اولویت‌های تعیین شده برای بخش مسکن منطبق بر نیاز جامعه است

اولویت‌های تعیین شده برای بخش مسکن منطبق بر نیاز جامعه است عضو کمیسیون عمران در مجلس با تأیید اولویت‌های تعیین شده برای وزارت راه و شهرسازی در بخش مسکن، عنوان کرد که وزارت راه برای رونق در مسکن روستایی و شهری از بانک‌ها کمک بگیرد. به گزارش خانه ملت سیدکمال‌الدین‌شهریاری با اشاره به ۴ اولویت […]

اولویت‌های تعیین شده برای بخش مسکن منطبق بر نیاز جامعه است

عضو کمیسیون عمران در مجلس با تأیید اولویت‌های تعیین شده برای وزارت راه و شهرسازی در بخش مسکن، عنوان کرد که وزارت راه برای رونق در مسکن روستایی و شهری از بانک‌ها کمک بگیرد.

به گزارش خانه ملت سیدکمال‌الدین‌شهریاری با اشاره به ۴ اولویت وزارت راه و شهرسازی در بخش مسکن که از سوی رییس‌جمهور ابلاغ شده است، گفت: به نظر می‌رسد اولویت‌هایی که رییس‌جمهور در بخش مسکن برای ۴ سال آینده وزارت راه و شهرسازی در نظر گرفته، درست و منطبق بر نیاز اصلی جامعه است.

عضو کمیسیون عمران مجلس با اشاره به اولویت‌های مطرح شده امید بخش و باعث تحرک در مسکن شهری و روستایی می‌شود، اظهار داشت: برخی از اولویت‌های مطرح شده از طریق سیاست‌گذاری و صدور دستور می‌تواند تحرکی در بخش مسکن ایجاد کند.

نماینده مردم دشتی در مجلس دهم شورای اسلامی با بیان این‌که وزارت راه و شهرسازی از مشارکت بانک‌ها برای کمک به بخش مسکن استفاده کند، ادامه داد: اگر این وزارتخانه به تنهایی نمی‌تواند به توفیقاتی در حوزه مسکن دست یابد، می‌تواند با تهیه پیش‌نویس مصوباتی تأیید آنها را از هیأت دولت بگیرد و بانک‌ها را در این زمینه فعال کند.

کمک دولت به خانه‌اولی‌ها

وی با بیان این‌که بانک‌ها ظرفیت آن را دارند که نقش مؤثری در تحرک مسکن روستایی و شهری ایفا کنند، گفت: در خصوص خانه اولی‌‌ها می‌توان از طریق سیاست‌های کوچک‌سازی و کاهش عوارض ساختمان، مالیات‌ها و حقوق دولتی کسب شده از ساخت و سازها، هزینه مسکن‌های کوچک‌تر از ۸۰ متر را کاهش داد و به نوعی شرایط برای زوجین مناسب‌تر می‌شود.

این نماینده مجلس اعتقاد دارد که در نظر گرفتن وام‌هایی با مبلغ ۸۰ میلیون تومان می‌توان به تأمین مالی خانه اولی‌‌ها کمک کرد که در این اولویت‌های وزارت راه و شهرسازی به آن پرداخته شده است.

همکاری بنیاد مسکن و بانک‌ها برای تحرک در مسکن روستایی

شهریاری در گفت‌وگو با خانه ملت، در ادامه به رونق مسکن روستایی پرداخت و گفت: بنیاد مسکن با همکاری بانک‌ها می‌تواند وام‌های ارزان‌قیمت را در اختیار روستانشین‌‌ها قراردهد تا در زمینه تولید و مقاوم‌سازی مسکن اقدام کنند.

وی همچنین به تأثیر رکود ۵ ساله در مسکن اشاره کرد و توضیح داد: حدود ۵ سال شاهد رکود بازار مسکن بودیم و همین امر باعث افزایش قیمت مسکن شده بود اما اکنون که این حباب تخلیه شده است می‌توان با تشویق صاحبان سرمایه آنها را به سمت سرمایه‌گذاری در بازار هدایت کرد.

این نماینده مجلس به تأثیر کاهش سود بانکی بر بازار مسکن اشاره کرد و بیان داشت: با کاهش سود بانکی، سرمایه داران به سمت سرمایه‌گذاری در بازار مسکن تشویق شده‌اند و این عوامل به تحرک این بازار تأثیر‌گذار است.

عضو کمیسیون عمران در مجلس شورای اسلامی تأکید دارد که اولویت‌های تعیین شده برای بخش مسکن وزارت راه و شهرسازی مناسب و منطبق بر نیاز کنونی مردم شهر و روستا تعیین شده است.

 

به گزارش خانه ملت، وزارت راه و شهرسازی در بخش مسکن اولویت‌هایی چون برنامه‌ریزی مؤثر برای ایجاد تحرک در بخش مسکن، ایجاد تحول برای توسعه سرمایه‌گذاری در بافت‌های فرسوده، سیاست‌گذاری مناسب برای تقویت سرمایه‌گذاری به منظور تسهیل برخورداری مسکن‌اولی‌‌ها و زوج‌های جوان، تلاش برای تحقق رشد بالاتر سرمایه‌گذاری در مسکن روستایی و طراحی سازوکارهای پایدار برای تأمین مالی سرمایه‌گذاری در بخش مسکن دارد.