پرونده انتخاباتی فدراسیون تیراندازی چگونه بسته می‌شود؟

پرونده انتخاباتی فدراسیون تیراندازی چگونه بسته می‌شود؟ فدراسیون تیراندازی هنوز با مشکلات زیادی پیرامون انتخابات این فدراسیون مواجه است و باید دید در نهایت پرونده انتخاباتی این فدراسیون به دست چه نهادی بسته می‌شود؟ به گزارش ایسنا، مجمع انتخاباتی فدراسیون تیراندازی در خردادماه سال جاری برگزار شد و علی‌دادگر به عنوان رییس این فدراسیون انتخاب […]

پرونده انتخاباتی فدراسیون تیراندازی چگونه بسته می‌شود؟

فدراسیون تیراندازی هنوز با مشکلات زیادی پیرامون انتخابات این فدراسیون مواجه است و باید دید در نهایت پرونده انتخاباتی این فدراسیون به دست چه نهادی بسته می‌شود؟

به گزارش ایسنا، مجمع انتخاباتی فدراسیون تیراندازی در خردادماه سال جاری برگزار شد و علی‌دادگر به عنوان رییس این فدراسیون انتخاب شد. این انتخابات در حالی برگزار شد که دیوان عدالت اداری رأیی مبنی بر باطل بودن برکناری سیدمهدی‌هاشمی صادر کرده بود که به‌طور رسمی به وزارت ورزش ارسال نشد. (مهدی‌هاشمی، رییس پیشین فدراسیون تیراندازی با شکایت یکی از کاندیداهای حاضر در انتخابات سال ۹۳ و به دلیل دو شغله بودن از سمت خود بر کنار شده بود.)

بعد از برگزاری انتخابات ۹۶ دیوان عدالت اداری صحت انتخابات سال ۹۳ را تأیید کرد اما در نامه دیوان در مورد ابطال انتخابات اخیر چیزی بیان نشد.

در انتخابات اخیر این فدراسیون نماینده کمیته ملی المپیک نیز حاضر نشد و البته ظاهراً نامه‌ای هم برای فدراسیون جهانی ارسال کرد و ابطال رأی دیوان عدالت اداری و رییس بودن هاشمی را تأکید کرد.

بعد از رأی صادر شده از سوی دیوان عدالت اداری مبنی بر باطل بودن برکناری مهدی‌هاشمی از انتخابات سال ۹۳ مقام عالی وزارت ورزش و جوانان تعیین تکلیف آرای دیوان را به خود این نهاد واگذار کرد.

بعد از این ماجرا‌‌ها امیررضاخادم، معاون حقوقی وزارت ورزش و جوانان اعلام کرد که دیوان عدالت اداری انتخابات فدراسیون تیراندازی را تأیید کرده است و پرونده انتخابات فدراسیون تیراندازی بسته شده است. خادم گفت که در ۱۴ شهریور ماه از سوی دیوان عدالت اداری آخرین انتخابات برگزار شده فدراسیون مورد تأیید قرار گرفته است و رییس منتخب (علی‌دادگر) می‌تواند با قدرت به‌کار خود ادامه دهد.

اما چند روز بعد از این اظهار نظر، دیوان عدالت اداری این جمع بندی مسؤولان وزارت ورزش را نادرست خواند و مجدداً درست بودن انتخابات سال ۹۳ را تأیید کرد.

با این وجود، معاون حقوقی و پارلمانی وزارت ورزش و جوانان در آخرین اظهار نظرش بر حرف خود پافشاری کرد و گفت که دیوان عدالت اداری درباره هر دو انتخابات فدراسیون تیراندازی ۹۳ و ۹۶ الزام اجرایی به وزارت ورزش و جوانان ابلاغ نکرده است و تأکید کرد که دیوان هیچ اظهار نظری در مورد انتخابات سال ۹۶ نداشته است و جمع بندی وزارت این است که فرد منتخب(دادگر) می‌تواند به‌کار خود ادامه دهد.

اکنون و با وجود اظهارنظرات مختلف و کش‌وقوس‌های فراوان پیرامون انتخابات فدراسیون تیراندازی دیگر زمان آن رسیده که گره این فدراسیون به جای دندان با دست باز شود و تکلیف کار مشخص شود.

 

با اعلام رأی دیوان عدالت اداری، به نظر می‌رسد تنها راه‌حلی که می‌تواند شرایط انتخابات برگزار شده در سال جاری را رسمی کند، برگزاری مجمع فوق‌العاده فدراسیون تیراندازی است تا بار دیگر مجمع درباره سرنوشت ریاست این فدراسیون تصمیم بگیرد.