وام صنایع را زودتر بدهید در جلسهای با حضور مسؤولان ۳ دستگاه درگیر با طرح رونق تولید بر ارایه تسهیلات به بنگاههای کوچک و متوسط جهت نوسازی خطوط تولید به منظور تحول در تکنولوژی تأکید شد. به گزارش ایسنا، طرح رونق تولید برای اولینبار در نیمه ابتدایی سال ۱۳۹۵ کلید خورد تا در ابتدا پرداخت […]
وام صنایع را زودتر بدهید
در جلسهای با حضور مسؤولان ۳ دستگاه درگیر با طرح رونق تولید بر ارایه تسهیلات به بنگاههای کوچک و متوسط جهت نوسازی خطوط تولید به منظور تحول در تکنولوژی تأکید شد.
به گزارش ایسنا، طرح رونق تولید برای اولینبار در نیمه ابتدایی سال ۱۳۹۵ کلید خورد تا در ابتدا پرداخت تسهیلات ۱۶هزار میلیارد تومانی به ۷۵۰۰ واحد تولیدی کوچک و متوسط در دستور کار قرار گیرد، طرحی که یکی از پروژههای اقتصادی کشور به شمار میآمد و از سوی ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی در کنار ۶ برنامه دیگر برای وزارت صنعت، معدن و تجارت تعریف شده بود و در نهایت اما حدود ۱۷هزار میلیارد تومان تسهیلات به ۲۴هزار واحد تولیدی، صنعتی و کشاورزی تخصیص یافت.
با آغاز سال ۱۳۹۶ طرح رونق تولید مجدداً در دستور کار قرار گرفت تا اگر واحدی درخواست وام کرده و موفق به دریافت آن نشده است، ارقام مربوط به آن تعلق گیرد. در طرح مذکور قرار بر این شد تا ۲۰هزار میلیارد تومان جهت پرداخت به ۱۰هزار واحد صنعتی در راستای بهبود وضعیت فعلی و نیز ۱۰هزار میلیارد تومان برای ۵۰۰۰ واحد صنعتی کوچک، متوسط و بزرگ به منظور نوسازی و بهسازی پرداخت شود، طرحی که از اواخر تیرماه سال جاری کلید خورده و تا پایان سال ادامه خواهد یافت.
با این حال وزیر صنعت، معدن و تجارت در جلسهای با حضور علیربیعی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و ولیا…سیف رییسکل بانک مرکزی بر لزوم سرعت بخشیدن به پرداخت تسهیلات توسط شبکه بانکی به منظور نوسازی خطوط تولید بنگاههای کوچک و متوسط جهت تحول در تکنولوژی تولید تأکید کرد.
در سال گذشته بیش از ۲۳۰هزار میلیارد تومان منابع توسط نظام بانکی به بخشهای صنعتی، معدنی و بازرگانی تزریق شد و وزیر صنعت، معدن و تجارت از رییسکل بانک مرکزی درخواست کرد تا طرح حمایت از رونق اقتصادی مانند سال گذشته مدنظر قرار گیرد تا عملکرد مثبتتری در طول ۶ ماهه دوم سال نسبت به ۶ ماهه ابتدایی به ثبت برسد.
وزیر صنعت، معدن و تجارت ضمن امیدواری برای تزریق ۱۰هزار میلیارد تومان تسهیلات توسط شبکه بانکی جهت نوسازی خطوط تولیدی بنگاههای کوچک و متوسط جهت تحول در تکنولوژی تولید بر سرعت بخشیدن تخصیص ۵۰هزار میلیارد تومان تسهیلات به منظور رونق تولید در سال ۱۳۹۵ تأکید کرد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.