانکی، قبوض پرداخت شده و به‌طور کلی تمامی سوابق مالی افراد را شامل می‌شود. بدین ترتیب هکر‌‌ها با نفوذ و دسترسی به این شرکت‌ها و آژانس‌‌‌ها می‌توانند به اطلاعات ارزشمند بسیاری از مردم دست یابند. هکر‌‌ها همچنین به اسامی افراد، آدرس و تاریخ تولد این افراد دسترسی داشتند.

شرکت اکوییفاکس این اطلاعات را از جانب شرکت‌های کارت اعتباری، بانک‌ها، خرده‌فروشان دریافت می‌کند.

 

بسیاری از تحلیلگران و کارشناسان امنیت سایبری، شرکت اکوییفاکس را مقصر دانسته‌اند چرا که به باور آنها این شرکت در به‌روزرسانی، ارتقای سیستم امنیتی خود و شناسایی زودهنگام هکر‌‌ها کوتاهی کرده است. سخنگوی اف‌بی‌آی نیز اعلام کرده که همچنان به‌دنبال پیگیری این حمله سایبری است.