بر‌ترین دانشگاه‌های ایرانی در«استخدام فارغ‌التحصیلان» معرفی شدند

براساس رتبه‌بندی QS بر‌ترین دانشگاه‌های ایرانی در«استخدام فارغ‌التحصیلان» معرفی شدند براساس تازه‌‌ترین رتبه‌بندی کیو.‌اس، دو دانشگاه ایرانی در فهرست بر‌ترین دانشگاه‌های جهان در زمینه «استخدام فارغ‌التحصیلان» قرار گرفتند. به گزارش دیده‌بان علم ایران براساس نتایج رتبه‌بندی استخدام فارغ‌التحصیلان سال ۲۰۱۸ کیو.اس، دو دانشگاه صنعتی شریف و تهران با کسب رتبه در بازه ۵۰۰-۳۰۱ جهان توانستند […]

براساس رتبه‌بندی QS

بر‌ترین دانشگاه‌های ایرانی در«استخدام فارغ‌التحصیلان» معرفی شدند

براساس تازه‌‌ترین رتبه‌بندی کیو.‌اس، دو دانشگاه ایرانی در فهرست بر‌ترین دانشگاه‌های جهان در زمینه «استخدام فارغ‌التحصیلان» قرار گرفتند.

به گزارش دیده‌بان علم ایران براساس نتایج رتبه‌بندی استخدام فارغ‌التحصیلان سال ۲۰۱۸ کیو.اس، دو دانشگاه صنعتی شریف و تهران با کسب رتبه در بازه ۵۰۰-۳۰۱ جهان توانستند برای اولین بار در جمع ۴۹۴ دانشگاه برتر این حوزه قرار گیرند.

«کیو.اس» به عنوان یکی از معتبر‌ترین نظام‌های رتبه‌بندی بین‌المللی است که دانشگاه‌های جهان را رتبه‌بندی می‌کند. روش‌شناسی رتبه‌بندی استخدام فارغ التحصیلان کیو.اس براساس ۵ شاخص نظرسنجی کارفرمایان (وزن ۳۰ درصد)، خروجی فارغ‌التحصیلان (وزن ۲۵ درصد)، مشارکت با کارفرمایان نسبت به اعضای هیأت علمی (وزن ۲۵ درصد)، مشارکت کارفرما/دانشجو (وزن ۱۰ درصد)، نسبت استخدام فارغ‌التحصیلان (وزن ۱۰ درصد) صورت می‌گیرد.

این رتبه‌بندی مشخص می‌کند که کدام دانشگاه بیش‌ترین کمک را به فارغ‌التحصیلان خود جهت تأمین شغل ارایه می‌دهد.

پایگاه رتبه‌بندی کیو.اس برای دومین سال متوالی این ارزیابی را در سطح دنیا منتشر کرده است. در اولین سال این رتبه‌بندی ۳۰۰ دانشگاه در سطح دنیا در این ارزیابی قرار گرفتند که این تعداد در سال ۲۰۱۸ به ۴۹۴ دانشگاه متعلق به ۶۵ کشور ارتقا پیدا کرد و بدین‌ترتیب دانشگاه‌های بیش‌تری توانسته‌اند در این ارزیابی قرار گیرند.

دانشگاه استنفورد، دانشگاه کالیفرنیا-لس‌آنجلس و دانشگاه‌ هاروارد به ترتیب ۳ دانشگاه برتر دنیا در این رتبه‌بندی معرفی شدند.

در قاره آسیا نیز دانشگاه تسینگوآ، توکیو و هنگ‌کنگ به عنوان ۳ دانشگاه برتر آسیا معرفی شدند که به ترتیب در جایگاه‌های ۱۰، ۱۴ و۲۰ جهان قرار گرفتند. این در حالی است که در سال گذشته دانشگاه تسینگوآی چین رتبه ۳ جهان و اول آسیا را در اختیار خود داشت و در سال ۲۰۱۸ دچار افت جایگاه در سطح جهان شده است.

 

گفتنی است دو دانشگاه صنعتی شریف و تهران نیز موفق به کسب رتبه در بازه ۱۱۷-۶۴ آسیا شدند.