نمایندگان مردم در خانه ملت به دستگاههای اجرایی اجازه دادند تا دو درصد از اعتبارات خود را برای فرهنگسازی در بنیانهای اقتصاد مقاومتی و مقابله با آسیبهای اجتماعی- فرهنگی از طریق صداوسیما هزینه کنند. به گزارش خانه ملت، نمایندگان در نشست علنی دیروز مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی بخش هزینهای لایحه بودجه سال […]
نمایندگان مردم در خانه ملت به دستگاههای اجرایی اجازه دادند تا دو درصد از اعتبارات خود را برای فرهنگسازی در بنیانهای اقتصاد مقاومتی و مقابله با آسیبهای اجتماعی- فرهنگی از طریق صداوسیما هزینه کنند.
به گزارش خانه ملت، نمایندگان در نشست علنی دیروز مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی بخش هزینهای لایحه بودجه سال ۹۵ کل کشور، با پیشنهاد الحاقی ۲۱۲ که احمد سالک آن را مطرح کرده بود با ۹۸ رأی موافق، ۴۸ رأی مخالف و ۹ رأی ممتنع از مجموع ۱۹۵ نماینده حاضر در صحن موافقت کردند.
براساس این پیشنهاد الحاقی؛ کلیه دستگاههای اجرایی مشمول ماده ۵ قانون مدیریت خدمات کشوری مجاز هستند تا ۲ درصد از اعتبارات خود را به منظور فرهنگسازی، بهخصوص در بخشهای بنیانهای اقتصاد مقاومتی و مقابله با آسیبهای اجتماعی- فرهنگی از طریق سازمان صداوسیما هزینه کنند.
بر اساس این گزارش در جریان بررسی این پیشنهاد، کمالالدین پیرمؤذن در مخالفت با این پیشنهاد گفت: نهادهای دولتی با محدودیت بودجه مواجهند. مراجعان و پرسنل دستگاههای اجرایی از کمبود اعتبارات ناراضی هستند. در حالی که بدهیهای فرهنگیان و بازنشستگان فولاد پرداخت نشده است، هزینه کردن اعتبارات در جهت اقتصاد مقاومتی موجب جلوگیری از اقدام و عمل میشود.
ابوذر ندیمی نیز در موافقت با این پیشنهاد گفت: آنچه که آقای سالک مطرح کرده است در واقع اعطای مجوز به نهادهای اجرایی است و ما دولت را ملزم نکردهایم. این پیشنهاد بدان معنی است که دستگاههای دولتی میتوانند از اعتبارات خود در جهت اقتصاد مقاومتی در رسانه ملی هزینه کنند. صداوسیما بهعنوان تریبون رسمی جمهوری اسلامی نیازمند حمایت همهجانبه است.
محمدرضا پورابراهیمی نیز در مخالفت با پیشنهاد مذکور گفت: موضوع اقتصاد مقاومتی و آسیبهای اجتماعی در تبصره ۱۶ به صورت شفاف بیان شده است؛ اختصاص اعتبارات جدید با موضوع مطروحه به نوعی منافات دارد.
طرح سینمای سیار رها نشود
عضو مجمع نمایندگان استان بوشهر معتقد است سازمان سینمایی باید برای طرح «سینمای سیار» که قرار است به صورت پایلوت از این استان آغاز شود، برنامهریزی کرده و آن را در حد کاغذ نگذارد زیرا مردم مناطق کمبرخوردار به تغییر نیاز دارند.
سیدمحمدمهدی پورفاطمی در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت سینما را یکی از مسایل مهم در رشد و توسعه فرهنگ به خصوص در مناطق کمبرخوردار دانست و گفت: دولت باید با جدیت وعده خود مبنی بر راهاندازی «سینمای سیار» را پیگیری کرده و برای آن برنامهریزی کند چرا که مردم مناطق محروم به چنین تفریحاتی در کنار سایر نیازهای خود نیازمندند.
نماینده مردم دشتی و تنگستان در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: سینمای فاخر نه تنها نیاز پایتخت و کلانشهرهاست بلکه از نیازهای مناطق کوچک تر نیز به شمار میرود و چه بسا بیش از شهرهای بزرگ باید به فکر توسعه فرهنگ در شهرهای کوچکتر بود.
وی افزایش آگاهی مردم در مناطق کمبرخوردار نسبت به مسایل جامعه از طریق سینما را به مراتب بااهمیتتر از مناطق برخوردار دانست و گفت: امیدواریم طرح سینمای سیار محدود به کاغذ و سخنرانیها نشود و به زودی شاهد عملیاتی شدن آن باشیم.
پورفاطمی از آمادگی مجلس و نمایندگان مناطق کمبرخوردار برای حمایت از طرح سینمای سیار که قرار است مختص این مناطق باشد خبر داد و اظهارکرد: برنامه ششم توسعه نیز میتواند راهی برای دولت باشد تا طرحهای این چنینی خود را برای توسعه فرهنگی مناطق کمبرخوردار در آن بگنجاند.
معاون سینمایی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی اخیراً از طرحی تحت عنوان سینمای سیار نام برده و گفته است به منظور برخورداری استانهای محروم از سینما، سفارش ساخت ۱۰۰ سینمای سیار به یکی از شرکتهای داخلی ارایه شده است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.